Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Официално: ЦСКА пред фалит!

Мнениеот Red Warrior » 05 сеп 2012 15:07

Нали беше зорът да се свали Дучето - единственият човек, който знае как да действа при такива обстоятелства. Пикльовците от Офанзива ми говоря за мегафони...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 05 сеп 2012 15:07

Red Warrior написа:
South_Tribune написа:Заради вас, колко отбори фалираха ? Всичко се връща, нали така беше ?

А вие ще видите ТВ-права на кукуво лято! Лудогорец ще ви пори докато се върнем.

Хахахаха :mrgreen: Какво ми пука за ТВ-правата , бе ? Аз си ходя на стадиона да гледам любимия отбор, не пред телевизора. А, дали ще ни пори Лудогорец, ще поживеем и ще видим, може пък обратното да се окаже ;)
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 сеп 2012 15:08

danko_sot написа:
Ти не четеш ли какво казва Перуката, Уефа идват този месец и ако намерят поне една нередност от финансово естество и т.н. горим. А срещу ЦСКА в момента се водят около 50 дела за различни суми, отделно клубът дължи 7-8 млн. Кашата е пъллна и на практика е невъзможно клубът да оправи всички тези неща за няколко дни. Така че по-добре се подгответе психически, че лиценз няма ад вземем

Само те ни липсваха сега. :roll:

Nate
Контакти:

Мнениеот Nate » 05 сеп 2012 15:09

Seryosly написа:ЦСКА Е И ще бъде лицето на БЪЛГАРИЯ !

по скоро посраното дупе...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 сеп 2012 15:10

ralka_levskarka написа:
delqnski47 написа:
ralka_levskarka написа:НЕма се плашите :)

Това ли успя да измислиш след тричасовият ти престой във форума :mrgreen:

Не знам къде ги видя три часа при положение, че влязох преди 15 минути, ама айде.. ;)

Добре,добре!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 05 сеп 2012 15:11

Red Warrior написа:Нали беше зорът да се свали Дучето - единственият човек, който знае как да действа при такива обстоятелства. Пикльовците от Офанзива ми говоря за мегафони...

Кво пак ти е виновна Офанзива бе??? КОгато правихме бойкоти, протести, бихме се с полицията и мутрите на Цимбика, някой лежаха по арести, други бяха заплашвани, ти къде беше бе мишка??? А????Заради такива интернет философи сме на това положение!!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 сеп 2012 15:13

ОФАНЗИВА написа:
Red Warrior написа:Нали беше зорът да се свали Дучето - единственият човек, който знае как да действа при такива обстоятелства. Пикльовците от Офанзива ми говоря за мегафони...

Кво пак ти е виновна Офанзива бе??? КОгато правихме бойкоти, протести, бихме се с полицията и мутрите на Цимбика, някой лежаха по арести, други бяха заплашвани, ти къде беше бе мишка??? А????Заради такива интернет философи сме на това положение!!

И когато ни отнемат лиценза и боклуците се готвят да закрият ЦСКА, ми говорите за мегафони. Колко адекватно. :roll:
П.П.: Аз когато съм лежал по арести, ти си бил в детската градина!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 05 сеп 2012 15:13

danko_sot написа:

Ти не четеш ли какво казва Перуката, Уефа идват този месец и ако намерят поне една нередност от финансово естество и т.н. горим. А срещу ЦСКА в момента се водят около 50 дела за различни суми, отделно клубът дължи 7-8 млн. Кашата е пъллна и на практика е невъзможно клубът да оправи всички тези неща за няколко дни. Така че по-добре се подгответе психически, че лиценз няма ад вземем

Я намерят я не намерят.Делата първо трябва да бъдат спечелени и ЦСКА да бъде осъден и чак тогава може да се каже че дължат пари на някой си.Справка случаят с Платини.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 сеп 2012 15:14

Red Warrior написа:
ОФАНЗИВА написа:

И когато ни отнемат лиценза и боклуците се готвят да закрият ЦСКА, ми говорите за мегафони. Колко адекватно. :roll:
П.П.: Аз когато съм лежал по арести, ти си бил в детската градина!

Хахахаха, това ме изкефи :lol: :) :mrgreen:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 сеп 2012 15:18

Мен лично ме съмнява да фалираме, но не е изключено. Парите, които са предложени на Титан са повече от добри за това състояние на ЦСКА в момента.
Ако не ги вземат и да се махнат, не виждам кой ще им даде повече.
Не разбирам и идеята да ни фалират нарочно. Какво печелят от това?
Според ме ще клекнат, защото нямат друг избор.
Абсурдно е дълговете да са такава цифра. Тия 40 млн. задължение към Титан няма кой да ги даде или изиска. Има 13-14 млн реални дългове, които не са проблем да се платят в бъдеще. Всичко друго е истерия.

Ако пък не се окажа прав, просто ще стане това, което очакваме цяла година - ЦСКА във В група. Няма да е нещо чак толкова страшно, ако после нещата се оправят. Така или иначе с тази политика в организационно отношение и да стоим в А група няма смисъл. За 4 години спечелихме 1 купа и стигнахме дъното в евротурнирите. Какво като сме били в А група?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”