Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

parvanoff
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот parvanoff » 26 апр 2013 18:25

Безкомпромисен написа:Че Долен Сидеров е комунист , партията му е създадена от ЦК на БКП! Боже колко зомбирани хора има тука с комунизъм-болшевизъм!ГЕРБ също са комуняги! Хората трябва да проумеят , че на България е необходима пълна декомунизация и лустрация!Само така България ще се оправи!Изборите са незаконни и всичко от 9 Септември 1944 г. до ден днешен е незаконно и окупирано от съветската пияна сган!Вие тука се дръгляте кой комунист ще спечели изборите дали ДСБ , дали БСП, дали ГЕРБ - все комунистически пресръпници слугуващи на враждебната на България СССР!

Изобщо не мога да схвана повечето от мислите ти, но няма да използвам квалификации, въпреки че ти го правиш. Аз съм бил чавдарче и пионерче навремето-дали съм комуняга, как мислиш? ;) След това можеш да си зададеш въпросът колко от хората навремето бяха членове на бкп, колко са били комсомолци, пионери, чавдарчета и т.н. и тогава да си отговориш какво ще постигнеш с този закон за лустрация! Задай си въпросът какъв е шансът една сериозна партия, която е длъжна да има хиляди хора из цялата страна, които да вършат работа-като депутати, като министри, като кметове, областни управители, общински съветници, да сложим и застъпници и наблюдатели на изборите, хора, които да подържат организациите на партиите в различните градове, да няма нито един, който е бил член на бкп, пионерче, чавдарче, комсомолче... И правиш ли разлика между това да си член на бкп и да си член на цк на бкп? Между това да си агент на ДС и да си клеветил хора като агент на ДС? Да си работил за България като разузнавач в други държави и да си клюкар от ДС? Аз неведнъж съм казвал, че всички досиета трябваше да излязат на светло още 1991-ва година, но "от-до" т.е. кой какво е правил, кой какви доноси е давал и т.н. Това щеше да е волята на хората за промяна, това щеше да е възможността още тогава да се тръгне нагоре, това щеше да е в полза на България, но не се направи! Сега тези хора са навсякъде-из всички партии, из всички големи, та дори и малки фирми, на улицата сред нас-без да ги познаваме, без да знаем кой-какъв е, какво е направил. Ти също може да си такъв, въпреки клетвената ти декларация, защото много хора се кълнат без да им пука, така че тази зараза вече е дълбоко навсякъде в България и единственият начин тя да се изчисти е с течение на времето, когато израстнат хора, които не са живели по това време, които не са израстнали с тези идеи, които не са обвързани с този манталитет и хората, които са били дълбоко в сърцето на тази измислица наречена комунизъм... Малки шансове за борба има именно чрез регламентираните подслушвания, то дори и с нерегламентирани такива, защото те са се впили във всички нива на държавата и лично за мен е невъзможно да бъдат изкарани от там... Журналисти, учители-хора, които могат да променят всичко това също са по някакъв начин обвързани с тези кръгове хора, а именно те трябва да са водачите на народа... Друг начин за борба е просто да не се интересуваме от тези неща, а да преследваме реални цели. Да се протестира примерно за спиране на субсидиите за депутатите и подобни неща. Да излязат чисти личности и да говорят за реалните проблеми и реално какво може да се промени в тази държава-да могат да го обяснят на простичък достъпен език. От това, което виждам от мненията ти, ти не предлагаш решение... Някаква мижава партийка, която няма никакви структури, в която не се знае изобщо какви хора членуват и т.н. Така не става...
П.П. Днес гледах твоите хора по "Часът на Милен Цветков". Същите изрази, същите думи, същите празни от съдържание слова-има вероятност дори ти да си един от двамата, които бяха там...
Последна промяна от parvanoff на 26 апр 2013 18:27, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 апр 2013 18:26

Безкомпромисен написа:Че Долен Сидеров е комунист , партията му е създадена от ЦК на БКП! Боже колко зомбирани хора има тука с комунизъм-болшевизъм!ГЕРБ също са комуняги! Хората трябва да проумеят , че на България е необходима пълна декомунизация и лустрация!Само така България ще се оправи!Изборите са незаконни и всичко от 9 Септември 1944 г. до ден днешен е незаконно и окупирано от съветската пияна сган!Вие тука се дръгляте кой комунист ще спечели изборите дали ДСБ , дали БСП, дали ГЕРБ - все комунистически пресръпници слугуващи на враждебната на България СССР!

Пич,я направо ни светни за кой да гласуваме,че от комунизъм не може да се ориентираме в обстановката.Ако вече си го писал, извини ме,че те карам да го повтаряш,но просто ми е интересно каква алтернатива предлагаш.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 26 апр 2013 19:37

Всички партии до една , която са в анкетата са комунистически синове на партията майка БКП! И после се чудите защо България е зле!Ами ще е зле, защото 68 години ни управляват комнустически престъпници! Георги Жеков се явяваше 4 пъти на избори за кмет , но вие вместо него избирахте комунистически престъпници като Стефан Софиянски , Бойка Борисова, Йорданка Фандъкова! Вие от сутрин до вечер им гледате тъпите предавания за готвене , пеене и всякакви други комунистически простотии! Защо на протестите никой от лидерите не пожела декомунизация и лустрация? Ами защото всички до един са комунисти като Петър Слабаков, който си наименовал дъщерята на име Ернестина - трябва да си урод за да наименоваш детето си(комунистите не кръщават , те наименоват) на комунистическият масов убиец Ернесто Че Гевара!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 26 апр 2013 19:43

Ще ми отговориш ли на въпросите или хей така ще продължаваш като някой бот да си повтаряш едно и също през някое друго мнение? ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 26 апр 2013 19:59

Каква алтернатива да има , след като всички партии са комунистически?!
http://vbox7.com/play:81748d802e - тук Георги Жеков ясно го е обяснил!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 апр 2013 20:07

GOLEADOR написа:Пич,я направо ни светни за кой да гласуваме,че от комунизъм не може да се ориентираме в обстановката.Ако вече си го писал, извини ме,че те карам да го повтаряш,но просто ми е интересно каква алтернатива предлагаш.

За неговата сектантска партия.

parvanoff написа:Ще ми отговориш ли на въпросите или хей така ще продължаваш като някой бот да си повтаряш едно и също през някое друго мнение? ;)

Ами защото не са удобни. ;)

parvanoff написа:Аз не виждам нищо ново под слънцето. Поредният компромат, който може да се обърне срещу хората, които го скалъпиха... Уж ГЕРБ подслушвали нерегламентирано, а и за малките вече стана ясно, че няма как някой да подслушва сам-себе си и да се самоубие политически...

Ами явно БСП/ДПС наистина ни мислят за идиоти... или поне търсят подкрепа на някаква такава част от населението.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 26 апр 2013 20:11

Най-голямата секта е терористичната организация БКП! И нашата партия не е секта , ние там комунисти НЕ ПРИЕМАМЕ! Много хора се опитаха да излъжат , че нямат комуняги в рода си , но като проучихме рода им видяхме друго и те излъгаха и ги изгонихме!Те имат за цел да разрурат БАП , защото това е единствената партия , която ще декомунизира България и ще я направи една просперираща държава!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 апр 2013 21:25

Пичове,това момче е ново в форума и е поредният клоун,не си хабете енергията ;) Обръщам се специално към Първанов,няма смисъл да се впуска в дълги обяснения,защото е наистина безсмислено ;)

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 26 апр 2013 22:24

dunavfc написа:Пичове,това момче е ново в форума и е поредният клоун,не си хабете енергията ;) Обръщам се специално към Първанов,няма смисъл да се впуска в дълги обяснения,защото е наистина безсмислено ;)

Значи съм прав за тебе , че си комунист! Значи който разкрива комунистическите престъпления и разобличава жалките комуняги, които пред вас се правят на антикомунисти , но всъщност са чисти комунисти, който разкрива масовите гробове и концлагерите е клоун? Като ви казвам истината , че всички партии в анкетата са комунистически, аз не мога да ви лъжа , аз казвам истината! И който казва истина е клоун! Това само комунист може да го каже , защото те се страхуват от истинските антикомунисти!
По късно във форума ще публикувам много подробни неща за живота и делото на Илия Минев, Янко Янков, Петър Гогов и други достойни антикомунисти! Както и за убийството на генерал Христо Луков от комунистическата убийца Виолета Якова!И много други интересни разкрития ще ви покажа, защото нашият народ трябва да бъде образован и да знае що е комунизъм и неговата зверска доктрина да се убива и тероризира!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 апр 2013 22:31

Братле за 1 ден имаш почти 50 мнения,какво да си помисля друго за теб,освен че си поредният палячо ? Не ми обяснявай на мен,кое как е за комунизмът...Отдавна съм си изградил мнението за тази уродлива политическа система.Мразя ги в червата и някой като теб да излезе и да ми каже,че съм комунист...как да те гледам на сериозно ?

Върни се в “Архив”