Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: Протест! Вън боклуците от ЦСКА!!! 7.7.2013 г.

Мнениеот Червени Воини » 06 юли 2013 00:53

Червени_шампиони написа:
1242 написа:Защо не ми отваря линка???????????

Няма проблеми при мен.

https://www.facebook.com/events/5787032 ... 002167250/

и този линк не се отваря!
Последна промяна от Червени Воини на 06 юли 2013 00:53, променено общо 1 път.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 06 юли 2013 00:53

Аз ти казах и преди къде можеш да ме намериш всяка събота/неделя, ако не си спомняш. Пак се правеше на Мохамед Али, но на един протест против боклуците или БФС не си бил. Хулиган с чашка в ръка. :lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 06 юли 2013 00:54

Защо нито една медия не съобщи за протеста? Явно накой си е направил труда да ходи по общини да вади разрешителни. Трябва по един ред да се пусне поне в спортните сайтове! До кога ще бъдат манипулатори, а не журналисти?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 юли 2013 00:55

Червени_шампиони написа:Аз ти казах и преди къде можеш да ме намериш всяка събота/неделя, ако не си спомняш. Пак се правеше на Мохамед Али, но на един протест против боклуците или БФС не си бил. Хулиган с чашка в ръка. :lol:

Кога си ми казал, че не се сещам? Колкото дали съм Мохамед Али - не съм. Това, че съм тренирал бокс в Славия не ме прави като бай Али.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 06 юли 2013 00:58

Red Warrior написа:
Червени_шампиони написа:Аз ти казах и преди къде можеш да ме намериш всяка събота/неделя, ако не си спомняш. Пак се правеше на Мохамед Али, но на един протест против боклуците или БФС не си бил. Хулиган с чашка в ръка. :lol:

Кога си ми казал, че не се сещам? Колкото дали съм Мохамед Али - не съм. Това, че съм тренирал бокс в Славия не ме прави като бай Али.

Стадион, градивна критика, платени фенове и т.н.? "Платените фенове" затова от 4 години все протестират срещу боклуците, но все ще се намери някой като теб на който да не му харесва нещо, а че той не е допринесъл с нищо е друг въпрос. Ако сме платени поне щеше да си живеем добре. Пак ще те питам, на колко протеста против боклуците и БФС беше в последните 5 години? Беше писал, че няма да може да присъстваш на протеста, защото си от Варна.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 юли 2013 01:02

Червени_шампиони написа:
Red Warrior написа:

Стадион, градивна критика, платени фенове и т.н.? "Платените фенове" затова от 4 години все протестират срещу боклуците, но все ще се намери някой като теб на който да не му харесва нещо, а че той не е допринесъл с нищо е друг въпрос. Ако сме платени поне щеше да си живеем добре. Пак ще те питам, на колко протеста против боклуците и БФС беше в последните 5 години?

Ти колко протеста знаеш против боклуците? Аз се сещам за два след мачове на ЦСКА и този последния дето потрошихте БФС. И на 3-те съм бил, ако за тях говориш. Пак питам - защо няма протест пред офиса на Титан?! Ако не ви е платено, значи ви е страх от Цимбика и Животното. Единият съм го бил, а другият е по-дърт, но мой приятел го е бил на ринга!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 06 юли 2013 01:14

2010 - август след 3-ти кръг или плейоф за Лига Европа, след това проблемите с жандармерията
2010 - октомври няколко мача подред бойкот, лятното кино в "Борисовата градина", като се сещам само за един мач с Берое на националния
2010 - мачовете с Рапид в София (боя след мача) и Виена от Лига Европа, Бешикташ в София също ЛЕ
2011 - април/май месец, когато биха Главата в Перник
2012 - февруари/март месец пак протести, които след това спряха, защото масата фенове бяха против тях, понеже сме пречили на Стойчо и футболистите - протестите спряха = продадена титла в Перник, загуба 0:2
2012 - юли месец - с Мура в София
2012 - август/септември/октомври/ноември/декември
2013 - април/май месец
2013 - юни - БФС

Протест пред офиса на Титан:

1. Никой няма да затвори за поне 3 часа булевард "България", заради 400-500 човека, защото реално ще сме толкова
2. Какво ще се постигне пред офисите на боклуците освен псуване, защото ще е пълно с полиция. В събота трябваше да тръгнем точно на там, но се обадиха и казаха, че са затворили пътя и е пълно с жандармерия и затова към БФС

Това са само мои виждания. Мога да добавя само, че за да се организира нещо, което да има отзвук в обществото освен тези които сме си всеки мач на стадиона "платените" трябва и маса. И титан ще го отнесат, ако за това се притесняваш.
Благодарение на потрошеното БФС миналата събота цяла Европа разбра как държавата е майка за едни, мащеха за други, защото това което се случва в ЦСКА и заради което сега сме в това положение и БФС имат вина и то не малка, защото ако не бяха разрешавали далаверите на боклуците нямаше да се стигне до тук, но не - дайте да се гаврим с ЦСКА, защото гледаме, че са балъци.

Кой си бил?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: СЕГА ИЛИ НИКОГА - милиони за ЦСКА се намериха!

Мнениеот CSKA 78 » 06 юли 2013 01:54

levskii написа::lol: :lol: :lol: :lol: шоуто няма край смех повече от цирк балкански има в цска :)

Днес сме ние ,след седмица вие,какво да правиш кръговрат! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 06 юли 2013 07:10

Сърца милиони,сърца червени,един узаконен протест пред централният офис на Титан би имало много по-голям ефект.След като се съберете на Армията ще скандирате,ще запалите някоя факла,ще хвърлите някоя пиратка и ще си тръгнете.Щели да затворят булеварда.Та вие затворихте магистрала.Щяло да има много полиция.А в Борисовата градина какво ще има.Милосърдни сестри ли.И въобще имате ли алтернатива на боклукчиите.Чета че някакви фенове бизнесмени предложили 11 милиона на Титан да отстъпи активите и пасивите на ЦСКА.Явно никога не са влизали в блато или не са водили безкрайни многобройни съдебни дела.Подводните камъни са много и цифрата от 11 ще се умножи.Като прибавим и издръжката за година и имайки предвид бюджет за атакуване на ЕКТ надали някой дарител ще се намери.За това ако протестирате срещу настоящите собственици се пригответе да изминете пътя на Ботев Пловдив.Няма друга алтернатива за освобождаването ви от тези алчни мракобеси.Успех.

Потребителски аватар
leski

Истинската българска футболна марка е ЦСКА

Мнениеот leski » 06 юли 2013 07:18

Сигурно боли най-убитият ЦСКА да постига толкова колкото цъфтящия Левски

Комунизмът свърши и българинът реши първо да разграби, а после да унищожи всичко създадено от спорния режим. Защото той не може да приеме новото, без да разруши старото. Вместо да използва всичко създадено и да го осъвремени и доразвие. Така можеше да се случи и с ЦСКА, но не би. Спортният символ на България последва съдбата на ТКЗС-ата, горите, заводите и всичко останало, което днес го няма. За да я няма и България.
Да руши може всеки. Особено българинът. Да се подиграва, да злорадства, да кълне. Но замисля ли се какво може да предложи той самият и какво ще се случи, ако клетвите станат реалност? Отговорът получихме вчера на стадион "Георги Аспарухов".
Сега видяхте ли защо толкова хора искат да го няма ЦСКА? Защото осъзнават, че иначе никога няма да могат да го настигнат. Просто защото такъв им е генезисът. Защото, когато си евроидиот си такъв завинаги. И само Станимир Стоилов може за кратко да те извади от реалността. Иначе репертоарът е познат - Люцерн, ОФИ, Уйпещ, Олимпия и т.н. до безкрай. От вчера и Иртиш. Дано сега някои хора да са разбрали защо Левски не стана шампион. Не заради някакви схеми или премии, а защото Левски просто толкова си може. Митов толкова си може. Още по-жалкото е на базата на всичко това, агитката ти да скандира "Кюрда Стоичков" и "ЦСКА умре". Някак нелепо е да се гавриш със Стоичков, когато с теб се гаври зидаромазача Николай Митов. Или пък да погребваш ЦСКА, след като ти никога не си съществувал на сериозната европейска сцена. Когато някой от Левски успее да постигне успехите на Стоичков и ЦСКА - добре, но сега всичко това само засилва усещането за жалкото съществуване на Левски.
Още по-жалко е, че най-унизеният и умишлено умъртвен ЦСКА на практика постига същите резултати, които подкрепяният отвсякъде тим на Левски. Защото резилът с Мура е толкова резил, колкото и тези със Сараево и Иртиш. Говори ли ви нещо това? Показва ли колко големи са разликите в житието, битието и харизмата на тези два клуба?
Да, харизмата. Колкото и да се подиграват с нея, тя е факт. И я има ЦСКА, не Левски. Левски никога няма да я има. Това трябва да бъде разбрано веднъж завинаги. Защото вчера "червените" и с младежката си команда щяха да победят казахстанците. Въпрос на генезис. Затова когато се пишете българи, го подплащайте с дела. И мислете за ЦСКА. А не като загрижения за народа Тодор Батков, който се чуди как да обезцени постигнатото от "червения" клуб. Той поне не е малък, видял е с очите си успехите на "убиеца на гиганти". Но от байганьовците мисъл не очаквайте. На тях им дайте да рушат. По това се различава умният от простият народ. Успелите оценяват ресурсите си и ги пазят. А българският спортен ресурс е ЦСКА.
По-леко с изказванията трябва да го раздава и г-н Домусчиев. Нека отборчето му първо да отстрани един съперник в Европа, преди този човек да си позволява да коментира бъдещето на клуб като ЦСКА. И да определя кое е редно и кое - не. Едва ли ще има очи да го направи и тази година. Защото в Братислава вече точат ножовете на крехкото отроче с 50 фена. И там със сигурност ще си проличи онова за харизмата. Което Гриша Ганчев май вече започва да осъзнава. И затова иска да спре кранчето на отбора с име на сокове.
Другият, който се изкряска прибързано, е Борислав Михайлов. Голям срам докарал ЦСКА заради някакво N3 (Bul), което седяло една нощ в сайта на УЕФА. Сигурно е забравил какъв срам е докарал неговият любим отбор на България. И не за една нощ, а за десетилетия наред. Така че стига истерии и демагогии. Но какво може да се очаква от хора, които знаят само да рушат.
За жалост синдромът на гледането в чуждия двор е широко застъпен и сред Сектор Г. И това е една от основните причини ЦСКА да стигне дотук. Защото докато толкова години клубът им умираше, разни тарикати оригиналничеха след поредния европровал на "сините". А счепкани един в друг ЦСКА и Левски потъват все повече. Вече и в Казахстан им се смеят. Единият защото не участва, а другият - заради олимпийския принцип. И докато се случва всичко това, на изток си работят. В Пловдив, в Стара Загора. И на тях ще разчитаме да бъдат новите евробойци.
Каквото и да направят Берое и Ботев, успехите им ще са епизодични и краткотрайни. Истинската българска футболна марка е ЦСКА. Била е, в момента е и ще бъде. Нека го разберат и тези от президентството, парламента и БФС. И да направят всичко възможно да спасят единственото ценно, останало на българския футбол. Единственото, което има потенциал да бъде на европейско ниво. И да ни вкара там, където уж ни е мястото - в Европа. Защото иначе ще остане само празнина. И евроидиотщина. А идиотите знаят да рушат. Така, както разрушиха България. Днес искат да разрушат и ЦСКА.

Автор: Васил Хаджийски

Истината боли, но трябва да си я кажем... :idea:
НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ !

Върни се в “Архив”