Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Re: Стоичков президент!

Мнениеот fen fen » 05 яну 2009 20:31

niko1 написа:
kishe написа:
hools_1912 написа:Бях на стадиона след обяд и го чух от човек движещ делата на клуба ни.

И КОЙ НИ ДВИЖИ ДЕЛАТА СЕГА ЧЕ АЗ НЕ СЕ СЕЩАМ

Много си прав! :D А вие въобще имате ли клуб или само си мислите ,че имате нещо?!!! :lol: :lol: :lol:

abe majna sto samo se zajzdash ... vie da ne ste cufnali i virzali ...

Bliu-Bliu...
Контакти:

Re: ХРИСТОЛОВ КАНИ КРЪСТEВА ЗА ПОСЛЕДНО В ПОНЕДЕЛНИК

Мнениеот Bliu-Bliu... » 05 яну 2009 21:00

Още чакаме официалната покана, сельо. Лъжец долен. Езика се реже на такива като теб.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

ЗАЩО ?

Мнениеот SHYNE » 06 яну 2009 17:33

ЗАЩО НЕ ПУСНЕТЕ В ЕФИР СЕЛСКИЯ КАУН ДА ОБЯСНИ КАК Я МИСЛИ РАБОТАТА ? КВО МЕ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИТЕ НА КОЩА ? ЕБАТИ ЦЯЛ ПЛОВДИВ ЧАКА 17 ДА ЧУЕ НЕЩО ИНТЕРЕСНО ВИЕ МЕ ЗАНИМАВАТЕ С МЪДРЕВО ......
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Re: ЗАЩО ?

Мнениеот botev_fen » 06 яну 2009 17:59

ЗАЩОТО АКО НЯМА НЯКАКВА ГРАНДИОЗНА НОВИНА ЗА НАШИЯТ ОТБОР, "ЖУРНАЛИСТИТЕ" МИ ПИШАТ НЯКШИ СУПЕР ИДИОТЩИНИ. ЕМИ ХАЙДЕ СТЕГНЕТЕ СЕ МАЛКО И РАЗБЕРЕТЕ ЩЕ ИМА ЛИ СДЕЛКА ИЛИ НЕ? АКО НЯМАТЕ ПАРИ ДА СИ ПЛАТИТЕ ТЕЛЕФОНИТЕ, ЩЕ ВИ ДАМ НЯКОЙ ЛЕВ И ДА МУ ЗВАНИТЕ ЦЯЛ ДЕН НА ТОЯ ПЕДАЛ СЕЛСКИ
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 06 яну 2009 18:01

SHYNE написа:ЗАЩО НЕ ПУСНЕТЕ В ЕФИР СЕЛСКИЯ КАУН ДА ОБЯСНИ КАК Я МИСЛИ РАБОТАТА ? КВО МЕ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИТЕ НА КОЩА ? ЕБАТИ ЦЯЛ ПЛОВДИВ ЧАКА 17 ДА ЧУЕ НЕЩО ИНТЕРЕСНО ВИЕ МЕ ЗАНИМАВАТЕ С МЪДРЕВО ......

Щото Митето се е скрил в миша дупка и нокой не може да го намери и се е насрал!!!
Акоционери го съдят, строителна фирма го съди за пари http://www.***.bg/news-9/info-1000/Строителна.Фирма.ще.съди.Христолов.за.пари,двама.нови.в.Ботев./ с тези си документни измами селянина могат да го осъдят на 10-на годинки - дано да попадне там на добри хора :-D
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 06 яну 2009 18:34

Хора от ГОНГ,

има още нещо - във вашия ефир селянина се кълнеше в душата си, в не знам какво си, че е продал БОТЕВ и че сделка има; пред вас заяви, че с тези неща не се шегува! Айде ако обичате, търсете го, както само вие можете, бъдете толкова нахални, колкото само вие можете, за да обясни пред ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ как и защо се изгаври с половин Пловдив, а и с всички в крайна сметка, защото президенти като ТОЗИ доведоха футбола ни на дереджето, на което е! Томе, ти си, ако искаш, пусни си Араш за фон!!! Нали с Вальо Грънчаров много се кълнете в симпатия към Ботев, направете нещо за този отбор. Ботев не заслужава тази съдба - да бъде унижаван от едно меркантилно недоразумение като Христолов, наричан с най-отвратителните епитети от цял Пловдив. Ирина Цекова пък може да понаучи как Селския навремето обра бившата си съпруга Анка Узунова и и взе всичко, което тя бе спечелила в Италия! Има материал, хора, има!!! Намерете Селянина! Разпънете го !
САМО БОТЕВ!ТОЙ НЕ УМИРА!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 06 яну 2009 18:56

Абиатти ,ти си наивник-идеалист. :oops: Днес един от малкото спортни журналисти на Пловдив ,които ровят последователно мошеничествата на Селския ,отишъл на проверка в Прокуратурата. И знаеш ли , моля ти се ,какво му отговорили на въпроса " Самосезирала ли се е пловдивската прокуратура на публикациите за документни измами на Селския за акционерното събрание от 18 12 ? " отговорили му - " Не. Не можем да четем всички вестници !" :oops: :oops: В БГ няма разследващи журналисти. А малкото ,които опитат да разнищят нещо нередно , се сблъскват с прочутата ни в Европа и по Света "съдебна система" , и се отказват... В една нормална страна - Христолов до сега щеше да е изгнил в панделата и наистина вече щеше да е станал "мазен ********" . Не и у нас. Тука цялата страна вижда как Селския с Лупи за няколко дена гушват по абсолютно скандален начин по 100 000 евро от незаконни трансфери ,но правистите казват "не четем вестници" :shock: :evil: :twisted:

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 06 яну 2009 19:10

аз може да съм наивник, ама и тези от Гонг са такива - те стоят и по цял ден пускат лъжите на мафиотите в БГ футбола, че и ги анализират след това! Така че нека търсят Селянина, неко го питат! В крайна сметка и тях е излъгал! Директно и нагло!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 06 яну 2009 20:13

Кво да го питат , бе пич ? Тия електронни вестничета са пълен ташак. Понеже в редакциите им повечето са марди ,мързи ги да събират истински новини , или - препечат , или пълна измислица ,изсмукана от пръстите ,която после почват сами да си я анализират или опровергават... :lol: Те даже Гонг са китка ! Виж там - Дон Лайньон , Тъпспорт и прочие сурогати на истинска журналистика... Виж им дописниците по места ! Нещастни капути ,не разбирам как изобщо получават заплати и хонорари , да произвеждат глупости... Пак ти казвам - в България истинска разследваща журналистика няма ! :evil:

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 06 яну 2009 20:51

по канал 3 се свързаха с АНДРЕЕВ но аз хванах последното изречение което беше нещо от рода за по добро бъдеще на ботев или подобно.някой ако го е гледал нека сподели подробност
селски вземи си скункса не се сърди

Върни се в “Архив”