NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

logo5
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот logo5 » 24 мар 2022 12:04

Pichichi написа:Quin Snyder вече се спекулира с неговото име и за ЛАЛ не само за САС а той си има договор с Юта.
В четв. се очакват промени в Ню Йорк с които ще бъде възможно за Ървинг да играе в домакинските мачове на Нетс.
Вътрешна драма за Маями в която е замесен Дж. Бътлър.
САС уж продължават да таят надежда за 10-то място.
Един път е случайност, втори път е съвпадение, трети път е тенденция. Бътлър където и да отиде стават панаири

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 24 мар 2022 14:24

logo5 написа:
pill написа:Поредният маловажен рекорд за stat-padder-ът. До тук повечето му 30+ точкови мачове са при 15-20 точкови загуби.
Aе ей хейтърче скривай се. Единственото маловажно нещо си ти, ти не си фактор да казваш кое е важно и кое маловажно. Гледа баскетбол от вчера и най-вероятно е виждал топка само на екрана и ми казва кое е важно и кое е маловажно. Вече сульо и пульо ми изказват мнение. Мнение може да има само, този който разбира, а ти очевидно хал хабер си нямаш от баскетбол

Ми, аз на оная си работа говоря, че половината от тука не са се събличали по физическо... Стат падър ? Сериозно ? Играч, който е с над 1300 срещи и е с над 50% успеваемост оувърол ? Кое ще стат падва ? Борби и асистенции ? Другият мой любимец е ТранЖоро, който не прави разлика от крачки и свирене на 8 секунди.
Иначе основният проблем на Лейкърс е, че никой от този тим не се напряга в защита. НИКОЙ ! Нито Ръс, нито Мело, нито ЛеБрон... Миналата година номера долу-горе минаваше, още повече, че Веждата също пропусна сума ти срещи от редовният сезон, но тогава състава им беше действително по-силен с Шрьодер и Херъл, които също не се славят като добри защитници. Липсваше им рим протектор, сега не знам вече, какво им липсва. Отбора се крепи на чудовищните мачове на Кралят, който е на път да стане реализатор на сезона на 37 години, което ще бъде поредният пирон в ковчега на хейтърите. Още повече, че и Ембийд, и Янис стрелят 2-3 пъти повече от фаул линията от Джеймс...

П.С.
Иначе, поради поредният си бан тук, реших да се поразровя малко из форумите. Стигнах до Лейкърс нейшън и там феновете на Лейкърс са най-големите хейтъри на ЛеБрон. Само, че когато отбора бие все го хвалят... Странна работа. :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: 23

Мнениеот Buck32 » 24 мар 2022 16:38

Drunken_Master написа:Стигнах до Лейкърс нейшън и там феновете на Лейкърс са най-големите хейтъри на ЛеБрон

Е, тука да не е различно?
А какво ни липсва - истински лидер, който вдъхновява другите да дават всичко от себе си. Не като тръгва отборът в атака да остава отзад и да маха за смяна. Но това е положението - това имаме.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 мар 2022 16:45

Жив бил!

Кажи нещо за Бостън бре, пак в чуждите къщи хвърляш камъчета!
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 24 мар 2022 17:05

miro_rz написа:Жив бил!

Е, как в чуждите бе, Миро - къщата му е там, където е "стат-падъра", да използвам термина на Апчето, въпреки, че не съм чак на 100% съгласен с него:)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 24 мар 2022 17:17

Buck32 написа:А какво ни липсва - истински лидер, който вдъхновява другите да дават всичко от себе си. Не като тръгва отборът в атака да остава отзад и да маха за смяна. Но това е положението - това имаме.

Няма проблем, бе ! Намерете си друг ! Вземете Стеф Къри примерно, дайте ни ЛеБрон насам.
Ония на 37 години играе като младо теле, те пак недоволни. Нали помним и на Коби лидерските качества, айде няма нужда... Скъсваше се и той да подава. А в крънча беше малко по-добре от Къри...

П.С.
Много ми е чудно, ако не беше ЛеБрон да разтърси здраво франчайза ви, къде щяхте да сте през последните години ? С мегаталанти като Лонзо Бол, Джош Харт, Инграм и т.н.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 24 мар 2022 17:19

Buck32 написа:
miro_rz написа:Жив бил!

Е, как в чуждите бе, Миро - къщата му е там, където е "стат-падъра", да използвам термина на Апчето, въпреки, че не съм чак на 100% съгласен с него:)

Добре, бе... дай да видим черно на бяло, какъв стат-падър е ? С кое е стат-падър ? Да вземе по-често да подава на Ръс ? Или на останалите мега вкарвачи от ростъра ви... То между другото, сума ти критика получи заради докарването на Мело, ама от пейката, той е единственият стабилен. Предполагам, че и това ще се отрече ?
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 мар 2022 17:28

Че те къде са, едни пръстени и то в Ковид ситуациата взеха и това е. С този си тийм и в пика на АД и ЛеБрон щеше да резил да не бият Хийт.
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 мар 2022 17:30

Ако го нямаше ЛеБрон Мело щеше да има едни 7/8 точки повече средно на мач. Просто толкова много лидери на едно място са грешка.
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: 23

Мнениеот Buck32 » 24 мар 2022 17:42

Drunken_Master написа:Няма проблем, бе ! Намерете си друг ! Вземете Стеф Къри примерно, дайте ни ЛеБрон насам.
Нали помним и на Коби лидерските качества, айде няма нужда... Скъсваше се и той да подава. А в крънча беше малко по-добре от Къри...

П.С.
Много ми е чудно, ако не беше ЛеБрон да разтърси здраво франчайза ви, къде щяхте да сте през последните години ? С мегаталанти като Лонзо Бол, Джош Харт, Инграм и т.н.

Първо ПСто - няма как да знаем, ако не беше дошъл Леброн щеше да има други сделки, можеше да не изравним Селтикс по титли, можеше и да ги изпреварим, Божа работа.
За лидерството - нещо невярно ли написах, ако искаш да ти пусна линк. На Коби не знам какво му помниш, ти си го гледал последните му 8 години, от които 2 беше контузен. Бог да го прости човека, не се предаваше. Нито съм виждал целия отбор да се дръпва от него на скамейката.
Да ви дадем Леброн срещу Стеф викаш, ти кога стана съпартиец на Жоро? Или викаш да си съпартиец на Нинова вече не е престижно.

Върни се в “Архив”