Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

masona84
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот masona84 » 27 сеп 2011 21:44

Говорителката на ОДМВР-Варна каза по Канал3,че са задържани около 10човека защото са призовавали във социалните мрежи за побой над цигани.Да попитам аз днеска съм гледал около 3-4 клипа в който въоражени роми с автомати,пушки,брадви,ножове,лопати,кирки и т.н казват ако видим българин ще му резнем главата.Колко от тези цигани който ги има видеофилмирани към момента са задържани,отговора ми е ясен НУЛА.Затова хората са навънка и няма да бъдат спряни дори с арести за няма нищо.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 сеп 2011 21:45

Alex написа:Хора, ако искаме да постигнем нещо, а не 200-300 младежи да се сдобият с досие и всичко по старо му, има едно едниствено решение и това е: в петък пред парламента!!! (каквото и да си говорим, само така ще има резултати, зад всяко престъпление извършено от мангалите се вижда коя българска институция не си е свършила работата, а българите мутри и техните деца не сса по-малко за обществото, просто институциите взимат яко пари, а ние се сърдим, че евросъюза ни казва, че заради корупцията няма да получим нищо от тях)

Ние нямаме демокрация, нашата държавна система не работи, ако искаме да направим нещо, трябва всеки да си запали колата и в петък да е на протестта!

Друг вариант освен Парламента няма.Само че,ако не е разрешен протестът(пълен абсурд е да искаш разрешение за протест),ще има отново избиване на комплекси от страна на Цецо и компания.Колкото и на никого да не му се иска партии да яхват протестите,без политическо легитимиране на един голям протест в София,ще е като тази вечер.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

urkoto

Мнениеот urkoto » 27 сеп 2011 21:55

Истината е, че Ушите тая вечер ни направиха показно как се репресира младежта на една нация - подобно на онзи площад в Китай, тянаням мисля!
Евала им правя на тия сладури, просто стръвта, с която размахваха палките срещу ДЕЦАТА на България беше покъртителна! Най-интересното стана, когато покрай президентството от един бус излязоха една сурия жандармеристи, които подгониха децата (включително и мен) с викове ще ви избиеееемеее вееее, ще умреееетеее вееее, елаааатеееее веееее! Тия зомбита имам чувството, че не са родени тука, няма просто друго обяснение за това което правят срещу БЪДЕЩЕТО на нацията. Дано поне да вземат 5 бона заплата за тия издевателства, че иначе... жалка работа!
Другото което е, евала на Тиквите! Просто ясно и просто ни показаха, че не им пука за нас, един път като се намърдаха във властта, няма мърдане вече! Браво, тиквочи! Пикайте върху бъдещето на нацията, галете си малцинствата с перца, живи и здрави да сте!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 27 сеп 2011 21:56

UL_Blue написа:Пичове, опитвам се да намеря клипа в които викат "Бойко к...о" ....... НАВСЯКЪДЕ Е ИЗТРИТ!!!! :shock:
Единствено в Ютуб-а го има :shock: :shock: :shock:

Абсурд да го намериш!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 27 сеп 2011 21:56

Каква стана тя?Опита се малка(не знайно защо) част от народа да надигне глас срещу случващото се в тази полицейско-мутренска държава през последните 20 години.Случката в Катуница бе просто една от последните капки.Ако не и последната!4 дена вече властта изобщо не ебава за исканията на народа,защото си имат предизборни кампании.Защо пожарникарчето и другите в парламента си мислят,че управляват толкова прост народ?На кой не му стана ясно,че циганските гласове са от ИЗКЛЮЧИТЕЛНА важност за предстоящите избори!?Да не са полудели да ни пуснат свободно да протестираме против циганизацията на държавата!?Знам обаче,че съвсем скоро всички тези,които ни правят на балъци вече 22 години ще си получат заслуженото!
[offtopic]Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.(Конституция на Република България)[/offtopic]
Последна промяна от emarkon на 27 сеп 2011 21:58, променено общо 1 път.

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 27 сеп 2011 21:57

Не бях гледал Канал 1 от години, сега гледах някакво предаване и трябва да ви кажа, че тя е много по българска отколкото еврейската БТВ.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 27 сеп 2011 21:58

UL_Blue написа:Пичове, опитвам се да намеря клипа в които викат "Бойко к...о" ....... НАВСЯКЪДЕ Е ИЗТРИТ!!!! :shock:
Единствено в Ютуб-а го има :shock: :shock: :shock:

И в спортала го има!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 27 сеп 2011 21:59

Циганите съм им подсказали две реплики и само това тръбят:няма да си пускаме децата на училище и няма да ходим на работа
Вие нито учите нито работите кой заблуждавате незнам

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 27 сеп 2011 22:01

Тази вечер в Пловдив и Варна БЪЛГАРИ са били арестувани, защото в себе си са носили ножчета, боксове и сгъваеми палки... Само преди 2 дена в циганската махала "аджисан" циганите стояха пред полицаите със СЕКИРИ, МОТИКИ, МЕТАЛНИ ТРЪБИ и какво ли още не и дори не им бе казано да ги махнат... Каква е тая държава ве, майна????? :evil: :evil: :evil: :evil:

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 27 сеп 2011 22:02

Уикенда всички на стадионите. След мачовете на любимите ни отбори директно заедно към парламента. Трудно се спират 30 000...
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Върни се в “Архив”