Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот molteni » 29 яну 2014 21:28

Stahlgewitter написа:
molteni написа:
TodorT написа:
CSKA 78 написа:И ,ако този трансфер се осъществи,оставате само с Бру в центъра! ;)

Старокин, Цоневите и Бру. Това при положение, че Белаид играе бек. Ако Старокин играе бек, то тогава в центъра на отбраната ще бъдат Чмовш и Белайд, а Даниел Димов може да играе халф. ;)

Страшни халфове имаме. Така тържествено ги съобщи...все едно е халфовата линия на Байерн-М.

Абе приятелю,ти секс правиш ли?

Каква ти е гениалната мисъл?

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Мнениеот LSFCforever » 30 яну 2014 00:57

amstel_beer написа:Някой да е гледал юношата Sami El Djamal :?

Да и аз се каня от доста време да попитам. За неговото съществуване разбрах от transfermarkt.de докато ни разглеждах отбора. http://www.transfermarkt.de/de/sami-el- ... 79756.html
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 30 яну 2014 01:24

Владо отдавна е изчерпан за Левски-верно голям левскар е,вкара супер голове и в първенството и в ЕКТ,но му е време да се махне,защото няма мотивация и като цяло дърпа отбора надолу.

Нямаше и много късмет и още ми е неприятно като се сетя,че когато беше във върхова спортна форма се контузи в онзи безмислен мач за суперкупата срещу селтаците от Ловеч...Ако го имахме в състава срещу Дебрецен щяхме да играем за 2-ри път в Шампионската лига!

Дано има сделка и хем Батков да е доволен,хем и Владо да си оправи старините с трансфера в Украйна.

Успех,Гаджев!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Мнениеот LSFCforever » 30 яну 2014 05:54

http://www.sportal.bg/news.php?news=469703 този французин има визитка досущ като на Туре - не е излизал от Франция с доста мачове в Лига 1.

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Мнениеот LSFCforever » 30 яну 2014 05:55

Дано ако дойде да играе поне с успеха на Туре. Ето и един хубав негов гол на който попаднах http://www.youtube.com/watch?v=V1YSQXtyKdY

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 30 яну 2014 07:57

Аз не знам какво прави Дончо Донев в Левски , ходи в чужбина обиколи света и нищо не предложи и нищо не видя :( Резервиран съм към този французин , че ще покаже нещо в Левски. Ето го моето предложение Жереми Манзоро от Черноморец роден 1991г. Атакуващ халф , млад и техничен. Няма да сбъркаме ако го вземем ;)

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 30 яну 2014 08:05

kempesmario написа:Аз не знам какво прави Дончо Донев в Левски , ходи в чужбина обиколи света и нищо не предложи и нищо не видя :( Резервиран съм към този французин , че ще покаже нещо в Левски. Ето го моето предложение Жереми Манзоро от Черноморец роден 1991г. Атакуващ халф , млад и техничен. Няма да сбъркаме ако го вземем ;)

Хубаво. Обаче в момента в който Левски каже интересуваме се от него, излиза плешивото л...о Киряков и обяснява как цената му е няколко трилиона, защото Барса, Реал, ПСЖ, Челси и Сити ще се избият да наддават за него. А после евентуално ще го продадат на някой друг за по-малко пари. Справка Георги Терзиев. Разрови се и виж колко ни искаха на анс миналата година и за колко го продадоха на Разград.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 яну 2014 09:15

Според вестник "Меридиан Мач" измамници са опитали да ужилят клуба от стадион "Георги Аспарухов" с "трансфер" на Владимир Гаджев във Висшата лига на Англия.

Ръководството на "сините" дори получило "оферта" от Хъл Сити за национала, която била придружена от всички налични документи и клаузи.

"Тигрите" били готови моментално да броят 350 000 паунда (830 000 лева) за Владимир Гаджев, който възможно най-бързо трябвало да замине за Острова.

Босовете на Левски останали доволни и били готови да пратят футболиста в Англия. Самият Гаджев не скрил радостта си и приел "условията" на Хъл, въпреки че е дал съгласие да отиде в Севастопол.

Все пак този път босовете на Левски се усъмнили в предложението заради желанието на отсрещната страна да се плати предварително голямо комисиона.

Когато "сините" се свързали с офиса на Хъл Сити, станало ясно, че англичаните изобщо не са чували за Владимир Гаджев.

Трансферът на Гаджев в Севастопол пък се бави заради пари. Левски не отстъпва от исканите 400 000 долара за халфа. Засега предложението на украинците не достига тези пари. „Сините" не само мечтаят за тази сума, но и искат да я получат накуп. Севастопол засега предлага да плати разсрочено. Преговорите ще продължат, защото трансферът принципно е желан и от двете страни. За българския клуб продажбата е важна за попълване на празни места в бюджета.

Абе кой праща фалшиви оферти?Неможе ли да се разбере кой е и да си понесе последствията? :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 яну 2014 10:39

Доста интересно :)

Холандските медии разкриват защо тимът от Ниймеген се е навил да пусне Чмовш без пари. Причината е, че през месец декември той се е сбил със съотборници на тренировка. И незабавно е бил изваден от отбора от треньора Антон Янсен. Специалистът е бил категоричен, че повече няма да разчита на чеха. Любопитното е, че в Ниската земя разкриват, че Чмовш е бил забъркан и в други инциденти в последните месеци. Затова през есента той е изиграл само 8 мача за отбора, който се намира на последно място в холандското първенство. А в първите си два сезона в клуба Чмовш успява да се наложи като несменяем титуляр.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 яну 2014 11:33

Parmalat написа:Доста интересно :)

Холандските медии разкриват защо тимът от Ниймеген се е навил да пусне Чмовш без пари. Причината е, че през месец декември той се е сбил със съотборници на тренировка. И незабавно е бил изваден от отбора от треньора Антон Янсен. Специалистът е бил категоричен, че повече няма да разчита на чеха. Любопитното е, че в Ниската земя разкриват, че Чмовш е бил забъркан и в други инциденти в последните месеци. Затова през есента той е изиграл само 8 мача за отбора, който се намира на последно място в холандското първенство. А в първите си два сезона в клуба Чмовш успява да се наложи като несменяем титуляр.

гледай да не те набара и теб някъде по Бургас че като нищо и теб ще пребие като му кажа какво пишеш за него във форума. :) :) :)
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”