Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- levskar in CY
- Контакти:
Re: 3 000 билета са продадени вчера на Герена
Аз мисля че ще има поне 20 000 човека.Живея много близко до касите на стадиона и да ви кажа винаги като мина от там си има хора.Според мен вече около 5 хиляди билета трябва да са продадени, а като прибавим и закупените абонаментни карти стават доста, а има още приблизително 2 дни още за продажба (днес цял ден и утре до мача).
ПС Има ли някъде официална информация колко общо са закупените абонаментни карти за този сезон?
ПС Има ли някъде официална информация колко общо са закупените абонаментни карти за този сезон?
+5

Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
Ами мисля, че между 3-4 000бр карти са продадени.Аз също се надявам да сме поне 20 000 защото съм сигурен, че с наша помощ ще ги прекършим рано в мача.Ако си мислят че нашите фенове са като техните (с празни погледи все едно бяха насила заведени на стадиона за да има масовка и не знаеха какво точно искат да видят от отбора си) сега ще разберат колко много са заблудени.Нека им вземем страха от 1-вата минута и подкрепим Левски до край!
Мисля че някаде четох че близо 3000 абонаментни карти има
А колкото до мача мисля че няма да надхвърлим брутално 15 000 .... дават го да вали и някой неверници ще се откажат заради това .... преди мен един човек го каза че е отпускарски сезон и е нормално доста хора да го гледат от морето , моята прогноза е 17 000 зрители
П.С. Как 15 000 Левскари ще надвикат 30 000 семкари от Баку бе човек във Испания бяхме 400 човека и надвикахме 50 000 каталунци
А колкото до мача мисля че няма да надхвърлим брутално 15 000 .... дават го да вали и някой неверници ще се откажат заради това .... преди мен един човек го каза че е отпускарски сезон и е нормално доста хора да го гледат от морето , моята прогноза е 17 000 зрители
П.С. Как 15 000 Левскари ще надвикат 30 000 семкари от Баку бе човек във Испания бяхме 400 човека и надвикахме 50 000 каталунци
Едва ли дъжда ще уплаши някой 

-
- Контакти:
Е, те тия от Барцилоната и Риял
да ходят на мач го възприемат кат някъв театър, светско събитие. На стадиона си имат макдоналдс, кино, мол, шопинг център и след кат си понапазаруват, гледат некое и друго кинце и пиинат и хапнат в ресторантчетата на стадиона, отидат и седнат мач да гледат, че да им се смели храната за час и половина

Те Баку въобще имат ли песни? Аз докато гледах мача нито веднъж не видях да има изправени фенове и да викат. Всички си седяха кротко и си чоплеха семки, даже по едно време ми се мернаха 4-5 човека с фланелки на Левски 

DukeUnv написа:Те Баку въобще имат ли песни? Аз докато гледах мача нито веднъж не видях да има изправени фенове и да викат. Всички си седяха кротко и си чоплеха семки, даже по едно време ми се мернаха 4-5 човека с фланелки на Левски
Общо 23-ма :D:D:D Викаха нещо крещяха СЕДНАЛИ ма и те незнаят какво