NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Buck32
Контакти:

Re: 23

Мнениеот Buck32 » 24 мар 2022 17:47

Drunken_Master написа:
Buck32 написа:
miro_rz написа:Жив бил!

Кажи нещо за Бостън бре, пак в чуждите къщи хвърляш камъчета!

Е, как в чуждите бе, Миро - къщата му е там, където е "стат-падъра", да използвам термина на Апчето, въпреки, че не съм чак на 100% съгласен с него:)

Добре, бе... дай да видим черно на бяло, какъв стат-падър е ? С кое е стат-падър ? Да вземе по-често да подава на Ръс ? Или на останалите мега вкарвачи от ростъра ви... То между другото, сума ти критика получи заради докарването на Мело, ама от пейката, той е единственият стабилен. Предполагам, че и това ще се отрече ?

Че кой отрича за Мело, аз също съм го писал като един от малкото положителни моменти тази година, но и Ръс не са го докарали против волята му. За това защо не го нахраниш. За статистиката - седи си вкарва човекът по 30 в безнадеждно загубени мачове. Направи трипъл-дабъл оня ден, днес срещу сериозен съперник го няма.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23 > 24

Мнениеот Drunken_Master » 24 мар 2022 17:48

Buck32 написа:Първо ПСто - няма как да знаем, ако не беше дошъл Леброн щеше да има други сделки, можеше да не изравним Селтикс по титли, можеше и да ги изпреварим, Божа работа.

Тъй ли ? А преди това, какви "сделки" имаше ? Джереми Лин, Бузър и една камара тъпунгери... Веждата дойде заради ЛеБрон, него не го слагай в картинката...
Buck32 написа:За лидерството - нещо невярно ли написах, ако искаш да ти пусна линк. На Коби не знам какво му помниш, ти си го гледал последните му 8 години, от които 2 беше контузен. Бог да го прости човека, не се предаваше. Нито съм виждал целия отбор да се дръпва от него на скамейката.

Гледал съм достатъчно. Единствено с Пау успя да мели брашно, по простата причина, че еспаньола никога не е претендирал да иска да бъде първа цигулка. Нещо, което трудно може да се каже за времето с Дуайт Хауърд (дето едва не се сбиха), с Шак, с Джереми Лин (помниш ли цирковете му по време на мач), с изказването за трейда на Кид и Байнъм и тем-подобни. То едно лидерство, то едни качества...

Buck32 написа:Да ви дадем Леброн срещу Стеф викаш, ти кога стана съпартиец на Жоро? Или викаш да си съпартиец на Нинова вече не е престижно.

Ми не, ве..., вземете и Прийс Лотърдейл, ако искаш. Щом не ви кефи ЛеБрон. Аз между другото, на негово място щях да си набия камшика. Ония кърти по 30+ абсолютно всяка среща, те пак недоволни. НЕ БИЛ ИГРАЕЛ ЗАЩИТА ! :Д
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 24 мар 2022 17:50

Buck32 написа:Че кой отрича за Мело, аз също съм го писал като един от малкото положителни моменти тази година, но и Ръс не са го докарали против волята му. За това защо не го нахраниш. За статистиката - седи си вкарва човекът по 30 в безнадеждно загубени мачове. Направи трипъл-дабъл оня ден, днес срещу сериозен съперник го няма.

Искам да си пуснеш края на мача с Уизардс. Искам да погледнеш отношението на Кузма и КСП към ЛеБрон. Извинявай, ама ако аз бях на тяхно място, бих му се изплюл в лицето. Говоря, че не вярвам ЛеБрон да е в основата на трейда с Уестбрук. А и в интерес на истината, не го имам за толкова глупав. Уестбрук е отличен играч, но главата му е празна като държавната хазна.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 24 мар 2022 17:54

logo5 написа:
Buck32 написа:Лого подобни квалификации са излишни и неуместни. Ларсен просто посочи някои разминавания в изказванията ти. Интересното е, че от една страна не си фен, безпристрастен и обективен, като счетоводител, от друга - приказваш на едро и не трябва да обръщаме внимание на несъответствия, като ПР. Тук повечето сме фенове на някой отбор (между другото Пистънс по титли отстъпват само на 5-6 отбора в лигата). Дори и не толкова запалените фенове, които харесват играта по принцип, не държат толкова менторски тон. Нека не разваляме атмосферата, а просто се радваме на любимата игра с, ако не уважение, поне добро възпитание един към друг.
Издразни ме адски много това, че от 20 реда ферман, нямаше за какво да се хване по отношение на Детройт, защото всичко, което написах за тях е вярно - и че най-много пари могат спечелят като спечелят титла и бъдещата им конструкция ( драфтове, трейдове ), за да станат фактор, ами се хвана за нещо странично, което няма нищо общо с темата Детройт все едно се опитва да измести фокуса от същественото, а именно - ДЕТРОЙТ. Видя, че съм прав за Детройт и реши да се хване за нещо странично, само и само, за да ми каже, а това не е така. А това за печалбите на отборите го написах просто ей така и мислех да добавя думата "сигурно" няма отбор на загуба. Сега ще каже противоречиш си, ферманът ти е не е 20 реда, 17 е

Просто е станало недоразумение. Ларсен Венгер-а не е конфликтна личност. Не си мисли, че е искал да те иронизира или нещо подобно, той е добро момче ! :)
Изображение

logo5
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот logo5 » 24 мар 2022 17:54

Леле, какво е станало тука за няколко часа, то направо канонада от коментари :D :D :D

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23 > 24

Мнениеот Drunken_Master » 24 мар 2022 17:57

E, нормално... Кралят се завърна ! ;д

П.С.
Бък, ето го Коби Браянт в действие... По толкова фалшив начин подля водица на Джереми Лин. Навря в лицето на цялата публика в Стейпъл разсеяността на Скот, прехвърляйки я на Лин в този случай. Скот през цялото време не даваше никакви знаци на Лин да фаулира. Мега слаба актьорска игра от страна на Мамбата. Не случайно целият сезон отново ви отиде по дяволите.
https://www.youtube.com/watch?v=u3v2udIwAUE
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23 > 24 > 30 > 35 >...

Мнениеот Drunken_Master » 24 мар 2022 19:36

Хейтърите пак реват, реват и реват...
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 мар 2022 23:03

Уау, Макаби как метнаха Реал туко що!
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 мар 2022 06:59

Гризлитата придължават да мачкат, а Пеликаните убиха интригата за десетата позиция на запад.
Букър с чудовищни 49 точки и 10 асистенции, Крис Пол се е завърнал с дабъл-дабъл!

Искам пръстените да отидат в "The valley"!!!
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Лос Анджелис Нетс

Мнениеот Drunken_Master » 25 мар 2022 10:37

Бен Симънс май не е много ясно, кога и дали изобщо ще се завърне този сезон в игра. Имал дискова херния, болките му изобщо не отшумявали, което е лоша новина за "мрежите" и шампионските им амбиции...

Веждата пък се очаквал да се завърне в началото на април...
Изображение

Върни се в “Архив”