Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
groti написа:Нормално е в такъв момент нервите ни да са опънати. Истината е, че нямаме пари и проспахме последните години, в които да развием школата. Аз не знам какво толкова ще ни липсва Рамос. За мен той е най - слабия ни играч от година. Не че няма качества. Напротив, има ги но нищо не показва. Проваля всяка атака минала през него. Е, предпочитам Йорданов, който има по-малко качества, но поне опитва и се бори. Лошото е, че селекцията е зациклила жестоко. Щом ще взимаме оня египтянин на проби какво да говорим. Топката е в полето на насо фейса. Хайде да го видим. Борат дори не желая да го коментирам
Като няма пари , защо дългокосата мърша събори сектора ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
zlobul написа:groti написа:Нормално е в такъв момент нервите ни да са опънати. Истината е, че нямаме пари и проспахме последните години, в които да развием школата. Аз не знам какво толкова ще ни липсва Рамос. За мен той е най - слабия ни играч от година. Не че няма качества. Напротив, има ги но нищо не показва. Проваля всяка атака минала през него. Е, предпочитам Йорданов, който има по-малко качества, но поне опитва и се бори. Лошото е, че селекцията е зациклила жестоко. Щом ще взимаме оня египтянин на проби какво да говорим. Топката е в полето на насо фейса. Хайде да го видим. Борат дори не желая да го коментирам
Като няма пари , защо дългокосата мърша събори сектора ?
Защото докато не го завърши ще смуче от Левски. Заради далавера много ясно.
110 години любов!
-
konvoec
- Контакти:
Ще ви отговоря кво му е на Рамос. Просто се крие, това е. Дори Родригес се крие доста често, обаче за Рамос нямам думи, много зле. Споменава едно момче по-назад Ели... Много те моля, човек, недей повече, опитвам се да го забравя този! Макариев? Този пък какъв е, бе? Генков е вероятно около 20 класи над тоя. По-добре да намерим равностоен негов заместник. Мисля, че добре ще се разиграе Генков, стига да има кой да му я центрира в добър обсег. Той сам си я атакува топката, което е супер, не трябва баш на главата да му я сложат, обаче пък трябва да е сносно центриране. Нападател си ни трябва обаче задължително, защото увисваме. А честно казано на мен не ми пречи, че сме махнали играчите преди да вземем други. Какво толкова, нима с тия не падаме? По-добре да играят наши момчета, може пак да падат, но поне са си наши, да ги видим колко струват. Като дойдат нови играяи, тогава ще ги видим що за стока са и те. Съгласен съм да не избързваме със селекцията, въпреки че търпението ми е като на всички други - изчерпано, обаче въпросът е да се вземат наистина качествени попълнения.
- milen.hristov
- Контакти:
konvoec написа:Ще ви отговоря кво му е на Рамос. Просто се крие, това е. Дори Родригес се крие доста често, обаче за Рамос нямам думи, много зле. Споменава едно момче по-назад Ели... Много те моля, човек, недей повече, опитвам се да го забравя този! Макариев? Този пък какъв е, бе? Генков е вероятно около 20 класи над тоя. По-добре да намерим равностоен негов заместник. Мисля, че добре ще се разиграе Генков, стига да има кой да му я центрира в добър обсег. Той сам си я атакува топката, което е супер, не трябва баш на главата да му я сложат, обаче пък трябва да е сносно центриране. Нападател си ни трябва обаче задължително, защото увисваме. А честно казано на мен не ми пречи, че сме махнали играчите преди да вземем други. Какво толкова, нима с тия не падаме? По-добре да играят наши момчета, може пак да падат, но поне са си наши, да ги видим колко струват. Като дойдат нови играяи, тогава ще ги видим що за стока са и те. Съгласен съм да не избързваме със селекцията, въпреки че търпението ми е като на всички други - изчерпано, обаче въпросът е да се вземат наистина качествени попълнения.
Дали ще сме 9ти с тези 4мата или без тях, все тая
konvoec написа:Ще ви отговоря кво му е на Рамос. Просто се крие, това е. Дори Родригес се крие доста често, обаче за Рамос нямам думи, много зле. Споменава едно момче по-назад Ели... Много те моля, човек, недей повече, опитвам се да го забравя този! Макариев? Този пък какъв е, бе? Генков е вероятно около 20 класи над тоя. По-добре да намерим равностоен негов заместник. Мисля, че добре ще се разиграе Генков, стига да има кой да му я центрира в добър обсег. Той сам си я атакува топката, което е супер, не трябва баш на главата да му я сложат, обаче пък трябва да е сносно центриране. Нападател си ни трябва обаче задължително, защото увисваме. А честно казано на мен не ми пречи, че сме махнали играчите преди да вземем други. Какво толкова, нима с тия не падаме? По-добре да играят наши момчета, може пак да падат, но поне са си наши, да ги видим колко струват. Като дойдат нови играяи, тогава ще ги видим що за стока са и те. Съгласен съм да не избързваме със селекцията, въпреки че търпението ми е като на всички други - изчерпано, обаче въпросът е да се вземат наистина качествени попълнения.
Виж далеч съм от мисълта,че Ели е футболист,но в сравнение със светата тройка Везалов,Старокин, Пл.Димов прилича на Видич
-
konvoec
- Контакти:
Vilisar написа:konvoec написа:Ще ви отговоря кво му е на Рамос. Просто се крие, това е. Дори Родригес се крие доста често, обаче за Рамос нямам думи, много зле. Споменава едно момче по-назад Ели... Много те моля, човек, недей повече, опитвам се да го забравя този! Макариев? Този пък какъв е, бе? Генков е вероятно около 20 класи над тоя. По-добре да намерим равностоен негов заместник. Мисля, че добре ще се разиграе Генков, стига да има кой да му я центрира в добър обсег. Той сам си я атакува топката, което е супер, не трябва баш на главата да му я сложат, обаче пък трябва да е сносно центриране. Нападател си ни трябва обаче задължително, защото увисваме. А честно казано на мен не ми пречи, че сме махнали играчите преди да вземем други. Какво толкова, нима с тия не падаме? По-добре да играят наши момчета, може пак да падат, но поне са си наши, да ги видим колко струват. Като дойдат нови играяи, тогава ще ги видим що за стока са и те. Съгласен съм да не избързваме със селекцията, въпреки че търпението ми е като на всички други - изчерпано, обаче въпросът е да се вземат наистина качествени попълнения.
Виж далеч съм от мисълта,че Ели е футболист,но в сравнение със светата тройка Везалов,Старокин, Пл.Димов прилича на Видич. А при факта, че Макриев е свободен агент,е недопустимо да не опитаме да го вземем като имаме само Генков.Пък и не съм сигурен дали Генков наистина е по-добър от двамата
То направо и Милив да си върнем? Изобщо не ни трябват тия дървета. Други дървета, които са свободни агенти са колкото искаш на тоя свят. Вероятно и нападател можем да вземем като свободен агент. Много ме дразни, че има няколко имена, които само се въртят и се пише за тях. Един от тия беше невероятният Бру. Дойде и какво? Сякаш малко футболисти има, че следим само няколко дървета... Е затова цялото скаутско звено да напусне, та даже и неустойки да им се искат, че са довлекли такива некадърници....
zlobul написа:Като няма пари , защо дългокосата мърша събори сектора ?
Аз предпочитам да се построи хубав стадион и после да се мисли за селекция.Писна ми да ме вали дъжда или тоя зад мене като яде семки да ми падат по врата!В България стадионите ни са ниво от 80- години.След 2 години и за втори кръг за евротурнирите няма да стават.В Румъния и Македония ли ще играеме?На ''Васил Левски'' никнат гъби по терена!!!Преди мача с Англия на тренировката Рууни ги показваше на журналистите и се смееше.И прекаляваш с това плюене по Тонев.Той ли играе на терена?Той ли тренира тия футболисти?Мениджъри предлагат 10 футболиста,треньора казва-тоя и тоя ми харесват и Тонев преговаря с тях.Какво е виновен Тонев,че треньора си харесва неподходящи футболисти и не може да ги тренира?Миналият сезон с изключение на Бру,Илиян Илиев получи абсолютно всеки футболист който искаше.Същото беше и с Гонзо преди това.
Cayman написа:zlobul написа:Като няма пари , защо дългокосата мърша събори сектора ?
Аз предпочитам да се построи хубав стадион и после да се мисли за селекция.Писна ми да ме вали дъжда или тоя зад мене като яде семки да ми падат по врата!В България стадионите ни са ниво от 80- години.След 2 години и за втори кръг за евротурнирите няма да стават.В Румъния и Македония ли ще играеме?На ''Васил Левски'' никнат гъби по терена!!!Преди мача с Англия на тренировката Рууни ги показваше на журналистите и се смееше.И прекаляваш с това плюене по Тонев.Той ли играе на терена?Той ли тренира тия футболисти?Мениджъри предлагат 10 футболиста,треньора казва-тоя и тоя ми харесват и Тонев преговаря с тях.Какво е виновен Тонев,че треньора си харесва неподходящи футболисти и не може да ги тренира?Миналият сезон с изключение на Бру,Илиян Илиев получи абсолютно всеки футболист който искаше.Същото беше и с Гонзо преди това.
Стадиона не мисля,че ни е основен проблем.И на Бернабеу Старокин ще е същото недоразумение.Предпочитам да ме вали дъжд , обаче да гледам силен Левски,отколкото тия мърди.
П.П Да не мислиш,че на нов стадион няма да се чоплят семки?!
- london_hools
- Контакти:
Cayman написа:zlobul написа:Като няма пари , защо дългокосата мърша събори сектора ?
Ехеее,Тонев великият директор,бедежар-тотовец