Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2011 19:37

W84me написа:Ами стани един скаут на Манчестър или на Барселона,добри пари вземат..

Нестава ...
То там само с връзки се получават нещата ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 юли 2011 21:01

В момента даже и ръководството не знае колко нападатели имаме - аз така ги виждам нещата. Всичко зависи от бъдещето на Тасевски. Ако той остане, Цветков ще е резервният ни нападател и няма да вземем друг. Ако Дарко си тръгне може и да вземем нападател, но може и да не вземем. Португалецът (въпреки че се съмнявам, че ще подпише) може да играе и като атакуващ полузащитник (според няколко чужди сайта), така че той или Младенов може да застават зад нападателя, когато се налага Цветков да замести Арс.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 юли 2011 21:10

Tommi написа:В момента даже и ръководството не знае колко нападатели имаме - аз така ги виждам нещата. Всичко зависи от бъдещето на Тасевски. Ако той остане, Цветков ще е резервният ни нападател и няма да вземем друг. Ако Дарко си тръгне може и да вземем нападател, но може и да не вземем. Португалецът (въпреки че се съмнявам, че ще подпише) може да играе и като атакуващ полузащитник (според няколко чужди сайта), така че той или Младенов може да застават зад нападателя, когато се налага Цветков да замести Арс.

Младенов където и да застане все тая-същия некадърник си е.На него да не разчитаме много,иначе ще сбъркаме. ;)

would
Контакти:

Мнениеот would » 05 юли 2011 21:46

Tevez,Дани Младенов в Лига Европа показа добри игри.Вярно е, че в шампионатът, в повечето от срещите беше трагичен, но аз си мисля че трябва да остане още една година в Левски, за да се види дали ще развие своите качества( а пък и щом се дава такъв картбланш на Огнянов, не виждам Младенов с какво е по различен от него).

Потребителски аватар
vesko1978
Контакти:

Мнениеот vesko1978 » 06 юли 2011 00:14

magga написа:Аз имам един не много тъп въпрос и ако някой ми даде отговор ще съм много благодарен :roll: Защо имаме 3ма леви защитника и само един нападател ? И май не се и търси втори :? Това крило и тоя защитник пак ли ще ги влачим да към септември да ги намерим,защото разбрах,че още се оглеждали и за друго крило :lol: От толкова гледане имаме болезнени спомени какво става-селекцията закъснява успей няма,скромна,но точна селекция на време и си шампион ;) Последния път като станахме селекцията беше доста спорна,но успяха да изкарат най-доброто от онези играчи,а сега ни убеждават как новите са щели да са тук в началото на подготовката,после на първия лагер,сега на втория и накрая към Коледа сигурно :lol:

Значи всичко е наред ,защо имаме 3 десни бега Мюлдер ,Башлиев ,Станчев :) :) :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 юли 2011 00:24

Французин е на път да се присъедини към "Левски" в Австрия. Той ще подсили защитата. Това обаче няма да е препоръчаният от Седрик Бардон - Жеани Жонвил. Собственикът на "сините" Тодор Батков разкри, че има и резервен вариант - словак. Тимът от "Герена" продължава да търси и дясно крило въпреки дошлия на проби Себастиао Ногейра. Португалецът ще трябва да се бори за място в "Левски" по време на лагера в Австрия. "Сините" тръгват днес за "Линдабрун", където ще бъдат до 20 юли. Преди да отпътуват, столичани решиха въпроса с Орлин Старокин. Вицешампионите най-после постигнаха договорка с "Черноморец". За целта те получиха едно рамо от Барселона. Спецове от каталунската столица обявиха, че Александър Киров няма сериозен проблеми. Така нападателят стана част от сделката за Старокин. Освен него "сините" дадоха на бургазлии Борислав Балджийски. "Чувствам се перфектно, че всичко най-после свърши. Имаше напрежение в мен, въпреки че Георги Иванов ме успокои. Колективът в "Левски" е страхотен. Всички ме приеха много добре. Искам да стана шампион и да се представим добре в Лига Европа", заяви Старокин, който подписа договор за 3 години със "сините". Калин Щърков пък ще трябва да си търси нов отбор. Той се завърна на "Герена" след преотстъпване във "Видима-Раковски", но няма да може да се наложи там заради конкуренцията на Старокин и Марко Видович.
в. стандарт

NAKEV
Контакти:

Re: Бай Ганя купува евтино и продава скъпо, гоуем тарикат

Мнениеот NAKEV » 06 юли 2011 00:33

manager написа:Купил за 50 000 лв Старокин, някаква далавера има, не е толквоа евтин, след някой друг сезон я на Ташкенспорт, я на Дудаспорт за 1 млн евро, както Гарга Денбеле за 2 млн евро, а го купи за 200 000 дини

А твоите панчаревци купуват ама без да плащат и после като продадат играча.......все са си на плюс

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 юли 2011 00:46

лайвспорт пишат, че сме имали интерес към Сержиньо.... :cry: :cry: Честно казано започвам тотално да се отчайвам

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 06 юли 2011 00:47

Thsmith написа:лайвспорт пишат, че сме имали интерес към Сержиньо.... :cry: :cry: Честно казано започвам тотално да се отчайвам

ако е тоя от Локото е мн добър ! : )

[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 06 юли 2011 00:53

Не ми харесва трансферната политика на Гонзо :roll: Големи глупости се извършиха,разбира се със специалното съдействие и на Батков,но да нямаме втори нападател преди подготовката в чужбина,да НЯМАМЕ читав втори централен защитник след Милиев,да НЯМАМЕ дясно крило при вече наложената от години схема на игра на Левски - е т'ва вече е престъпление!

Тук веднага правя препратка към мои познати,които в определен период от живота си са били футболисти и дори те казват,че ПОДГОТОВКАТА е най - важната част за всеки спортист преди сезона-изпуснеш ли я,отиваш по - дяволите :!:

п.п.Понеже зачеркнах и схемата на игра,то се видя Гонзо опита да промени от 4-3-3 на 4-4-2 и видяхма всички кво се случи - оня прословут мач в Овча купел с Миньоро.Така,че може би мениджъра ни трябва да наблегне на това :oops:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Архив”