KategorieC написа:Laetitia написа:Хайде довечера Байерн и ПСЖ!
За първи път се съгласявам с фен на Милан!
Ибра днес дали може да им направи така и на Титковите червенотиквеничета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
KategorieC написа:Laetitia написа:Хайде довечера Байерн и ПСЖ!

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:KategorieC написа:Laetitia написа:Хайде довечера Байерн и ПСЖ!
Ибра днес дали може да им направи така и на Титковите червенотиквеничета![]()
![]()
![]()
Голяма радост, видял е любимия си топ серсем все пак.KategorieC написа:Машалла! Радва се човека, харесва си го и това е. За мен най-великият играч е Ван Бастен!
Laetitia написа:Голяма радост, видял е любимия си топ серсем все пак.KategorieC написа:Машалла! Радва се човека, харесва си го и това е. За мен най-великият играч е Ван Бастен!![]()
Иначе Марко е велик! Едно от малкото неща, за които съжалявам, че не съм по-стара, е той.
we are the champions написа:kingofpop написа:Вече едно е ясно за мен, а именно че Борусия е до 1/2 финала....няма как да се класират на финал, защото всичко се връща и на 1/2 финала съдбата ще им го върне, остава само да се моля да се паднем с тях и Байерн и Реал пак да се сблъскат, и без това Дортмунд са ми леко антипатични(ако не стане гаф довечера де
)
Дортмунд ако пожелаят могат да ви хапнат за закуска.
Не го обиждам, пошегувах се за това: http://www.fun4e.com/page.php?41.52.KategorieC написа:Няма смисъл да се обижда играч на противника, излишно е. А относно старостта, ще те успокоя: Не се безпокой, ще остарееш!
Laetitia написа:Не го обиждам, пошегувах се за това: http://www.fun4e.com/page.php?41.52.KategorieC написа:Няма смисъл да се обижда играч на противника, излишно е. А относно старостта, ще те успокоя: Не се безпокой, ще остарееш!![]()
Иначе мерси за успокоението, по-добре ми е сега.![]()
Довечера искам гол с нос на Ибра!
Нали знаеш, големи крака - голям... номер обувки.KategorieC написа:Ясно, сега схванах, откъде ти идва тънкият замисълЕ при него има 2 големи неща: Носът е едното. А ако изходим от немската поговорка : Wie die Nase eines Mannes, so auch sein Johannes" (Какъвто е носът на един мъж, такъв е и неговият "Йоханес" ), сигурно и другаде е голям .
![]()
Тази поговорка вдъхва надежди и розови, похотливи мисли на фенките му !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта