Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: ПЕТЕР КАБАТ ОТНОВО В ЛЕВСКИ !

Мнениеот a boy named goo » 04 авг 2009 16:35

Щом е в чудесна форма, значи и цената му е също е "чудесна", което поне според мен прави трансфера му в Левски изключително труден, да не кажа невъзможен. Батков не обича да пръска много пари за играчи, още повече това си пролича при провала тази година на привличането на Александър Александров-Кривия, Макриев и Асус.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Да се надъхаме за утре!!!

Мнениеот DukeUnv » 04 авг 2009 16:36

Този мач е незабравим. Мога да го гледам още 100 пъти и всеки път ще се радвам на головете. Като вкарахме втория гол беше уникална радост.
Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 авг 2009 16:38

a boy named goo написа:Щом е в чудесна форма, значи и цената му е също е "чудесна", което поне според мен прави трансфера му в Левски изключително труден, да не кажа невъзможен. Батков не обича да пръска много пари за играчи, още повече това си пролича при провала тази година на привличането на Александър Александров-Кривия, Макриев и Асус.

Все пак въпреки чудесната му форма е и на възраст, така че цената не би трябвало да е проблем

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Гонзо разтрогна с Левски

Мнениеот futbolqga » 04 авг 2009 16:39

Не е заради спестяването бе хора.Един човек неможе да съвместява длъжностите на футболист и изпълнителен директор едновременно.

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: скайп на футболисти от левски

Мнениеот barbi_vip » 04 авг 2009 16:41

кой е вълке бе
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 04 авг 2009 16:46

futbolqga написа:
a boy named goo написа:Щом е в чудесна форма, значи и цената му е също е "чудесна", което поне според мен прави трансфера му в Левски изключително труден, да не кажа невъзможен. Батков не обича да пръска много пари за играчи, още повече това си пролича при провала тази година на привличането на Александър Александров-Кривия, Макриев и Асус.

Все пак въпреки чудесната му форма е и на възраст, така че цената не би трябвало да е проблем

Да де, ама Кривия също беше на възраст, но там ударихте на камък. Определено се съмнявам в подобен трансфер, предвид траснферната политика на Батков в последните няколко години. Пожелавам ви да го вземете, тъй като, все пак ще ви трябва класа за Шампионската лига, каквато Кабат я има, но пак казвам, че неговото привличане ще е адски трудно, да не кажа невъзможно.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: ТОП 3 НА НАЙ-ДОБРИТЕ В МОМЕНТА

Мнениеот barbi_vip » 04 авг 2009 16:46

metodito написа:Айде после някой да сложи рамка и да видим статистика. Засега тройката май е Петков, Дарко, Зе / Топчо.

В смисъл рамка как да се сложи какво имаш предвит
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

CHELSEA LONDON!
Контакти:

Re: Гонзо разтрогна с Левски

Мнениеот CHELSEA LONDON! » 04 авг 2009 16:53

Така е. Или си Футболист или си директор :!:

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 04 авг 2009 17:14

Всеки трансфер на Батков е изключително труден!Аз не знам той да е казал и да е взел някой футболист бързо и чисто,без излишни фойерверки и надути изказвания, без няколкоседмични преговори...Дори и да има някакви разговори между двата клуба,много се съмнявам да стане нещо. Още повече,че на тази позиция вече имаме стабилна конкуренция!
Изображение

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Цачев в пирин???

Мнениеот ivanpg » 04 авг 2009 17:41

Дали е вярно това, и каква е причината???
Май провали тото-то с трите си гола с/у спартак, и сега ще му провалят кариерата?
Момчето е супер талант и се включи много добре,в мачовете които игра.
Кажете си и вие мнението ама аз мисля,че това е пълна глупост, вместо да пенсионират гърбушко,пращат Цачев в пирин...? :shock:

"Вчера в отбора дойдоха двама от Левски – Иван Цачев и Стефан Станчев. Те ще останат при нас." - от статия за пирин в гонг.бг
Последна промяна от ivanpg на 04 авг 2009 17:51, променено общо 1 път.
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Върни се в “Архив”