NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот miro_rz » 21 мар 2022 06:58

Pichichi написа:Толкова пък куци мачове са днес ранните :-(
Айде Мемфис ОК но с/у Хюстън никак не ми се зяпа. Портланд - Индиана също.
Ще зяпам класикото май.

Даже съм заспал на Мемфис и Хюстън. Както предполагах е нямало интрига.
Нашите с интересна победа, а пък Денвър са изместени след 2 загуби от шестицата на запад!
Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 21 мар 2022 11:38

Къри явно ще отсъства до края на редовния сезон.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 22 мар 2022 01:07

Филмът за Лейкърс ми харесва 5 пъти повече от The last dance, а е едва трети епизод. Toва вече е субективно мнение и е въпрос на лично предпочитание - игрален или документален филм предпочиташ. Btw тая вечер даваха документален филм по National geographic за трагедията на Коби, като пресъздадоха инцидента и анализираха доста обстойно случката, също беше много интересен.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 23 мар 2022 17:43

Филмът наистина e много добър, макар че сравнение между документален и игрален не е съвсем коректно. Единствено при Пат Райли носът е прекалено орлов според мен. Доста е забавно, но върви сякаш са предвидили по сезон за титла от този период - трета серия, а още не е започнала предсезонната подготовка. Аз все се надявах поне в тази серия да видя как Меджик фраснал с топката Джамал Уилкс по главата, понеже онзи не очаквал паса. Пък и култовия момент, когато се запознал с Джини Бъс и и казал, че ще поиграе за Лейкърс 4-5 години и после отива в Пистънс, понеже си иска в Мичигън (Ларсен, интересно какво би станало). Ама ще почакам.

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 23 мар 2022 18:07

Buck32 написа:Филмът наистина e много добър, макар че сравнение между документален и игрален не е съвсем коректно. Единствено при Пат Райли носът е прекалено орлов според мен. Доста е забавно, но върви сякаш са предвидили по сезон за титла от този период - трета серия, а още не е започнала предсезонната подготовка. Аз все се надявах поне в тази серия да видя как Меджик фраснал с топката Джамал Уилкс по главата, понеже онзи не очаквал паса. Пък и култовия момент, когато се запознал с Джини Бъс и и казал, че ще поиграе за Лейкърс 4-5 години и после отива в Пистънс, понеже си иска в Мичигън (Ларсен, интересно какво би станало). Ама ще почакам.
Така ще ти отговоря изречение по изречение. Въобще не е коректно да се сравняват, просто подобен формат минисериал от 10 епизода за някоя баскетболна династия се оказа много печеливш и успешен, визирам естествено The last dance. И Лейкърс, за да не останат по-назад, решиха и те направят минисериал от 10 епизода. Само, че за да не излезе, че копират The last dance, решиха да го направят не документален, а игрален - да вкарат малко актьорска игра, малко сценарий, ефекти и малко художествена измислица. Поради тази причина ги сравних. Относно Пат Райли - ами такъв си е носът на Броуди, но това явно му е чарът на него. Btw актьорът, който играе Джери Уест доста прилича на него. И може би си искал да кажеш по епизод за титла, а не по сезон, защото няма да има друг сезон, само 10 епизодчета ще са

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 23 мар 2022 18:51

Благодаря за отговора! Доколкото знам този сериал не е правен от Лейкърс, както "Танцът" от Майкъл. Даже е имало недотам положителни коментари от тях. Филмът е на спортна тема, но си е по книгата на Джеф Пърлман, която също е много добра. Меджик отделно беше декларирал, че ще прави свой сериал, макар да се съмнявам, че се е подготвил като Майкъл:) Броуди без съмнение е страхотен актьор, внасящ допълнително класа, но можеха да се постараят повече с грима, просто разликата с Райли (за мен) прекалено бие на очи. И не, не съм искал да кажа по епизод за титла - темпото досега изглежда доста умерено, три епизода и още не е почнал първият предсезонен лагер. Ако така върви може да вкарат всички титли в 1 епизод.

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 23 мар 2022 22:47

Buck32 написа:Благодаря за отговора! Доколкото знам този сериал не е правен от Лейкърс, както "Танцът" от Майкъл. Даже е имало недотам положителни коментари от тях. Филмът е на спортна тема, но си е по книгата на Джеф Пърлман, която също е много добра. Меджик отделно беше декларирал, че ще прави свой сериал, макар да се съмнявам, че се е подготвил като Майкъл:) Броуди без съмнение е страхотен актьор, внасящ допълнително класа, но можеха да се постараят повече с грима, просто разликата с Райли (за мен) прекалено бие на очи. И не, не съм искал да кажа по епизод за титла - темпото досега изглежда доста умерено, три епизода и още не е почнал първият предсезонен лагер. Ако така върви може да вкарат всички титли в 1 епизод.
Няма за какво да ми благодариш :) Струва ми се, че в този сериал също се акцентира повече върху Меджик, както се акцентираше върху Джордан, но няма лошо де. Сериалът започна както и ще свърши, а именно с пенсионирането на Меджик, което означава, че му проследят цялата кариера и съответно ще дадат петте му титли, както коментирахме може би по 1 титла на епизод. Относно Броуди, какъвто ще и грим да сложат този големия нос няма как да го скрият

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 24 мар 2022 09:39

logo5 написа: Струва ми се, че в този сериал също се акцентира повече върху Меджик, както се акцентираше върху Джордан, но няма лошо де. Сериалът започна както и ще свърши, а именно с пенсионирането на Меджик, което означава, че му проследят цялата кариера и съответно ще дадат петте му титли, както коментирахме може би по 1 титла на епизод. Относно Броуди, какъвто ще и грим да сложат този големия нос няма как да го скрият

Явно всеки от нас си пише неговата теза и туйто :) Акцентира се върху Меджик, защото с него (в игрови план) идва промяната, извън терена идва с д-р Бъс (лека му пръст) и върху него се акцентира не по-малко. Не помня такъв акцент върху Джери Райнсдорф. Тази династия на Лейкърс започва и приключва с идването и пенсионирането на Меджик, така че сериалът няма как да приключи по друг начин, това е ясно. Ако обаче отделят три епизода само за заминаването му от Лансинг (хайде и за първите му прояви на нежния фронт в ЛА), защо ще отделят по-малко време на всяка от титлите, особено на първата, третата (първа победа над Бостън и единствената спечелена титла от друг отбор в Бостън Гардън) и последната (първи "back-to-back" шампион от 19 години, основно предимство пред Бърд). Не че не могат да го направят, но изглежда странно. За големия нос - да, няма да изчезне, просто на мен ми изглеждаше прекалено изкривен, но може и да бъркам.

Понеже напоследък нещо затихна обсъждането на сезона - ГСУ бият и то Маями, без нито един от големите им трима, Бруклин с 35 точки на Дюрант и 43 на Ървинг падат от Мемфис без Морант. Ние падаме от Филаделфия (явно Леброн след трипъл-дабъл има нужда от почивка). Сан Антонио очаквано мачкат :)

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 24 мар 2022 11:24

Buck32 написа:
logo5 написа: Струва ми се, че в този сериал също се акцентира повече върху Меджик, както се акцентираше върху Джордан, но няма лошо де. Сериалът започна както и ще свърши, а именно с пенсионирането на Меджик, което означава, че му проследят цялата кариера и съответно ще дадат петте му титли, както коментирахме може би по 1 титла на епизод. Относно Броуди, какъвто ще и грим да сложат този големия нос няма как да го скрият

Явно всеки от нас си пише неговата теза и туйто :) Акцентира се върху Меджик, защото с него (в игрови план) идва промяната, извън терена идва с д-р Бъс (лека му пръст) и върху него се акцентира не по-малко. Не помня такъв акцент върху Джери Райнсдорф. Тази династия на Лейкърс започва и приключва с идването и пенсионирането на Меджик, така че сериалът няма как да приключи по друг начин, това е ясно. Ако обаче отделят три епизода само за заминаването му от Лансинг (хайде и за първите му прояви на нежния фронт в ЛА), защо ще отделят по-малко време на всяка от титлите, особено на първата, третата (първа победа над Бостън и единствената спечелена титла от друг отбор в Бостън Гардън) и последната (първи "back-to-back" шампион от 19 години, основно предимство пред Бърд). Не че не могат да го направят, но изглежда странно. За големия нос - да, няма да изчезне, просто на мен ми изглеждаше прекалено изкривен, но може и да бъркам.

Понеже напоследък нещо затихна обсъждането на сезона - ГСУ бият и то Маями, без нито един от големите им трима, Бруклин с 35 точки на Дюрант и 43 на Ървинг падат от Мемфис без Морант. Ние падаме от Филаделфия (явно Леброн след трипъл-дабъл има нужда от почивка). Сан Антонио очаквано мачкат :)
Съгласен съм в всяка дума, написана от теб, без първото изречение за тезата. Аз нямам нито теза, нито очаквания към филма и затова ми харесва. Просто гледам и споделям впечатленията си. Може пък и в този сериал да се акцентира много повече върху извън баскетболните събития, отколкото върху баскетболните, всмисъл такъв, че баскетболните кадри да са доста оскъдни. И да разбирам какво искаш да ми кажеш и съм съгласен, вече минаха 3 епизода, а почти нищо съществено не е станало още и са далеко от същественото - титлите.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 24 мар 2022 11:52

Quin Snyder вече се спекулира с неговото име и за ЛАЛ не само за САС а той си има договор с Юта.
В четв. се очакват промени в Ню Йорк с които ще бъде възможно за Ървинг да играе в домакинските мачове на Нетс.
Вътрешна драма за Маями в която е замесен Дж. Бътлър.
САС уж продължават да таят надежда за 10-то място.

Върни се в “Архив”