logo5 написа: Струва ми се, че в този сериал също се акцентира повече върху Меджик, както се акцентираше върху Джордан, но няма лошо де. Сериалът започна както и ще свърши, а именно с пенсионирането на Меджик, което означава, че му проследят цялата кариера и съответно ще дадат петте му титли, както коментирахме може би по 1 титла на епизод. Относно Броуди, какъвто ще и грим да сложат този големия нос няма как да го скрият
Явно всеки от нас си пише неговата теза и туйто :) Акцентира се върху Меджик, защото с него (в игрови план) идва промяната, извън терена идва с д-р Бъс (лека му пръст) и върху него се акцентира не по-малко. Не помня такъв акцент върху Джери Райнсдорф. Тази династия на Лейкърс започва и приключва с идването и пенсионирането на Меджик, така че сериалът няма как да приключи по друг начин, това е ясно. Ако обаче отделят три епизода само за заминаването му от Лансинг (хайде и за първите му прояви на нежния фронт в ЛА), защо ще отделят по-малко време на всяка от титлите, особено на първата, третата (първа победа над Бостън и единствената спечелена титла от друг отбор в Бостън Гардън) и последната (първи "back-to-back" шампион от 19 години, основно предимство пред Бърд). Не че не могат да го направят, но изглежда странно. За големия нос - да, няма да изчезне, просто на мен ми изглеждаше прекалено изкривен, но може и да бъркам.
Понеже напоследък нещо затихна обсъждането на сезона - ГСУ бият и то Маями, без нито един от големите им трима, Бруклин с 35 точки на Дюрант и 43 на Ървинг падат от Мемфис без Морант. Ние падаме от Филаделфия (явно Леброн след трипъл-дабъл има нужда от почивка). Сан Антонио очаквано мачкат :)