Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сега или някога!
абе те макаби едва ли са го правили ама стана така че всичко се случва! Между другото видяхте ли по какъв начин Спортинг отстрани твенте?
- KingForadayy
- Контакти:
Айде , успех утре!
Макар , че това е един от най- антипатичния за мен отбори в България.
Едно време до началото на 90- те , когато играеха в него Искренов , Сираков, Г.Йорданов , беше удоволствие да се гледа тоя отбор.Губеше мачове с 0:2 и обръщаше до 4 : 2 , ама тогава се играеше футбол.
След това преэ тоя отбор какви ли идиоти не минаха , то не бяха Генчевци , Симеоновци и сякви тикви и противляци вкарани в школите на Левски с клизма.
Макар , че това е един от най- антипатичния за мен отбори в България.
Едно време до началото на 90- те , когато играеха в него Искренов , Сираков, Г.Йорданов , беше удоволствие да се гледа тоя отбор.Губеше мачове с 0:2 и обръщаше до 4 : 2 , ама тогава се играеше футбол.
След това преэ тоя отбор какви ли идиоти не минаха , то не бяха Генчевци , Симеоновци и сякви тикви и противляци вкарани в школите на Левски с клизма.
fr3ak_boy написа:runnersa написа:не знам как са приели израелците 1те 15 минути ама ако това утре недай си боже стане в България сигурно ще се срути стадиона
Да стане, ама в полза за Левски. Иначе 124 изречиетозвучи сякаш играчите ще седнат на Герена ще извадят една домашна сливова ще донесат кебапчета, а Баку ще си вкарват на празна врата.Ние ще сме на стадиона и ще си свършим работата,дано и футболистите го направят.
Е то не може на всички отбори да им се излива благодат отгоре,като на МЮ!И двата финала за ШЛ абсолютно надиграни от противника,обаче шампиони!А други трябва да играят,че да станат първи,това е положението!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
runnersa написа:абе те макаби едва ли са го правили ама стана така че всичко се случва! Между другото видяхте ли по какъв начин Спортинг отстрани твенте?
Видях и умирам от яд че с автогол класираха португалските цигани...

runnersa написа:абе те макаби едва ли са го правили ама стана така че всичко се случва! Между другото видяхте ли по какъв начин Спортинг отстрани твенте?
Дружно всички го гледахме по сопкаст-а ...няка такъв карък
ЛЕВСКАР до гроб!
- KingForadayy
- Контакти:
durex написа:runnersa написа:абе те макаби едва ли са го правили ама стана така че всичко се случва! Между другото видяхте ли по какъв начин Спортинг отстрани твенте?
А , цигани , те пък тия холандци всичката хубост.Един гол вкараха от съблекалнята и после Спортинг цял мач ги натискаше с атаки.Нищо не играха ,къде са тръгнали на мамината си гъэина.
KingForadayy написа:durex написа:runnersa написа:абе те макаби едва ли са го правили ама стана така че всичко се случва! Между другото видяхте ли по какъв начин Спортинг отстрани твенте?
А , цигани , те пък тия холандци всичката хубост.Един гол вкараха от съблекалнята и после Спортинг цял мач ги натискаше с атаки.Нищо не играха ,къде са тръгнали на мамината си гъэина.
Натискаха Спортниг , но хаотично и без почти никакви опасности ...затова ми хареса повече Макаби - Актобе , красота беше ..и съжалявма , че след това не пуснах Панатинайкос да се изкефя на 3-ката ...
ЛЕВСКАР до гроб!
Определено НЯКОГА!!!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
124 написа:Deliba6 написа:Определено НЯКОГА!!!![]()
![]()
Що за песимизъм?
"Сори, Майкъл!" За съжаление съм реалист!!!

Презирайки всеобщото израждане