Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Официално: ЦСКА пред фалит!
Нали беше зорът да се свали Дучето - единственият човек, който знае как да действа при такива обстоятелства. Пикльовците от Офанзива ми говоря за мегафони...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
- Контакти:
Red Warrior написа:South_Tribune написа:Заради вас, колко отбори фалираха ? Всичко се връща, нали така беше ?
А вие ще видите ТВ-права на кукуво лято! Лудогорец ще ви пори докато се върнем.
Хахахаха

ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ
- Red Warrior
- Контакти:
danko_sot написа:
Ти не четеш ли какво казва Перуката, Уефа идват този месец и ако намерят поне една нередност от финансово естество и т.н. горим. А срещу ЦСКА в момента се водят около 50 дела за различни суми, отделно клубът дължи 7-8 млн. Кашата е пъллна и на практика е невъзможно клубът да оправи всички тези неща за няколко дни. Така че по-добре се подгответе психически, че лиценз няма ад вземем
Само те ни липсваха сега.

Seryosly написа:ЦСКА Е И ще бъде лицето на БЪЛГАРИЯ !
по скоро посраното дупе...
- delqnski47
- Контакти:
ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:НЕма се плашите
Това ли успя да измислиш след тричасовият ти престой във форума
Не знам къде ги видя три часа при положение, че влязох преди 15 минути, ама айде..
Добре,добре!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Red Warrior написа:Нали беше зорът да се свали Дучето - единственият човек, който знае как да действа при такива обстоятелства. Пикльовците от Офанзива ми говоря за мегафони...
Кво пак ти е виновна Офанзива бе??? КОгато правихме бойкоти, протести, бихме се с полицията и мутрите на Цимбика, някой лежаха по арести, други бяха заплашвани, ти къде беше бе мишка??? А????Заради такива интернет философи сме на това положение!!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- Red Warrior
- Контакти:
ОФАНЗИВА написа:Red Warrior написа:Нали беше зорът да се свали Дучето - единственият човек, който знае как да действа при такива обстоятелства. Пикльовците от Офанзива ми говоря за мегафони...
Кво пак ти е виновна Офанзива бе??? КОгато правихме бойкоти, протести, бихме се с полицията и мутрите на Цимбика, някой лежаха по арести, други бяха заплашвани, ти къде беше бе мишка??? А????Заради такива интернет философи сме на това положение!!
И когато ни отнемат лиценза и боклуците се готвят да закрият ЦСКА, ми говорите за мегафони. Колко адекватно.

П.П.: Аз когато съм лежал по арести, ти си бил в детската градина!
-
- Контакти:
danko_sot написа:
Ти не четеш ли какво казва Перуката, Уефа идват този месец и ако намерят поне една нередност от финансово естество и т.н. горим. А срещу ЦСКА в момента се водят около 50 дела за различни суми, отделно клубът дължи 7-8 млн. Кашата е пъллна и на практика е невъзможно клубът да оправи всички тези неща за няколко дни. Така че по-добре се подгответе психически, че лиценз няма ад вземем
Я намерят я не намерят.Делата първо трябва да бъдат спечелени и ЦСКА да бъде осъден и чак тогава може да се каже че дължат пари на някой си.Справка случаят с Платини.
Red Warrior написа:ОФАНЗИВА написа:Red Warrior написа:Нали беше зорът да се свали Дучето - единственият човек, който знае как да действа при такива обстоятелства. Пикльовците от Офанзива ми говоря за мегафони...
И когато ни отнемат лиценза и боклуците се готвят да закрият ЦСКА, ми говорите за мегафони. Колко адекватно.![]()
П.П.: Аз когато съм лежал по арести, ти си бил в детската градина!
Хахахаха, това ме изкефи

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- mistreated
- Контакти:
Мен лично ме съмнява да фалираме, но не е изключено. Парите, които са предложени на Титан са повече от добри за това състояние на ЦСКА в момента.
Ако не ги вземат и да се махнат, не виждам кой ще им даде повече.
Не разбирам и идеята да ни фалират нарочно. Какво печелят от това?
Според ме ще клекнат, защото нямат друг избор.
Абсурдно е дълговете да са такава цифра. Тия 40 млн. задължение към Титан няма кой да ги даде или изиска. Има 13-14 млн реални дългове, които не са проблем да се платят в бъдеще. Всичко друго е истерия.
Ако пък не се окажа прав, просто ще стане това, което очакваме цяла година - ЦСКА във В група. Няма да е нещо чак толкова страшно, ако после нещата се оправят. Така или иначе с тази политика в организационно отношение и да стоим в А група няма смисъл. За 4 години спечелихме 1 купа и стигнахме дъното в евротурнирите. Какво като сме били в А група?
Ако не ги вземат и да се махнат, не виждам кой ще им даде повече.
Не разбирам и идеята да ни фалират нарочно. Какво печелят от това?
Според ме ще клекнат, защото нямат друг избор.
Абсурдно е дълговете да са такава цифра. Тия 40 млн. задължение към Титан няма кой да ги даде или изиска. Има 13-14 млн реални дългове, които не са проблем да се платят в бъдеще. Всичко друго е истерия.
Ако пък не се окажа прав, просто ще стане това, което очакваме цяла година - ЦСКА във В група. Няма да е нещо чак толкова страшно, ако после нещата се оправят. Така или иначе с тази политика в организационно отношение и да стоим в А група няма смисъл. За 4 години спечелихме 1 купа и стигнахме дъното в евротурнирите. Какво като сме били в А група?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...