W84me написа:Ами стани един скаут на Манчестър или на Барселона,добри пари вземат..
Нестава ...
То там само с връзки се получават нещата ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Ами стани един скаут на Манчестър или на Барселона,добри пари вземат..
Tommi написа:В момента даже и ръководството не знае колко нападатели имаме - аз така ги виждам нещата. Всичко зависи от бъдещето на Тасевски. Ако той остане, Цветков ще е резервният ни нападател и няма да вземем друг. Ако Дарко си тръгне може и да вземем нападател, но може и да не вземем. Португалецът (въпреки че се съмнявам, че ще подпише) може да играе и като атакуващ полузащитник (според няколко чужди сайта), така че той или Младенов може да застават зад нападателя, когато се налага Цветков да замести Арс.
magga написа:Аз имам един не много тъп въпрос и ако някой ми даде отговор ще съм много благодаренЗащо имаме 3ма леви защитника и само един нападател ? И май не се и търси втори
Това крило и тоя защитник пак ли ще ги влачим да към септември да ги намерим,защото разбрах,че още се оглеждали и за друго крило
От толкова гледане имаме болезнени спомени какво става-селекцията закъснява успей няма,скромна,но точна селекция на време и си шампион
Последния път като станахме селекцията беше доста спорна,но успяха да изкарат най-доброто от онези играчи,а сега ни убеждават как новите са щели да са тук в началото на подготовката,после на първия лагер,сега на втория и накрая към Коледа сигурно
manager написа:Купил за 50 000 лв Старокин, някаква далавера има, не е толквоа евтин, след някой друг сезон я на Ташкенспорт, я на Дудаспорт за 1 млн евро, както Гарга Денбеле за 2 млн евро, а го купи за 200 000 дини
Thsmith написа:лайвспорт пишат, че сме имали интерес към Сержиньо....![]()
Честно казано започвам тотално да се отчайвам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта