Мнениеот 124 » 04 авг 2009 23:24
Съдбата за пореден път ни се усмихва и казва:"Аз направих,каквото можах,оттук нататък сте вие!".Предните години ни прати отбори,които трябваше да си тръгнат от Герена с тройка и нагоре.Не си тръгнаха така.Сега ни праща отбор,готов за петица(балтийците им вкараха 4 в двата мача),разчитащ на селски номера и неграмотен тактически!И ако тия си тръгнат по онзи начин,значи са ни много сбъркани нещата!Толкова нерви цяла година,и накрая нищо?Че аз искам по ония стадиони,нашите ги изтъпках вече , колата ми сама дава мигач и завива на отбивките за Пловдив,за Ловеч,Перник не го смятам за извънградско кормуване...Такъв отбор като Баку не се разузнава и пресмята,такъв отбор се помита като руски танк–циганска колиба!
Срещу БАТЕ и Жилина колко положения осрахме на Герена?Не си ли вкараме ситуациите,пак ще берем ядове,че и коефициентът ни пада,ако тая година не вземем яко точки!Да не сме в урната на Андора и Сан Марино догодина,че тогава сеир да видим...Ние ще сме на стадиона и ще си свършим работата,дано и футболистите го направят.Аз лично им вярвам ,важното е те да си вярват,защото след Баку идват отбори,които са много по-сложни за елиминиране.Време е тези играчи да докажат,че стават за Левски!И не приемам никакви оправдания за неуспех-един път се случва,втори се преглъща,ама повече?Или сега,или евентуално някога в бъдещето,не се знае кога!Осерем ли се с тия,значи нищо не става от нас!
Последна промяна от
124 на 04 авг 2009 23:25, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!