Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Всичко или нищо

Мнениеот kartago » 05 авг 2009 11:18

Cesc Fabregas написа:Утре Левски се изправя в един, меко казан, много важен мач срещу коравия азербайджански отбор ФК Баку. Казвам корав, а не класен, защото той е точно такъв - без звезди, но обигран отбор.

Като изключим двата успеха над туристите от Андора - Санта Хулия, Левски няма победа в Европа вече цели 3(!!!) години в Европа. Твърде, твърде дълъг период е това и на сините фенове им омръзна да чакат. Те искат победа сега и на всяка цена, защото при евентуален провал кризата ще се увеличи и положението ще стане критично. Напрежението си личи и у футболистите - неуверени, без самочувствие, омърлушени, дори уплашени. Психиката на футболистите е нещо изключително важно в съвременния футбол и серии като тази несъмнено тежат много. Ако и тази година има нов евро-срам, е възможно нещата да станат ако не необратими, то поне изключително сложни за психолозите на шампионите на страната ни.
Цялата статия

Чакай бе, пич, ти хубаво си копирал, ама мача не е ли днес?! :)

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Това ....... време!!!

Мнениеот Lord VOODOO » 05 авг 2009 11:19

Спокойно, ще ви върви по вода! ;)

Успех. ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 авг 2009 11:20

Нема значение :mrgreen: :mrgreen: Важното е да се отварят хиляди теми при положение ,че има официална такава

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 05 авг 2009 11:21

1.Не съм го копирал, а аз съм го писал.
2. Писах статията вчера вечерта ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 05 авг 2009 11:23

Не мисля, че е правилно да се поставя въпроса така, все пак при една евентуално загуба Левски няма да отпадне от европейските клубни турнири и ще има възможност да продължи в Лига Европа, не мисля, че това все пак е нищо.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 05 авг 2009 11:26

В сравнение с другата възможност- шампионската лига, и като приходи, и като престиж си е нищо ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
stani_ls
Контакти:

Re: 3 000 билета са продадени вчера на Герена

Мнениеот stani_ls » 05 авг 2009 11:29

Дано не се сбъдне но вали от сутринта уникално кофти и семкарите във В ..... нз тйче трудно ще барнем 20-така

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 05 авг 2009 11:37

Cesc Fabregas написа:В сравнение с другата възможност- шампионската лига, и като приходи, и като престиж си е нищо ;)

Виж сега, ако това беше за мача ви срещу Сан Жулия, тогава ОК, може да се каже, че наистина при едно евентуално отпадане оставате без нищо. Сега обаче нещата не седят съвсем така, Лига Европа въпреки всичко е турнир, който както дава шанс за изиграване на мачове на европейско ниво, така и възможност да се напълни касата на отбора от телевизионни права и други финасови стимули. Факт е, че Шампионската лига е далеч по-добрия, по-скъпия и качествен турнир, но пък и Лига Евроапа също не бива да се подценява, още повече,че Левски далеч не е редовен успешен участник в еврпопейските клубни турнири
Между другото, статията ти ми харесва ( с изключение на заглавието),длъжен съм да си го кажа за да не останеш с впечатление, че само критикувам ;)
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Това ....... време!!!

Мнениеот bigbonusprize » 05 авг 2009 11:44

http://vremeto.bg/
Там има почасова прогноза. Дават го да спре до 20:00. Очаквам невероятна атмосфера... :) Да видят мюсюлманите какво се казва подкрепа...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: 3 000 билета са продадени вчера на Герена

Мнениеот bigbonusprize » 05 авг 2009 11:48

levski30 написа:В Испания по време на мача бяхме към 500-600 души и надвикахме над 60 000 фенове на Барселона и ти ми казваш сега че нямало 15 000-20 000 фенове на ЛЕВСКИ да надвият 30 000 азери :) ! АЙДЕ ЛЕВСКИ!!! На стадиона непременно сектор "Б" да викат през цялото време че иначе ще загубим!!! Умрете азери :!: :!: :!:
П.С. Очаквам над 18 000 зрители!

В Испания бяха към 4000-5000 говедата :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”