Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот vaskonti » 26 апр 2013 13:27

South_Park написа:очаквам доказателство , че компромата е неверен ;)

В задачката се пита кой кого всъщност подслушва? Логично ли ти се вижда Бойко да подслушва сам себе си и после да си пуска компромати, пак на себе си?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 26 апр 2013 13:30

vaskonti написа:

В задачката се пита кой кого всъщност подслушва? Логично ли ти се вижда Бойко да подслушва сам себе си и после да си пуска компромати, пак на себе си?

А възможно ли е според теб Цв. Цв. да подслушва всички?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 26 апр 2013 13:36

vaskonti написа:

Логиката за мен е по-нисша форма от интуицията ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 апр 2013 13:37

alexveselinov написа:
vaskonti написа:

А възможно ли е според теб Цв. Цв. да подслушва всички?

Принципно всичко е възможно. Все пак ми се струва доста малко вероятно Цветанов да е подслушвал Борисов и сега да вади тези "компромати". Няма логика да го прави защото ако затъне Борисов, затъва и ГЕРБ, а от там затъва и самият Цветанов. По тази причина не вярвам да е такъв случаят. ИСкам само да напомня, че в БСП и до ден днешен работи в сянка един стар комунистически кадър, който е врял и кипял в измислянето и прилагането на подобни тактики. Става въпрос за добре забравеният от всички Александър Лилов, който е шеф на Института за стратегически изследвания в БСП
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 апр 2013 13:37

Дали компромата е "пипнат" или си е истински е друга тема,аз говоря за това,че уж ГЕРБ са ченгетата,а излизат компромати само срещу тях.И то видно всичко е планувано и последователно.Всеки сам да си направи извода кой какъв е и дали си заслужава да си дадеш гласа за хора които си служат с компромати за да манипулират нацията.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 26 апр 2013 14:14

Ако мислите, че след 20.02.2013 г. Цветан Цветанов е спрял да ви подслушва сте се объркали. Но почти сигурен съм, че си го знаете. Защото аз съм един от тези, които ви подслушват. Служител съм на СДОТО, продължавам да работа там и върша каквото ми наредят началниците. А те вършат каквото им нареди Цветанов. В този майл, защото аз не пускам сигнал, ви уведомявам за последния случай на нерегламентирано подслушване , в който аз участвах.

Защо пиша това? Защото днес 25.04.2013 г. Бойко Борисов заяви на българите, че Цветан Цветанов се е заклел в децата си, че не е подслушвал него. Е, не е така. Аз, и мои колеги подслушвахме в началото на април тази година среща между Бойко Борисов, бившия министър на земеделието Мирослав Найденов и градския прокурор на София Николай Кокинов. На нея се обсъждаше какви са възможностите да бъде прекратено делото за корупция, по което Мирослав Найденов е обвиняем и куп други неща касаещи държавата. За да отидем на тази „тренировъчна мисия“ бяхме изпратени с обяснението, че е по разпореждане на Цветанов, въпреки, че министърът на вътрешните работи в тази сутрин беше Петя Първанова. Защо се съгласихме да отидем?! Мисля, че мога да ви го обясня с една дума – СТРАХ.

След като се случиха всички неща в службата, на която съм отдаден, честно казано ми писна. Консултирах се с юристи, които ми разкриха каква би била гледната точка на законодателството в България към съдържанието на този разговор, който записахме. А именно – и ние, и разговарящите сме извършили престъпления. За нашите е ясно – подслушвали сме незаконно, без значение дали е бившият министър председател или сервитьора от „Двете Халби“. Но от това което ми казаха юристите мисля, че по важното е какви престъпления са вършили докато са си говорили Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов. И тримата са съучастници в извършването на престъпление по чл. 288, във връзка с чл. 18 ал. 1 от НК: „ Орган на властта който…по друг начин осуети наказателно преследване с цел да избави другиго от наказание, което му се следва по закон, се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години.“ Не разбрах дали само Кокинов, или съвместно с Борисов и Найденов е извършил престъплението по чл. 357 ал. 1 от НК: „ Който разгласи информация, представляваща държавна тайна, която му е била поверена или станала известна по служба или работа, както и този, който разгласи такава информация, като съзнава, че от това може да последват вреди зе интересите на Република България, ако не подлежи на по-тежко наказание, се наказва с лишаване от свобода от 2 до 8 години.“ Юристите ми казаха, че според тях в този разговор са извършени и други престъпления, но в крайна сметка си има прокуратура, която трябва да прецени.

Доказателствата за това което написах по-горе са в следващите извадки от въпросния разговор, както и в аудио файловете, които ви изпращам.

Подпис ………………..

/Бойко Найденов Кокинов/
Facebook
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 26 апр 2013 17:27

Вие луди ли сте бе?Как ще гласувате за човека,който започва колонизирането и приватизирането на страната?Този човек е един от най-големите убийци на Българскит народ!Вразумете се и най-накрая гласувайте за нещо,което не е управлявало а това е ПП АТАКА!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 26 апр 2013 17:43

Аз не виждам нищо ново под слънцето. Поредният компромат, който може да се обърне срещу хората, които го скалъпиха... Уж ГЕРБ подслушвали нерегламентирано, а и за малките вече стана ясно, че няма как някой да подслушва сам-себе си и да се самоубие политически... Накрая ще се окаже, че нерегламентирано са подслушвали точно тези, които крещят до небесата, че Цветанов подслушвал нерегламентирано. От всички извадки, които чух досега-при това е ясно, че е извадено най-скандалното и компрометиращото, аз не видях нищо уличаващо. Дори напротив... Освен всичко се вижда колко мръсен е българина-в момента, когато основателно някой е отстранен от някоя работа, от власт, от каквото и да е, то той започва с мръсните номера срещу човекът, който смята, че е причина за всичко това. Самият факт, че от отстранените от ГЕРБ хора, само двама се обърнаха срещу някого говори само едно. Първо означава, че просто няма за какво да се хванат другите. И второ-дори по това, за което се опитват да се хванат си личи как търсят нещо под дърво и камък и нищо не могат да измислят... А някои тук вместо да ми отговорят на въпросите продължават да повтарят компроматите като папагали-вие собствено мнение нямате ли? Мнение подкрепено с доказателства и факти?... И не се спират-аз лично смятам, че хората със съвест и чест, когато разберат, че говорят измислици и лъжи ще се засрамят и ще спрат... И вместо да се критикува градивно-с цел държавата да тръгне икономически, да се преборят монополите, да се нахранят гладуващите и социално слабите, то се отклоняват проблемите към абсолютно измислени и маловажни неща...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 апр 2013 18:04

Кажете на тия видеозаписи къде са интересните моменти,че са над 90 мин. а нямам време да ги изгледам целите ;) По прерових на случаен принцип и само засякох един лаф на ББ - "Ебати ташака,Слави Бинев има по висок рейтинг от Иван Костов" :lol: :lol: :lol: И чух,че Мирослав Найденов по едно време пика ли сра ли...

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 26 апр 2013 18:04

Че Долен Сидеров е комунист , партията му е създадена от ЦК на БКП! Боже колко зомбирани хора има тука с комунизъм-болшевизъм!ГЕРБ също са комуняги! Хората трябва да проумеят , че на България е необходима пълна декомунизация и лустрация!Само така България ще се оправи!Изборите са незаконни и всичко от 9 Септември 1944 г. до ден днешен е незаконно и окупирано от съветската пияна сган!Вие тука се дръгляте кой комунист ще спечели изборите дали ДСБ , дали БСП, дали ГЕРБ - все комунистически пресръпници слугуващи на враждебната на България СССР!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Върни се в “Архив”