Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: дарко тасевски!!!
Да ти е жива и здрава дещеричката , а за Дарко не се притеснявай 

СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
Re: ТОП 3 НА НАЙ-ДОБРИТЕ В МОМЕНТА
Неможе да се определи кой е най-добър заради различните позиций но все пак на едно ниво мисля че са --- ПЕТКОВ - ЗЕ - ЖО - ДАРКО - БАРДОН - РАБЕХ - ХРИСТОВ
Re: 3 000 билета са продадени вчера на Герена
В Испания по време на мача бяхме към 500-600 души и надвикахме над 60 000 фенове на Барселона и ти ми казваш сега че нямало 15 000-20 000 фенове на ЛЕВСКИ да надвият 30 000 азери
! АЙДЕ ЛЕВСКИ!!! На стадиона непременно сектор "Б" да викат през цялото време че иначе ще загубим!!! Умрете азери
П.С. Очаквам над 18 000 зрители!

П.С. Очаквам над 18 000 зрители!
- metodito
- Контакти:
Петков
Топузаков
Тасевски
(Ако Топчо е в такава форма наистина, каквато показа срещу Баки и Литекс, ако разбира се тези отбори може да са мерило ).
Топузаков
Тасевски
(Ако Топчо е в такава форма наистина, каквато показа срещу Баки и Литекс, ако разбира се тези отбори може да са мерило ).
- a boy named goo
- Контакти:
Re: ПЕТЕР КАБАТ ОТНОВО В ЛЕВСКИ !
Този Кабат къде играе сега, във форма ли е, как се представя в отбора си ?
Нали се сещате, че той беше в Левски преди доста време, от тогава доста вода изтече, никой не знае дали си е същия Кабат, който беше при вас пред няколко години.
Нали се сещате, че той беше в Левски преди доста време, от тогава доста вода изтече, никой не знае дали си е същия Кабат, който беше при вас пред няколко години.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
В момента Зе е може би в най-добра форма.Иначе и Дарко, Жо и Топчо са супер за момента.Гаджев е класа, но е контузен, а иначе като качества и Рабех е невероятен играч.Все пак:
1) Зе
2) Дарко
3) Топчо
1) Зе
2) Дарко
3) Топчо
-
- Контакти:
вярна ли е тази информация и от къде е
Re: скайп на футболисти от левски
ууу бахти вълка
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
1.Петков
2.Тасевски
3. Минев
Мисля че те са хората дето дърпат отбора. Тази е за момента. Ако всички футболисти са в отлична форма мисля че ще се промени класацията ми
2.Тасевски
3. Минев
Мисля че те са хората дето дърпат отбора. Тази е за момента. Ако всички футболисти са в отлична форма мисля че ще се промени класацията ми

Играе в Уипещ в момента и има 16 гола в 25 мача, което за ХАЛФ е невероятно постижение.За сравнение
Кабат (халф) 25 мача - 16 гола
Гонзо 23 мача - 12 гола
Христов 25 мача - 11 гола
Тасевски (нашият атакуващ халф) - 23 мача - 6 гола
Кабат (халф) 25 мача - 16 гола
Гонзо 23 мача - 12 гола
Христов 25 мача - 11 гола
Тасевски (нашият атакуващ халф) - 23 мача - 6 гола