Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
dido_6i6eto
- Контакти:
Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Тоя Паун трябва да се види за 3 години между 2007 и 2010 има 26 гола. Което в сравнение със сърдещия се Платини си е направо супер.

Този Паун е много слаб футболист. Имам приятел който живее в Румъния и преди малко говорихме за него и той ми каза ,че не знае този по каква линия идва в ЦСКА .Положението в ЦСКА е направо плачевно.Развалиха отбора, отвсякъде скандали, не знам как още има хора които стоят зад Титан !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
dido_6i6eto написа:Тоя Паун трябва да се види за 3 години между 2007 и 2010 има 26 гола. Което в сравнение със сърдещия се Платини си е направо супер.![]()
![]()
Пич нали не мислиш, че тоя ако беше толкова добър Динамо щяха да ни го дадат ей така за сметка на "сърдещия" се Платини
Нещата отиват към пропускане на евро турнирите! Тези мерзавци за 2 години продадоха повече футболисти токолкото цялата "А" група за 3 трансферни прозореца!!!!
Направиха над 15 000 000лв само от продажби и за благодарност се срути балона на Армията ! Явно е че целта им е една едничка и тя е да крадът колкото може повече от отбора !
В момента ме е яд че използват името ЦСКА да продават футболисти и благодарение само на това име , то им носи милиони левове в джобовете!
Дано да успеем да организираме някакъв масов протест и да им вкараме малко акъл в тъпите пернишки чутури!
КЗТ!
Направиха над 15 000 000лв само от продажби и за благодарност се срути балона на Армията ! Явно е че целта им е една едничка и тя е да крадът колкото може повече от отбора !
В момента ме е яд че използват името ЦСКА да продават футболисти и благодарение само на това име , то им носи милиони левове в джобовете!
Дано да успеем да организираме някакъв масов протест и да им вкараме малко акъл в тъпите пернишки чутури!
КЗТ!
Каквото и да си говориме Динамо ни взимат един от най-добрите играчи и ни дават ненужен за тях играч !!!
Разликата м/у 2-та най-вероятно е в джобовете на Титанци !!!
Разликата м/у 2-та най-вероятно е в джобовете на Титанци !!!
Последна промяна от Pichichi на 15 фев 2012 16:54, променено общо 1 път.
- mistreated
- Контакти:
С тоя ли ще сменяме Платини
. И тоя другия, левото бекче, че той Румбата ще е класи над него.
Тия Титани направо се изсраха върху устите ни, честно. Сори за грубия език, ама си е точно така.
Тия Титани направо се изсраха върху устите ни, честно. Сори за грубия език, ама си е точно така.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
dido_6i6eto
- Контакти:
Аз все пак си мисля че ще е по добре от "сърдидкото" защото все пак си е атакуващ халф а Платини си беше нападател и като всички останали задържаше топката прекалено дълго.
-
dido_6i6eto
- Контакти:
И нещо друго тоя Паун (как звучи само
) не влиза в плановете на тренера на динамо никой не е казвал че е супер или пък супер зле. Така че нека му дадем шанс на мамалигарчето да се докаже.
Не разбирам защо се плюе наред без да знаете какви са тия играчи? Тоя Паун е с над 110 мача в Румъния и с над 40 гола. При това не е чист нападател! Защитника е с над 140 мача в Румъния, ама пак не ставал! А и двамата са на по 25-26 години, което е идеалната възраст за един играч!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]