Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
hools_1912
Re: Стоичков президент!
Ще си го търся като бащино наследство,а ако аз загубя по твой избор ще черпя.А за срока е от няколко дни до пролетта най-късно.
Футболистът на Ботев Пд Мауро Алегре по всяка вероятност няма да носи повече „жълто-черната” фланелка. Аржентинецът, който не се появи на днешната, първа за новия сезон тренировка, се е заканил пред хора от „жълто-черния” щаб, че няма намерение да се връща в отбора. 
Стоичков...хехехе... други вицове?
А иначе, включвам се в наддаването със скромно 15-годишно ДЖони, зелен етикет...
А иначе, включвам се в наддаването със скромно 15-годишно ДЖони, зелен етикет...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
STENLI написа:Футболистът на Ботев Пд Мауро Алегре по всяка вероятност няма да носи повече „жълто-черната” фланелка. Аржентинецът, който не се появи на днешната, първа за новия сезон тренировка, се е заканил пред хора от „жълто-черния” щаб, че няма намерение да се връща в отбора.
Това беше единствения футболист който "виждаше" играта.Така и не се намери треньор който да държи на това футболистите да играят с главата си.Както казваше навремето Чико когато беше млад треньор: "Първо мисълта в играта".Това беше негово изискване от играчите и затова направи "златното поколение".Сега няма такова нещо.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
-
hools_1912
Какво влагаш в това,че Мауро "вижда" играта.Освен до десетата минута да е с картон...
hools_1912 написа:Какво влагаш в това,че Мауро "вижда" играта.Освен до десетата минута да е с картон...
Ти кажи от къде разбра че Стоичков ще е президент ?
-
hools_1912
Бях на стадиона след обяд и го чух от човек движещ делата на клуба ни.
hools_1912 написа:Бях на стадиона след обяд и го чух от човек движещ делата на клуба ни.
И КОЙ НИ ДВИЖИ ДЕЛАТА СЕГА ЧЕ АЗ НЕ СЕ СЕЩАМ
селски вземи си скункса не се сърди
kishe написа:hools_1912 написа:Бях на стадиона след обяд и го чух от човек движещ делата на клуба ни.
И КОЙ НИ ДВИЖИ ДЕЛАТА СЕГА ЧЕ АЗ НЕ СЕ СЕЩАМ
Много си прав!
-
hools_1912
Манго имаш три минути да напуснеш форума ни!!!