Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:MCMXIII написа:Грасиани Ибрико, що ти харесва да те насилват рязани бе. Ай кажи де![]()
П.П. Може пак да ме пЦуваш на ЛС. Много е мъжко поведението тиНякак си... кашпировско е
![]()
![]()
Ти предпочиташ рязания на Ердоган, така ли да разбирам? Щото твоят пътеводител в живота е подлога на чичо ти Ердоган...
W84me написа:grasiani написа:А дано,ама надали аз не виждам вариант на следващо правителство без герб и премиер Б.Б. и със някакви измишльотини около него да ни замажат очите че правителството ще е с някаква широка обществена подкрепа, с някакви уж десни ,либерални,антикомунистически гъдели, и софиянци понеже това ще ги успокои ще се кротнат и ще се чака народа хубаво да се увери че пак ще стане същото, ама как ще стане тая работа без другите 3 основни партии и какво те ще предприемат не ми е много ясно .Едно е ясно чакат ни тежки дни като нация.
Стигне ли се до избори, след които Борисов направи кабинет, ще има погром за такива като Дунавията, кръв ще се лее ...![]()
Viktor4o_Rs написа:Абе grasiani и W84me, абе уроди **********и, вашата болшевишка партийка всеки път управлява с фесовете от ДПС, а викате на другите туркофили![]()
![]()
Вие сте малоумни и продажни червени подлоги, предатели като всички комунисти, но вашето време свършва
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Viktor4o_Rs написа:Кажете колко ви плащат от Позитано, на вас двамцата и на онзи виали, за колко се продадохте ? Бъдете веднъж в живота си мъже
Синьо сърце написа:Стига приказки, среща на Врабча довечера!
Levskar_90 написа:Viktor4o_Rs написа:Кажете колко ви плащат от Позитано, на вас двамцата и на онзи виали, за колко се продадохте ? Бъдете веднъж в живота си мъже
Извинявай, че се намесвам в спора ви, но при нови избори за кой ще гласуваш ?
Irish stout написа:...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост