Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: СЪРМА ТОВА Е ТВОЯ МИГ В ШЛ.

Мнениеот fr3ak_boy » 02 авг 2009 20:50

Да се надяваме, че Сърмата ще помогне да се преодолее Баку пък тогава ще се мисли.
Последна промяна от fr3ak_boy на 02 авг 2009 21:09, променено общо 1 път.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

apostola13
Контакти:

Мнениеот apostola13 » 02 авг 2009 21:02

гаджев е изключително талантлив млад съзтезател с ка4ества за голям футбол.беше започнал да се развива сериозно,щеше да замести ричард,точно тази година или поне да се доближи до класата му.за съжаление тежка контузия.има ги във футбола.големи футболисти са късали връзки след това са се връщали по-силни от преди!вярвам че владо ще успее да се пребори.той е млад и има време пред себе си.нека погледне филосовски на нещата и има търпение.лошото е че няма кой да го замести в момента и това предполага само към едно! а именно още по-офанзивна схема на игра с обърнат ромб а именно сърмов дефанзивен и пред него бардон и тасевски на ефективна преса от трима в средата заедно със ортега т.е. тича много тоя ако не друго за сега.незнам обаче дали въобще радко си има и на представа колко много ефективно може да бъде това? трябва много смелост да го приложиш точно сега.лично аз бих започнал още на мача с баку да го налагам и с двамата бразилци по крилата! мисле че зе и жо ще решат мача в сряда заедно със седрик в средата.ж нападение сме пълна нула.ортега е нов и не се знае нищо още,гонзо е аут до нова година,цачев е много неопитен и не е вариант според мен.жоро христов няма нищо общо с централен нападател.жоро христов е крило ако някой не го разбрал до сега толкова по-зле,но аз така го виждам за сега т.е. за други централни нападатели не се сещам.т.е. кръстовчев е просто смешен футолист за мен така че не става...и кой тогава да сложим? аз бих избрал иса.щото и без това няма кой!ама ние сме си известни с тия трикове дето си ги прави сами на себе си а именно все сме нещо неподготвени или да имаме оправдание и оплакване към нещо и някого.и така 20 години тая държава и нейните управници,не можаха да приемат закона за спорта?! смешно е щото бойко ще го прокара най много за два месеца,например;))) но да не сменям толкова темата.ще ви кажа за последно на какво се надявам.ами най вече на победа в сряда само заради следжашите гарантирани 8 мача в европа със приятен футбол като интрига а ако не то поне като ниво на гледане и доближаване до големите.това е .дано успеят и да си купят централен нападател,щото един е гонзо ама го няма сега а и вече е на години.толкова години минаха и все не можаха да намерят.това е пълен абсурд и го казвам най отговорно,нека батков се замисли т.е. незнам какво мисли ама кви групи без качествен нападател.бяха луди да изпуснат жоб.всичко беше оправдания,като си тръгна.а той що си тръгна,ми щото е голям,играе с ето,о двойка в националния на Камерун и е играл 7 години на острова висша лига.та това единствено показа че просто не сме готови за големи футболисти:))) човека идва и казва....тука ще вкарам 20 гола...ми нормално колко да вкара?! ама иска 400 00 евро до декември! е нормално колко да иска при положение че ти докарва 10 000 000 евро само от влизането!!!!!!!!!!!!!!!алооооооо колко нули са това и какъв трябва да си в главата и колко да си сбъркан,за да не го приемаш!!??!!?? но това вече е само и единствено до манталитет.! ей там трябва да погледнем най много, ако искаме да се оправим и да гледаме ама наистина големи мачове на такива стадиони,на каквито ще направи черноморец в бургас.това е!краси дойде,намери спонсора,знае модела щото го е научил където трябва и черноморец просто ще стане новия гранд на балканите,ако не вярватв:))) има време да повярвате със сигурност в следващите 5 години...живи здрави всички до тогава.:)))

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 02 авг 2009 21:08

apostola13 написа:толкова години минаха и все не можаха да намерят.това е пълен абсурд и го казвам най отговорно,нека батков се замисли т.е. незнам какво мисли ама кви групи без качествен нападател.

Не знам за кое време говориш, но ми се струва, че изтърваш Домо. Беше супер играч, обаче искаше да се развива и потегли за Германия.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

miteto_inter
Контакти:

Re: вестникарските инсинуации

Мнениеот miteto_inter » 02 авг 2009 21:25

tprodanov написа:Митенце жалко. Много ли е приятно да воайорстваш из форума на врага? Сигурно, на низшите духом са им низши забавленията. Сега отзад напред. Нито едно от тези мнения не е изтрито, просто са преместени в правилната тема, но за теб това очевидно е някакво невъзможно чудо. Поне като се вижда нивото и хаоса във вашия форум. Докато си воайорствал, можеше да забележиш, че в този форум има много специфични изрази и идиоми, които извадени от контекста придобиват съвсем различен или никакъв смисъл. Но май това си пропуснал да го споменеш. Като ще си гледаме форумите, защо не споменеш че във жалкия форум на цервения отбор отдавна се признава, че цскарите крадат песни като за световно от нас? Също така, че дисциплината в червено се налага с пари и тупаници, съвсем по комунистически от дебелия ви вожд, който отдавна ви направи платена публика? Иначе е лесничко да извадиш няколко цитата, а?

:lol: :lol: :lol: Доста си забавен....приятел,който пише в този форум ми каза за какво става въпрос....дори той ми прати тези неща,но за такива,като теб има само една истина и тя е,че цесекарите ви четем форума.Повярвай ми имам много по-интересни неща за вършене от това да ви чета мизерното форумче!!!
Моля те,наркоманче долно дай да видим къде в нашия форум се споменава,че крадем песни от вас?
Да не си се объркал с вашите,които скандират към сектор А и В и задават разни въпроси,а?
А за платената публика...да ти припомня ли кой фен-клуб на ЛеФски извършва стюардска дейност и му се плаща за това???
Айде гответе се за Сряда,че така както е тръгнало мачът може и да не завърши!!! :idea:

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Идиоти вилняха из столицата

Мнениеот valkata_levski » 02 авг 2009 21:30

Вандалски прояви от група футболни фенове, придружени с обидни и нецензурни думи и надписи, отправени към служители на МВР, е имало снощи малко след края на футболната среща за Суперкупата на България между Левски и Литекс.

"Сините" спечелиха трофея след успех с минималното 1:0 над "оранжевите", а сигналът е получен в дежурната част на Първо РПУ около 23,30 часа, съобщиха от МВР.

Около 22,50 часа група от около 100 футболни запалянковци минали по ул. "Ген. Паренсов". Придвижвайки се покрай паркираните там служебни автомобили на МВР и частни коли на служители от министерството, някои от феновете започнали да режат с остри предмети предните и задни гуми на колите, да пишат с черна боя по стъклата и вратите на автомобилите обидни и нецензурни изрази за полицаите и да рисуват неприлични рисунки.

По-късно групата продължила по улиците "6 септември " и "Стефан Караджа", където, след допълнителен оглед е установено, че са срязали и гумите на няколко паркирани по тези улици леки автомобили на живеещи и работещи в района граждани.

На фасадата на сградата на Сатиричния театър по същото време са били изрисувани с черен цвят свастики и символи, обозначаващи фракция от фенове на ПФК Левски.

След получаване на сигналите за вандалските действия на запалянковците, незабавно е сформирана група от служители на МВР.

Записите на камерите за видеонаблюдение и контрол, които се намират на фасадата на сградата на МВР, както и на охранителните камери на сградата на Сатиричния театър, ще бъдат използвани за нуждите на образуваното досъдебно производство.

Работата по случая продължава.

А кажете ми защо има такива хора???

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Идиоти вилняха из столицата

Мнениеот delqnski47 » 02 авг 2009 21:34

Ако можехме да ти отговориме батка ще е добре!Ама нали знаеш...секви ги има! :evil:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mgj8
Контакти:

Мнениеот mgj8 » 02 авг 2009 21:39

Нищо ново под слънцето!
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 02 авг 2009 21:43

delqnski47 написа:Ако можехме да ти отговориме батка ще е добре!Ама нали знаеш...секви ги има! :evil:

Ти си им бил главатаря,Деляне,защото толкова ти е акъла!Гамен!Говедо под прикритие! :o :shock:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 авг 2009 21:44

Cesc Fabregas написа:
delqnski47 написа:Ако можехме да ти отговориме батка ще е добре!Ама нали знаеш...секви ги има! :evil:

Ти си им бил главатаря,Деляне,защото толкова ти е акъла!Гамен!Говедо под прикритие! :o :shock:

Дееба разкриха ме :evil:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 02 авг 2009 21:45

delqnski47 написа:
Cesc Fabregas написа:

Дееба разкриха ме :evil:

Не може вечно да се криеш! :twisted:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Архив”