Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: Идиоти вилняха из столицата
Ангелов е прав най добре е да спреме!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Re: Идиоти вилняха из столицата
Ангелов,
така е брат -ама какво да направим-те хората са го казали-тя простотията не ходи по дърветата,а по хората.Направо не ми се занимава с такива хора.Ама всяко стадо си има мърша.И все пак според мене тука няма такова хулиганство и слава боду де!
Деляне,аз сега кат дойда в София,ако не ми изкараш домашняк,ама хубав,ще се разправяме сериозно-

така е брат -ама какво да направим-те хората са го казали-тя простотията не ходи по дърветата,а по хората.Направо не ми се занимава с такива хора.Ама всяко стадо си има мърша.И все пак според мене тука няма такова хулиганство и слава боду де!
Деляне,аз сега кат дойда в София,ако не ми изкараш домашняк,ама хубав,ще се разправяме сериозно-

Re: Игра : Левски - Баку
7:2 или 7:1 

1:1 и нов срам за българския футбол... Не искам Лефски да отпадне, просто съм реалист и гледах първия мач...
- WestCoast2
- Контакти:
1:1 Дано не съм прав,но с "представянето" на ЛЕВСКИ от последните 2 години няма как да съм голям оптимист

Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
Живко, Тасевски и Ортега ще играят ли?
П.С. Ще кажа прогнозата си след като разбера дали ще играят.
П.С. Ще кажа прогнозата си след като разбера дали ще играят.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.