Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Re: 3 000 билета са продадени вчера на Герена

Мнениеот Nikona » 05 авг 2009 11:54

15 хиляди максимум.
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Всичко или нищо

Мнениеот Cesc Fabregas » 05 авг 2009 11:56

a boy named goo написа:
Cesc Fabregas написа:В сравнение с другата възможност- шампионската лига, и като приходи, и като престиж си е нищо ;)

Виж сега, ако това беше за мача ви срещу Сан Жулия, тогава ОК, може да се каже, че наистина при едно евентуално отпадане оставате без нищо. Сега обаче нещата не седят съвсем така, Лига Европа въпреки всичко е турнир, който както дава шанс за изиграване на мачове на европейско ниво, така и възможност да се напълни касата на отбора от телевизионни права и други финасови стимули. Факт е, че Шампионската лига е далеч по-добрия, по-скъпия и качествен турнир, но пък и Лига Евроапа също не бива да се подценява, още повече,че Левски далеч не е редовен успешен участник в еврпопейските клубни турнири
Между другото, статията ти ми харесва ( с изключение на заглавието),длъжен съм да си го кажа за да не останеш с впечатление, че само критикувам ;)

И ти си прав до известна степен, но отпадане от този съперник би било равносилно на онова от БАТЕ Борисов миналия сезон, поне според мен.
П.П.радвам се, че ти е харес :) ала
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 авг 2009 12:00

Nikona написа:15 хиляди максимум.

Аз си мисля, че може да се понапълни и да дойдат 20тина хиляди. Вярно, че времето е гадно, но пък мачът е на живот и смърт...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Re: Това ....... време!!!

Мнениеот Nikona » 05 авг 2009 12:02

Леко да не познаят прогнозата за всеки час, те немогат за седмицата да уцелят дали ще вали, камоли с точност до час :D
Изображение

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 05 авг 2009 12:03

Арееееееее!!!!!!!!11
Левскииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 05 авг 2009 12:05

Няма шанс при това време и в този отпускарски месец. 15 хиляди и това даже мисля, че ще е много добре при тези условия.

П.П. НЯМА ДА ПУСКАТ С ЧАДЪРИ .....НОСЕТЕ КАНУ-КАЯК И ПОЯСИ!!!
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Цачев в пирин???

Мнениеот metodito » 05 авг 2009 12:09

Помните ли какво стана с М.Огнянов. В 5 мача ако не се лъжа, вкара 4 гола и го закотвиха на пейката, след което вкара на Челси и го шибнаха в Бела. Това е целенасочена политика на синия клуб в последните години. Цачев би могъл да е идеален заместник на Гаджев, баси. Всякакви несправедливости!

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 05 авг 2009 12:15

Днес ще вали обаче ще отида! Айде всички на стадиона, вие да не сте направени от хартия та да не искате да отидете?! Истинския фен отива и в НАЙ-ТЕЖКИТЕ условия ! Само Левски! :!:
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Всичко или нищо

Мнениеот cska_90 » 05 авг 2009 12:17

a boy named goo написа:
Cesc Fabregas написа:В сравнение с другата възможност- шампионската лига, и като приходи, и като престиж си е нищо ;)

Виж сега, ако това беше за мача ви срещу Сан Жулия, тогава ОК, може да се каже, че наистина при едно евентуално отпадане оставате без нищо. Сега обаче нещата не седят съвсем така, Лига Европа въпреки всичко е турнир, който както дава шанс за изиграване на мачове на европейско ниво, така и възможност да се напълни касата на отбора от телевизионни права и други финасови стимули. Факт е, че Шампионската лига е далеч по-добрия, по-скъпия и качествен турнир, но пък и Лига Евроапа също не бива да се подценява, още повече,че Левски далеч не е редовен успешен участник в еврпопейските клубни турнири
Между другото, статията ти ми харесва ( с изключение на заглавието),длъжен съм да си го кажа за да не останеш с впечатление, че само критикувам ;)

Ами да,ама прав си и ти-но я си представи да отпаднат(нещо което според мене е невъзможно де)-какво ще стане.Просто на сините фенове ще им дойде много-Бате,Тампере,Жилина и не ми се мисли какво ще стане-и за да не помислите,че се заяждам-при нас положението е същото.Така,че и за нас и за тях тези мачове са изключително важни!
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 05 авг 2009 12:44

Аз съм си на мача, ако ще е и камъни да валят, дето вика картаго. Нищо не може да ме спре да отида. За Левски аз на всичко съм гоотов! :)
Изображение

Върни се в “Архив”