durex написа:[offtopic]MCMXIII,знаеш ли кого си тръгнал да обеждавашКолкото и факти да му изкараш,той пак си знае неговата няма смисъл просто
[/offtopic]
[offtopic]С Мегана си имаме уважението

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
durex написа:[offtopic]MCMXIII,знаеш ли кого си тръгнал да обеждавашКолкото и факти да му изкараш,той пак си знае неговата няма смисъл просто
[/offtopic]
MCMXIII написа:megan fox написа:Давай, защото това е действителността!
И ако може поясни кое му е толкова доброто на Свинскатащайга?! Бундеслигата не я гледам, но Байерн в ШЛ ги гледам, както и мачовете на Бундестима на Световни и Европейски първенства и Бастиан никога не ме е впечатлявал с добро, само с лошо!
Изключвайки този сезон след световното, Бастиан си е много добър. Даже бих казл отличен футболист. Миналата година с този слабак Германия стигна 3- то място в ЮАР, а Байерн станаха шампиони и носители на Купата в Германия, в ШЛ играха повече мачове от Барса![]()
Това че вестниците не пишат постоянно за теб, не значи, че не си добър. Справка Моу вече взе 4- ма от Бундеслигата. Мислиш ли, че е идиот?
Не на последно място Бастиян е мъж/джентълмен/пич и т.н. Например в четвъртфинален мач за купата на Германия, при 1:0 за Байерн когато другият отбор натиска зверски и изравнването виси на косъм, съдията свири фаул за Байерн и даде втори жълт картон на противников играч. Фаулираният Швайнщайгер се скара и сбута съдията за да не дава картон. Това когато го направи Алвеш, Пике или някой друг твой любимец ще ти кажа: Браво!
Бастиан е голям, вЕрвай ми!
durex написа:MCMXIII,знаеш ли кого си тръгнал да обеждавашКолкото и факти да му изкараш,той пак си знае неговата няма смисъл просто
megan fox написа:tornadoto_96 написа:megan fox написа:[Много бързаш да зачисляваш Милан и Интер към фаворитите за ШЛ. Нека видим какви селекции ще направят, треньори едно друго и едва тогава ще се знае дали изобщо някой италиански отбор може да се намеси в борбата за ШЛ за следващият сезон. Към момента нито Милан, нито Интер могат да бъдат фаворити за следващият сезон!
Те и миналия сезон не бяха ама на полуфинала...![]()
Да, знаем какво стана, но въпроса е КАК стана!- това не го забравяй! С гол от засада е лесно, въпреки, че МЮ и така не успяха да се справят с нас на финала!
![]()
![]()
![]()
![]()
(И преди някой да е казал нещо, да Руни не беше в засада, но Гигс, с който Руни направи двойното подаване за гола бе в засада!)
megan fox написа:durex написа:MCMXIII,знаеш ли кого си тръгнал да обеждавашКолкото и факти да му изкараш,той пак си знае неговата няма смисъл просто
Абе ормеш, с теб сме спорили десетки пъти, но за разлика от MCMXIII ти никога не си изкарвал факти и винаги се правиш, че не виждаш когато на теб ти се изкарат факти!
Та точно ти не се обаждай!
С MCMXIII сме спорили, коментирали много пъти, естествено не винаги сме на едно мнение и това е нормално, но никога не е имало проблеми, заяжданки и тн! Замисли се тогава дали проблема не е в теб, след като с него мога да се разбера, а с теб не?!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото определено не е в мен! Ако беше в мен, с никого нямаше да се разбирам!
durex написа:megan fox написа:durex написа:MCMXIII,знаеш ли кого си тръгнал да обеждавашКолкото и факти да му изкараш,той пак си знае неговата няма смисъл просто
Абе ормеш, с теб сме спорили десетки пъти, но за разлика от MCMXIII ти никога не си изкарвал факти и винаги се правиш, че не виждаш когато на теб ти се изкарат факти!
Та точно ти не се обаждай!
С MCMXIII сме спорили, коментирали много пъти, естествено не винаги сме на едно мнение и това е нормално, но никога не е имало проблеми, заяжданки и тн! Замисли се тогава дали проблема не е в теб, след като с него мога да се разбера, а с теб не?!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото определено не е в мен! Ако беше в мен, с никого нямаше да се разбирам!
Кога не съм изкарвал факти? И проблема не е в мен,а е в теб! Аз гледам реално на нещата,а не съм заслепен като теб!
durex написа:Ето това ако ми покажеш къде съм го писал те признавам! Аз неомаловажам успехите на другите отбори както го правиш ти! Заслужено сте шампиона на Европа и не ми пречи да си го кажа,докато ти за Интер никога няма да кажеш,че миналата година са били най-добри,там е разликата
megan fox написа:
Това, че е добър... по душа не го прави добър футболист!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта