Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели Шампионската лига ?

Барселона
49
48%
Манчестър Юнайтед
53
52%

Общо гласове: 102

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )

Мнениеот MCMXIII » 30 май 2011 17:41

durex написа:[offtopic]MCMXIII,знаеш ли кого си тръгнал да обеждаваш :lol: Колкото и факти да му изкараш,той пак си знае неговата няма смисъл просто ;)[/offtopic]

[offtopic]С Мегана си имаме уважението ;)[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 май 2011 17:50

MCMXIII написа:
megan fox написа:Давай, защото това е действителността!
И ако може поясни кое му е толкова доброто на Свинскатащайга?! Бундеслигата не я гледам, но Байерн в ШЛ ги гледам, както и мачовете на Бундестима на Световни и Европейски първенства и Бастиан никога не ме е впечатлявал с добро, само с лошо!

Изключвайки този сезон след световното, Бастиан си е много добър. Даже бих казл отличен футболист. Миналата година с този слабак Германия стигна 3- то място в ЮАР, а Байерн станаха шампиони и носители на Купата в Германия, в ШЛ играха повече мачове от Барса ;)
Това че вестниците не пишат постоянно за теб, не значи, че не си добър. Справка Моу вече взе 4- ма от Бундеслигата. Мислиш ли, че е идиот?
Не на последно място Бастиян е мъж/джентълмен/пич и т.н. Например в четвъртфинален мач за купата на Германия, при 1:0 за Байерн когато другият отбор натиска зверски и изравнването виси на косъм, съдията свири фаул за Байерн и даде втори жълт картон на противников играч. Фаулираният Швайнщайгер се скара и сбута съдията за да не дава картон. Това когато го направи Алвеш, Пике или някой друг твой любимец ще ти кажа: Браво!
Бастиан е голям, вЕрвай ми!

:lol: Това, че е добър... по душа не го прави добър футболист!
Това, че Жозе е купил 4-ма от Бундеслигата... е щеше да бъде много жалко, ако в цялата Бундеслига няма 4-5 качествени играчи, но също така е показателно, че Жозе не иска Свинскатащайга, нали така?! ;) Иначе и той вече щеше да е в Реал... ;) Т.е. явно не е достатъчно добър!

А това докъде били стигнали Германия или Байерн... да не би на терена да има само един играч?! Не, излизат 11!!! То и Адриано от Барса този сезон се пъчи с Требъл (Титла, ШЛ и Суперкупа на Испания), ама определено не е благодарение на него, нищо, че в тях на стената си има въпросните златни медали...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 май 2011 17:52

durex написа:MCMXIII,знаеш ли кого си тръгнал да обеждаваш :lol: Колкото и факти да му изкараш,той пак си знае неговата няма смисъл просто ;)

Абе ормеш, с теб сме спорили десетки пъти, но за разлика от MCMXIII ти никога не си изкарвал факти и винаги се правиш, че не виждаш когато на теб ти се изкарат факти!
Та точно ти не се обаждай!

С MCMXIII сме спорили, коментирали много пъти, естествено не винаги сме на едно мнение и това е нормално, но никога не е имало проблеми, заяжданки и тн! Замисли се тогава дали проблема не е в теб, след като с него мога да се разбера, а с теб не?!!!!!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Защото определено не е в мен! Ако беше в мен, с никого нямаше да се разбирам!

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 30 май 2011 17:57

megan fox написа:
tornadoto_96 написа:
megan fox написа:[Много бързаш да зачисляваш Милан и Интер към фаворитите за ШЛ. Нека видим какви селекции ще направят, треньори едно друго и едва тогава ще се знае дали изобщо някой италиански отбор може да се намеси в борбата за ШЛ за следващият сезон. Към момента нито Милан, нито Интер могат да бъдат фаворити за следващият сезон!

Те и миналия сезон не бяха ама на полуфинала... :mrgreen:

Да, знаем какво стана, но въпроса е КАК стана! ;) - това не го забравяй! С гол от засада е лесно, въпреки, че МЮ и така не успяха да се справят с нас на финала! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (И преди някой да е казал нещо, да Руни не беше в засада, но Гигс, с който Руни направи двойното подаване за гола бе в засада!)

Оправдаваш се за гола на Милито от засада, ами къде беше когато изгониха Тиаго Мота, когато изгониха Пепе, когато изгониха Ван Перси, когато отмениха гола на Игуаин. Тогава казвахте "Важно че победихме и се класирахме". Сега и аз ще кажа - Може да е имало засада на Милито, но победата си е победата и Интер заслужено се класираха на финал!
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 30 май 2011 18:02

megan fox написа:
durex написа:MCMXIII,знаеш ли кого си тръгнал да обеждаваш :lol: Колкото и факти да му изкараш,той пак си знае неговата няма смисъл просто ;)

Абе ормеш, с теб сме спорили десетки пъти, но за разлика от MCMXIII ти никога не си изкарвал факти и винаги се правиш, че не виждаш когато на теб ти се изкарат факти!

С MCMXIII сме спорили, коментирали много пъти, естествено не винаги сме на едно мнение и това е нормално, но никога не е имало проблеми, заяжданки и тн! Замисли се тогава дали проблема не е в теб, след като с него мога да се разбера, а с теб не?!!!!!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Защото определено не е в мен! Ако беше в мен, с никого нямаше да се разбирам!

:lol: Кога не съм изкарвал факти? И проблема не е в мен,а е в теб! Аз гледам реално на нещата,а не съм заслепен като теб!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 май 2011 18:04

durex написа:
megan fox написа:

:lol: Кога не съм изкарвал факти? И проблема не е в мен,а е в теб! Аз гледам реално на нещата,а не съм заслепен като теб!

Да бе, виждаме... Интер са най-великите, те са непобедими и са създадени като шампиони...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 30 май 2011 18:07

Ето това ако ми покажеш къде съм го писал те признавам! Аз неомаловажам успехите на другите отбори както го правиш ти! Заслужено сте шампиона на Европа и не ми пречи да си го кажа,докато ти за Интер никога няма да кажеш,че миналата година са били най-добри,там е разликата ;)

Pavi G
Контакти:

Мнениеот Pavi G » 30 май 2011 18:51

durex написа:Ето това ако ми покажеш къде съм го писал те признавам! Аз неомаловажам успехите на другите отбори както го правиш ти! Заслужено сте шампиона на Европа и не ми пречи да си го кажа,докато ти за Интер никога няма да кажеш,че миналата година са били най-добри,там е разликата ;)

Щото не му изнася.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 май 2011 19:26

megan fox написа:
:lol: Това, че е добър... по душа не го прави добър футболист!

Поне е човек, а не миризливо л..но като Алвеш например. Иначе той остана в Байерн защото е от школата, пък и го изкушиха с едни 50 млн. евро за 5 години. Парите помагат, признавам.
Лека ти вечер.
П.П. Името му е Бастиан Швайнщайгер. Това го знае всяко дете.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 май 2011 21:59

Темата е слагам в архив. Вече има нова тема. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”