PFC Litex написа:Ще ви дам коз от думи на Гонзо:
На лагера в Александруполис ще дойде футболист на проба........
От вчера: В Кипър ще дойде нов на проби.....
Лагера в Кипър ще е след затваряне на трансферния прозорец което значи, че отново ще е свободен агент, а добри такива през зимата има много по малко
Значи нещо някъде се е скъсало в предварителни планове и се прибягва към вариант две.
Нападателя кой ще привлечем ще е ЧУЖДЕНЕЦ КОЙТО НЕ ИГРАЕ в българското първенство и бум след 2-3 се появи Каравальо
Ясен Петров задавате ли си въпроса защо е със забрана за всякакви интервю с журналисти и той като треньор да сподели как вижда отбора към този момента? Днес вече е 13-тият ден от подготовката и освен едно напудрено интервю в сайта на Левски, както го определи Томислав Русев, друго до момента няма.
Има още много неща, но ще ги оставя на вас да ги навържете, пускайте си само видео материали за да слушате и само да прецените, подредете хронологията и ще ви се появят много въпросителни

Находки като Грийн (тъй като и той е свободен агент са 1 към 10)
Тежкият цикъл мачове на Левски са в началото, което навежда към мисълта, че ще са изиграни с отбора от миналата година без никаква разлика и промяна в него.
Тва е теория, малко изсмукана от пръстите. Като за Шифърът на Леонардо. Извинявай, попринцип ти уважавам мненията, обаче тва е колкото да си чешеш езика.
Да речем, че нещата са така, както ги тълкуваш от видео-интервютата. И с каква цел го прави Гонзо? Медийното затъмнение на Ясен?
Аз не държа Ясен всеки ден да дава интервюта, а вечерите да е при Слави, Иван и Андрей, Камелия и да говори за Левски... Предпочитам да си върши работата. Не е пресаташе.
Селкцията е трстранен процес - двата клуба, както и играча трябва да се разберат. Ако е свободен агент - само играча с клубът. Не е като Гонзо да каже: "Ти идваш в Левски!" и готово. Нормално да има разминаваме.
Може да са искали класен чужденец, който не играе в България. Дори се появиха имена, но не дойде. Защо ? Не знам, не съм в кухнята на Левски, нито ти.
Тия всички писания и спрягани имена са храна за журналистите, които да счупят клавиатурите си от писане на глупости.
А и още нещо - търсеше се нападател, заместник на Дембеле, защото, според Батков - той беше сигурен пътник, обаче...
Идеята ми е, че Гонзо може да приказва много - кого иска, кого ще пробва, кога и тн., но дали ще стане и дали ще се получат нещата - не зависи само от него, и до голяма степен е... странно такива заключения да си вадиш.
Ми той и Краси Балъков беше казал, че иска да привлече Даксон, обаче не му се получи. Сигурно ако го бяхме тълкували така този трансфер, както и другите в Черноморец, щяхме да стигнем до ситуацията, която са в момента...