Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: До кога ще търпим Батков?

Мнениеот zlatan » 02 мар 2014 23:20

plamenst7 написа:Единственото което може да се случи ако скочим на Батков е той да врътне кранчето докрай и съвсем да я втасаме. Ако има някой който иска да вземе отбора, просто да излезе и да го обяви публично, че е отправил оферта към Батков и ако хората харесат евентуалния нов собственик, то тогава натиска върху Батков ще бъде толкова голям, че според мен няма да устои и едва тогава нещата може да се случат.

има много Истина в думите ти.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 мар 2014 23:20

Stanislav_Ivanov написа:Тоя ни ебава мамата всеки ден ... Не иска да има спортен директор за да си прави каквото си иска с отбора.Смешник долеен ... :evil:

Прекалено са ни малки клубовете за да имат спортни директори, това може да се върши и от треньора.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 мар 2014 23:21

Neron написа:С какво Здравков заслужи да остане треньор на Левски?

Защото няма с кой да бъде сменен в момента, толкова ли е трудно да се сети човек?

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Мнениеот xxxx » 02 мар 2014 23:22

tprodanov написа:
xxxx написа:Докога всички ще се правят на приятно разсеяни включително журналисти и не кажат простата истина ,че докогато Батков плаща на онези ''големите '' фенове начело с пернатия и онзи говорител на не знам си какво клуба все по-надолу ще затъва :!:

Мда, ей го поредния разбирач.. И на него Батков, Вуцов, Марков, Тонев и останалата сган не са му проблем. Проблем са му феновете...
Неееее разбирач не ама е супер готино да свързват по целия свят отбора който обичаш със събличането на един човек от невинни душици ;)

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 02 мар 2014 23:22

tprodanov написа:Ми всъщност, Батков няма отговор на тоя въпрос. Самият той не може да каже кога и при какви обстоятелства е придобил Левски, нито дали го е придобивал изобщо. А феновете са основният му клиент и като такъв имат пълното право да искат каквото намерят за добре и да реагират както намерят за добре. Нещо против?

Вижте ся айдуци, да не се окаже майна, да сте държавен отбор все още. Щото най силните ви години майна, бяха в пика на строителството 06,07,08,09. Държавата майна,изпадна в криза и съответно майна и вий сте в джаза. Витай ми една мисъл из кратуната майна, може и да сте свършили батериите майна, ама по-хубу да се съхраните кат отбор майна, щото мразим да се класираме служебно за квото и да е. Аз съм майна от по-старо поколение, обичам ек-ек, други сценарии не са ми на вкус майна И на бой съм тъй, мразя ножките и путките в боя майна, а вие станахте пу*ки от всекъде. Искам да се стъпите на цървулите, поне до кът ви набием шортите в мъжка битка майна..лека и умната майна, щото си ебало перспективата за вас

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 02 мар 2014 23:25

tprodanov написа:
Кировец написа: Хич не е направил грешка. Само натовари играчите със свръхочаквания и логичното се случи - тотален игрови срив и прибързаност.
Не Батков очакваше 20 победи.

Натоварванията на играчите стават в разговорите със самите тях, а не с обръщенията към феновете чрез медиите. Междувременно, тази пресконференция беше съвсем скоро, а отборът е на това ниво от години. Това дали можеш да го обясниш с вината на Йовов или ти е трудничко? :lol:

ноо си зле майна, точно така се прехвърля топчето кат ти липсва авторитета майна

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 мар 2014 23:25

BadBoy написа:
tprodanov написа:Ми всъщност, Батков няма отговор на тоя въпрос. Самият той не може да каже кога и при какви обстоятелства е придобил Левски, нито дали го е придобивал изобщо. А феновете са основният му клиент и като такъв имат пълното право да искат каквото намерят за добре и да реагират както намерят за добре. Нещо против?

Трябвало да се знае, че еди, какво си.
Феновете са си фенове и са свободни да изразяват позицията си,
но ако тръгнат да се месят пряко в управлението се получава нещо такова, каквото е Левски в момента.
Йовов 100% е сгафил с някой трансфер и Батков го е надушил, то си пролича още на мача с Локото София, че Батков от нещо не е доволен и последващата реакция на Йовов.

Мхм. Значи, преди това Гонзо беше сгафил с трансфер, Боримиров, Насо,, Кокъла, Ратко, Йоканович, Вуцов, Илиев.. всички те са сгафили, само един той, Батков - бялата лястовица на българския футбол?

Феновете имат отговорността за любимия си клуб и неговата посока. Те се непреходни, собственикът е временен.

Bombardier написа: ....
Ако вземеш да напишеш цялата тая неграмотна помия на български, може и да те разбера и да ти отговоря. До тук разбрах единствено, че са те понабили лошо, ама не ти е харесало и очевидно искаш другия път да си от другата страна на х..я, ама то това си е до съдба. А най-силните години на отбора ако са 4, то ти си инфантил. Нещо неясно?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 мар 2014 23:26

xxxx написа:
tprodanov написа:
xxxx написа:Докога всички ще се правят на приятно разсеяни включително журналисти и не кажат простата истина ,че докогато Батков плаща на онези ''големите '' фенове начело с пернатия и онзи говорител на не знам си какво клуба все по-надолу ще затъва :!:

Мда, ей го поредния разбирач.. И на него Батков, Вуцов, Марков, Тонев и останалата сган не са му проблем. Проблем са му феновете...
Неееее разбирач не ама е супер готино да свързват по целия свят отбора който обичаш със събличането на един човек от невинни душици ;)

Проблемът със събличането е, че не съблякоха и Батков. Петев трябваше да го съблекат, но доста преди да стъпи на Герена. Лъжец и човек, който троши имуществото на Герена няма място сред нас.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 мар 2014 23:28

tprodanov написа:
BadBoy написа:

но ако тръгнат да се месят пряко в управлението се получава нещо такова, каквото е Левски в момента.
Йовов 100% е сгафил с някой трансфер и Батков го е надушил, то си пролича още на мача с Локото София, че Батков от нещо не е доволен и последващата реакция на Йовов.

Мхм. Значи, преди това Гонзо беше сгафил с трансфер, Боримиров, Насо,, Кокъла, Ратко, Йоканович, Вуцов, Илиев.. всички те са сгафили, само един той, Батков - бялата лястовица на българския футбол?

Не си вътре в клуба за да знаеш, какво се случва, а това което се представя пред обществеността е само върха на айсберга.

Феновете, както вече казах са си фенове и като не искат Батков да поемат издръжката на клуба, толкова ли е трудно?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 мар 2014 23:29

BadBoy написа:

сигурно е подписал с Бастос без знанието на Батков,стига Бед-Ицо няма нито един трансфер за Левски зимата.Всичко е дошло от оная другата подлога Заберски и Жейната,тва с трансфера не ми се вярва.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”