Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Tommi » 23 яну 2011 14:38

PFC Litex написа:
Tommi написа:PFC Litex, може да намерят свободен агент, но може и да не е свободен агент. Трансферният прозорец няма да е затворен, така че ръководството ще прецени какъв футболист да вземе - дали да плаща трансферна сума за някой играч, или да вземе добър футболист, който е свободен агент.

Трансферният прозорец затваря на 31.01.2011 или пропускаш този факт, а лагерът ви в Кипър е от 03.02.2011, след като затвори прозореца само свободни агенти могат да бъдат привличани.

Трансферният прозорец в нашето първенство НЕ затваря на 31.01.2011г., затова не се знае какъв играч ще намерят ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 яну 2011 14:47

Специално за вътрешният трансфер не зная, друг е въпроса има ли футболист с качества за Левски който в момента играе за друг български отбор

Още един много важен детайл. Дембеле виси с картони, а първите ви мачове са трудни, един картон получен я в мача с ЦСКА, я с Локо Сф. го вади автоматично от следващият двубой който няма да е лесен и тук идват въпросителните готови ли са Иса и Антонов да го заменят пълноценно ;)

Загубени точки на старта, след това е адски трудно да бъдат наваксани. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 яну 2011 14:51

PFC Litex написа:Специално за вътрешният трансфер не зная, друг е въпроса има ли футболист с качества за Левски който в момента играе за друг български отбор

Още един много важен детайл. Дембеле виси с картони, а първите ви мачове са трудни, един картон получен я в мача с ЦСКА, я с Локо Сф. го вади автоматично от следващият двубой който няма да е лесен и тук идват въпросителните готови ли са Иса и Антонов да го заменят пълноценно ;)

Не става въпрос за вътрешни трансфери. В България трансферният прозорец затваря на 28 февруари, а докато е отворен може да взимаме играчи от всяко първенство, независимо дали в това първенство е отворен или затворен.
Важно е Дембеле да играе в първия мач, следващите два мача също се водят трудни, но мисля, че ще се справим и без Гарата. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 яну 2011 14:57

Напротив, навсякъде прозореца затваря на 31.01.2011 дори Пенев вчера каза същото, а едва ли той не знае кога затваря
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 яну 2011 14:59

PFC Litex написа:Напротив, навсякъде прозореца затваря на 31.01.2011 дори Пенев вчера каза същото, а едва ли той не знае кога затваря

Според "Правилника за статута и трансферите на футболистите" на БФС от 2010г. не е точно така ;)

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 23 яну 2011 15:06

PFC Litex написа:Специално за вътрешният трансфер не зная, друг е въпроса има ли футболист с качества за Левски който в момента играе за друг български отбор

Защо винаги трябва да изказваш мнения с най-лошия сценарий :? :? :? Ми може пък да не получи жълт картон в първите 3 мача и да зашие по 2 гола и на Цска, и на Локо сф и на вас...... Пожелавам си го....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 23 яну 2011 15:11

новия футболист,както го нарича Гонзо ще се появи в Кипър,но това не значи че не може да подпише на 31.01.2011г.
Иначе аз вече съм напълно убеден след последните случки в отбора някои хора настина ще си останат само легендарни футболисти.А теориятя на Литекс всеки може да е тълкува както си иска личното ми внение е че това момче е в час с БГ-футбола.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 23 яну 2011 15:21

PFC Litex написа:Ще ви дам коз от думи на Гонзо:

На лагера в Александруполис ще дойде футболист на проба........
От вчера: В Кипър ще дойде нов на проби.....

Лагера в Кипър ще е след затваряне на трансферния прозорец което значи, че отново ще е свободен агент, а добри такива през зимата има много по малко

Значи нещо някъде се е скъсало в предварителни планове и се прибягва към вариант две.

Нападателя кой ще привлечем ще е ЧУЖДЕНЕЦ КОЙТО НЕ ИГРАЕ в българското първенство и бум след 2-3 се появи Каравальо

Ясен Петров задавате ли си въпроса защо е със забрана за всякакви интервю с журналисти и той като треньор да сподели как вижда отбора към този момента? Днес вече е 13-тият ден от подготовката и освен едно напудрено интервю в сайта на Левски, както го определи Томислав Русев, друго до момента няма.

Има още много неща, но ще ги оставя на вас да ги навържете, пускайте си само видео материали за да слушате и само да прецените, подредете хронологията и ще ви се появят много въпросителни ;)

Находки като Грийн (тъй като и той е свободен агент са 1 към 10)

Тежкият цикъл мачове на Левски са в началото, което навежда към мисълта, че ще са изиграни с отбора от миналата година без никаква разлика и промяна в него.

Тва е теория, малко изсмукана от пръстите. Като за Шифърът на Леонардо. Извинявай, попринцип ти уважавам мненията, обаче тва е колкото да си чешеш езика.

Да речем, че нещата са така, както ги тълкуваш от видео-интервютата. И с каква цел го прави Гонзо? Медийното затъмнение на Ясен?
Аз не държа Ясен всеки ден да дава интервюта, а вечерите да е при Слави, Иван и Андрей, Камелия и да говори за Левски... Предпочитам да си върши работата. Не е пресаташе.

Селкцията е трстранен процес - двата клуба, както и играча трябва да се разберат. Ако е свободен агент - само играча с клубът. Не е като Гонзо да каже: "Ти идваш в Левски!" и готово. Нормално да има разминаваме.
Може да са искали класен чужденец, който не играе в България. Дори се появиха имена, но не дойде. Защо ? Не знам, не съм в кухнята на Левски, нито ти.
Тия всички писания и спрягани имена са храна за журналистите, които да счупят клавиатурите си от писане на глупости.
А и още нещо - търсеше се нападател, заместник на Дембеле, защото, според Батков - той беше сигурен пътник, обаче...

Идеята ми е, че Гонзо може да приказва много - кого иска, кого ще пробва, кога и тн., но дали ще стане и дали ще се получат нещата - не зависи само от него, и до голяма степен е... странно такива заключения да си вадиш.

Ми той и Краси Балъков беше казал, че иска да привлече Даксон, обаче не му се получи. Сигурно ако го бяхме тълкували така този трансфер, както и другите в Черноморец, щяхме да стигнем до ситуацията, която са в момента...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 23 яну 2011 15:42

Защо футболистите,които привлякохме да са втора цедка?Пламен Илиев го искахме още от септември,за Димов Ясен Петров на няколко пъти каза,че го иска в отбора,взехме и Де Карвальо за нападател Гонзо преди беше казал,че със сигурност ще е чужденец но като го попитаха дали става въпрос за чужденец от БГ първенството или от чужбина той каза "ще ви оставя за домашно да помислите".... Де Карвальо си беше от вариант 1 за трансферите,друг е въпроса че после много се объркаха нещата с него.
А има и логика щом футболиста ще е на проби да дойде на втория лагер защото именно там ще може да бъде наблюдаван в игрови ситуации и правилно да се прецени за това дали става или нестава.Лошото е че няма да има достатъчно време да се сработи за първите мачове,но мисля че и с настоящите футболисти може да вземем и трите мача(ЦСКА,Локо и Черноморец).
Другото,което е че не сме продали нито един основен футболист а с привличането на Димов ще може да използваме Грийн като защитник и при тези обстоятелства според мен 11-те за пролетта вече са почти ясни.
А и важното зимата е не колко футболисти ще се купят а да се направи една стабилна подготовка,да се избистри състава.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 23 яну 2011 16:08

Santiago Munezz написа:Защо футболистите,които привлякохме да са втора цедка?Пламен Илиев го искахме още от септември,за Димов Ясен Петров на няколко пъти каза,че го иска в отбора,взехме и Де Карвальо за нападател Гонзо преди беше казал,че със сигурност ще е чужденец но като го попитаха дали става въпрос за чужденец от БГ първенството или от чужбина той каза "ще ви оставя за домашно да помислите".... Де Карвальо си беше от вариант 1 за трансферите,друг е въпроса че после много се объркаха нещата с него.
А има и логика щом футболиста ще е на проби да дойде на втория лагер защото именно там ще може да бъде наблюдаван в игрови ситуации и правилно да се прецени за това дали става или нестава.Лошото е че няма да има достатъчно време да се сработи за първите мачове,но мисля че и с настоящите футболисти може да вземем и трите мача(ЦСКА,Локо и Черноморец).
Другото,което е че не сме продали нито един основен футболист а с привличането на Димов ще може да използваме Грийн като защитник и при тези обстоятелства според мен 11-те за пролетта вече са почти ясни.
А и важното зимата е не колко футболисти ще се купят а да се направи една стабилна подготовка,да се избистри състава.

+1
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Архив”