Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот riak4 » 20 яну 2014 00:00

Не знам дали и на вас ви прави впечатление, но Ето'о прави няколко неща много по-добре от Торес и точно заради това си мисля, че в момента той е най-добрият ни нападател.
Ето'о се осмелява да стреля от далечно разстояние много повече от Торес. Може понякога ударите да са му трагични, но днес имаше успех и ни даде така важната преднина в срещата. Другото, което го прави много по-ефективен от Торес е, че много по-често се озовава на позиции, както при третият гол.
Именно заради тези неща Ето'о е много по-ефективен от Торес и статистиката го доказва. Това е единственото ми обяснение защо Моу отдава по-голямо доверие на Ето'о.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 20 яну 2014 09:32

riak4 написа:Не знам дали и на вас ви прави впечатление, но Ето'о прави няколко неща много по-добре от Торес и точно заради това си мисля, че в момента той е най-добрият ни нападател.
Ето'о се осмелява да стреля от далечно разстояние много повече от Торес. Може понякога ударите да са му трагични, но днес имаше успех и ни даде така важната преднина в срещата. Другото, което го прави много по-ефективен от Торес е, че много по-често се озовава на позиции, както при третият гол.
Именно заради тези неща Ето'о е много по-ефективен от Торес и статистиката го доказва. Това е единственото ми обяснение защо Моу отдава по-голямо доверие на Ето'о.

Аз мисля, че трябва да продадете Торес докато му е времето. Имам предвид, че ако го задържите до края на сезона, може и да не успеете да му вземете дори 20 милиона и ще сте много назад, не че го бърка толкова Абрамович, но когато Торес е на терена, според мен Челси няма нужната острота в атака и ако не е страхотната халфова линия, която имате, няма да сте никак ефективни в атака. Торес е бледа сянка на това, което беше в Ливърпул преди години, според мен трябва да бъде продаден, още повече, че Ето'о очевидно се намира в добра форма, Демба Ба също заслужава своя шанс, а Торес е изчерпан за Висшата лига, така смятам аз, като неутрален фен. Ако успеете да му вземете едни 20 милиона, като понадите още 40-50, ще можете да вземете някой като Фалкао примерно и атаката ви става бомба от всякъде. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 20 яну 2014 09:40

Сега като се наспах, ще се опитам да направя кратък анализ на основните фактори както за победата ни вчера над Юнайтед, така и за представянето ни като цяло през последния месец.

Фактор 1: ГАРИ ДЖЕЙМС КЕЙХИЛ - това момче е страхотен защитник и влиянието му върху играта на отбора е впечатляващо. Колкото повече самочувствие и доверие трупа, толкова по сигурна, изчистена и компактна става играта му. За мен това е най- добрият ни защитник !!! Гари+ преродения ЕЛ КАПИТАНО, неуморния Бране и перфетния Дейв (който тотално реши проблема на левия бег) създадоха една от най- добрите защити във ВЛ.

Фактор 2: ДАВИД ЛУИС в средата на терена- вчера беше безгрешен. Отне толкова много топки и спечели толкова много единоборства, че просто не виждам как някой,би могъл да го измести от тази позиция, при положение, че играе така и занапред. Отделно дори в мачовете, когато има и браг в пасовете, пак мога да кажа, че присъствието му пред защитата е ключово. Отнема топката със страхотна бързина, работи в голям периметър от теренA, печели много първи топки и с всеки изминал мач става все по- добър и в изнасянето на топката и във взаимодействието с останалите играчи.

Фактор 3: АЗАР - Момчето е магьосник...няма какво повече да се каже. Усещам как играчите на противниците вече се страхуват, когато срещу тях с топка в крака се намира Азар (Много ми напомня на Кр. Роналдо)...

Фактор 4: Отборната игра- или казано по друг начин - факторът ЖОЗЕ МОУРИНЬО. Може да няма особено голям блясък в играта на Челси, но Моу научи момчетата да играят като отбор, като едно цяло...и всичко в името на победата. Ако играта на отбора може да се опише с две думи, те биха били РАЗУМ И ОТДАДЕНОСТ !!!

П.П. Браво на Ето'о за представянето и головете. Това се иска и очаква от всеки нападател. Честно казано до вчера не беше дал никакви индикации, че може да се очакват такива неща от него, но явно на тренировките го показва и Моу го е разбрал. Дано тези голове отключат самочувствието и класата на камерунеца, защото истинската битка през този сезон тепърва предстои !!!

COME ON CHELSEAAAAA !!!
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 яну 2014 11:26

KOPScousers написа:Аз мисля, че трябва да продадете Торес докато му е времето. Имам предвид, че ако го задържите до края на сезона, може и да не успеете да му вземете дори 20 милиона и ще сте много назад

Как назад бе братле. :lol:

Торес си изби парите още на 3-тият месец, само от продажба на артикули с неговото име.
А с головете, с които ни помогна да спечелим Ш.Л. и Л.Е. спокойно може да се каже, че са ни формирали чиста печалба, заради средствата, които се печелят за тези трофеи.
И сега всеки негов гол е финансова и спортна печалба за Челси.

А ако го продадем, ако ще и за 1 евро да е, то това пак е печалба за Челси.
Общо взето, към момента Челси е на двойна печалба от Торес. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 яну 2014 11:30

Аз не искам да го продаваме. Може, само ако станем шампиони. Защото той заслужава да спечели титла, а след Челси, едва ли ще отиде в отбор, който сериозно може да се бори за титлата в някое от големите първенства. Просто вече ще е на години.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 20 яну 2014 11:45

THE G.A.M.E написа:
KOPScousers написа:Аз мисля, че трябва да продадете Торес докато му е времето. Имам предвид, че ако го задържите до края на сезона, може и да не успеете да му вземете дори 20 милиона и ще сте много назад

Торес си изби парите още на 3-тият месец, само от продажба на артикули с неговото име.
А с головете, с които ни помогна да спечелим Ш.Л. и Л.Е. спокойно може да се каже, че са ни формирали чиста печалба, заради средствата, които се печелят за тези трофеи.

Хаха да, забравих, че феновете на Челси бяха луди на тема "Торес", когато го привлякохте. :lol: Помня как още преди да подпише договора си, в магазините беше пълно с тениски с неговото име. :lol: И все пак, той не вкара ли първия си гол за Челси 3+ месеца след като подписа? :lol:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 20 яну 2014 12:09

Оставете го Торес той е спечелил всичко което може да се спечели с даден отбор, мисля само ВЛ му липсва и спокойно може да се пенсионира :)

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 20 яну 2014 16:53

THE G.A.M.E написа:

Няма как да сте на печалба, щото нали се сещаш, че който и да играеше на негово място щеше да има повече голове от него....да речем, че Торес e x, ако играешеш някой y щеше да сте вкарали много повече голове ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 яну 2014 20:01

kingofpop написа:Няма как да сте на печалба, щото нали се сещаш, че който и да играеше на негово място щеше да има повече голове от него....да речем, че Торес e x, ако играешеш някой y щеше да сте вкарали много повече голове ;)

Във футбола няма ако.

Головете ги е отбелязал Торес, но и без тях, към момента само от продажба на артикули свързани с него, сме двойно отгоре. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Архив”