Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:пичове говори се, че ако Торес е бил на Титаник да е пропуснал айсберга![]()
![]()
![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
kingofpop написа:пичове говори се, че ако Торес е бил на Титаник да е пропуснал айсберга![]()
![]()
![]()
![]()
Nomer_9 написа:Може и да си прав... може наистина Жозе да иска на този етап да изгради у играчите умението да се бранят, но в интерес на истината съм по- склонен да вярвам, че просто това е неговият любим стил. Едва ли налага такова игрово поведение у играчите, за да го смени след време ...
Nomer_9 написа:Soulen написа:Сезон 2009-2010 беше изключително клизматичен и заради некадърния мениджър за малко да изпуснем титлата. С тогавашния потенциал, ако беше свестен треньор бяхме станали шамиони още Април. А и всички играчи бяха в пика на кариерите сиНикаква тактика, то затова Интер ни направиха сами да си говорим нищо, че като потенциал бяхме 2 пъти по-силни от тях...
Аз не мисля, че Карло е некадърен треньор![]()
Виж, относно това, че играчите тогава бяха в пика на кариерата си съм напълно съгласен. Но Юнайтед също бяха адски силни тогава...много далеч от това, което са сега, така, че не можем да умаловажаваме Карловата титла. Отборът играеше страхотен футбол тогава и излизаше винаги за победа. За това говорят не само вкараните голове, ами и факта, че имаме победи дори в гостуванията на преките претенденти - нещо което този сезон ми изглежда невъзможно, но не защото е невъзможно по принцип, а защото не помня сме излезли за победа в гостуване през този сезон![]()
На мен ми доставяше страхотно удоволствие да гледам онзи Челси !
П.П.
Интер на Моу бяха страхотен отбор ... требъл
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Аз Анчелоти изобщо не съм го харесвал. Да, двата ми любими отбори постигнаха успехи с него, но изпуснаха доста повече.
Този отбор на Челси, който той наследи, си беше перфектно работеща машина. Единственото, което той трябваше да направи е да не и пречи и горе-долу успя. Лош късмет в ШЛ, че попадна на създателя на машината
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта