Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот kingofpop » 07 яну 2014 14:52

пичове говори се, че ако Торес е бил на Титаник да е пропуснал айсберга :lol: :lol: :lol: :shock: :o
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 яну 2014 15:25

kingofpop написа:пичове говори се, че ако Торес е бил на Титаник да е пропуснал айсберга :lol: :lol: :lol: :shock: :o

Па ако беше Бускетс, кораба щеше да симулира потъване, без да се удари в айсберга, примерно :roll:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 07 яну 2014 15:51

kingofpop написа:пичове говори се, че ако Торес е бил на Титаник да е пропуснал айсберга :lol: :lol: :lol: :shock: :o

А ако Айсберга се е казвал Барселона? :?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 яну 2014 16:27

Nomer_9 написа:Може и да си прав... може наистина Жозе да иска на този етап да изгради у играчите умението да се бранят, но в интерес на истината съм по- склонен да вярвам, че просто това е неговият любим стил. Едва ли налага такова игрово поведение у играчите, за да го смени след време ...

Е, ако наистина за в бъдеще Моуриньо мисли да играем по-атакуващо, едва ли промяната на настоящият стил ще е кой-знае колко драстична.
Просто атакуващите ни играчи ще имат по-свободна роля.

Друго си е да атакуваш спокойно, защото знаеш какво да правиш, когато топката не е в теб.
Точно за това пиша, че повечето ни играчи, различни от защитниците, не играят правилно дефанзивно.
Което рефлектира върху отбраната на целият отбор.

Поне аз така си мисля към момента ...
Изхождам от играта на Реал М. когато Жозе ги водеше.
Те също имаха умопомрачителни атакуващи играчи... В 1-вият сезон на Моу, в мачовете срещу Барса, Мадрид бяха забъркали яко бетона.
Но в следващият сезон, хеле последният, Реал си ги изклати няклко пъти много качествено, като в никакъв случай не бяха пасивни.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 07 яну 2014 17:43

Nomer_9 написа:
Soulen написа:Сезон 2009-2010 беше изключително клизматичен и заради некадърния мениджър за малко да изпуснем титлата. С тогавашния потенциал, ако беше свестен треньор бяхме станали шамиони още Април. А и всички играчи бяха в пика на кариерите си ;) Никаква тактика, то затова Интер ни направиха сами да си говорим нищо, че като потенциал бяхме 2 пъти по-силни от тях...

Аз не мисля, че Карло е некадърен треньор :oops:
Виж, относно това, че играчите тогава бяха в пика на кариерата си съм напълно съгласен. Но Юнайтед също бяха адски силни тогава...много далеч от това, което са сега, така, че не можем да умаловажаваме Карловата титла. Отборът играеше страхотен футбол тогава и излизаше винаги за победа. За това говорят не само вкараните голове, ами и факта, че имаме победи дори в гостуванията на преките претенденти - нещо което този сезон ми изглежда невъзможно, но не защото е невъзможно по принцип, а защото не помня сме излезли за победа в гостуване през този сезон :)

На мен ми доставяше страхотно удоволствие да гледам онзи Челси !

П.П.
Интер на Моу бяха страхотен отбор ... требъл :!:

+1 няма как да не се съглася с написаното по-горе, Карло Анчелоти е велик треньор!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 07 яну 2014 19:52

Карло не го харесвам. Където и да е отишъл все едно и също. Наследява готов отбор и обира позитивите. Трансфери нула, интегрирани играчи в първия отбор нула. План Б няма. Въпреки това имахме изключителен отбор онези години и успехите не съответстват на класата ни. Трябваше поне 3 ШЛ да сме взели досега + 2-3 титли отгоре в Англия ;)
Ей Богу в периода от 2005-2009 бяхме най-силния отбор в света, а взехме една купчина калъфки поради различни фактори :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 08 яну 2014 00:35

Стига бе,ние при Анчелоти направихме един от най-добрите си сезони от както гледам Челси ( аз ги следя от 2004 година де .. не съм много възрастен. :mrgreen: ) но тогава имаше доминация във всеки мач.Единствено мача с Уигън в който паднахме 3:1 не владеехме играта толкова.Бихме си всичките конкуренти и вкарахме над 100 гола.Това в Англия трудно се постига. ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 яну 2014 01:12

Аз Анчелоти изобщо не съм го харесвал. Да, двата ми любими отбори постигнаха успехи с него, но изпуснаха доста повече.

Този отбор на Челси, който той наследи, си беше перфектно работеща машина. Единственото, което той трябваше да направи е да не и пречи и горе-долу успя. Лош късмет в ШЛ, че попадна на създателя на машината :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 яну 2014 14:11

rhaegar написа:Аз Анчелоти изобщо не съм го харесвал. Да, двата ми любими отбори постигнаха успехи с него, но изпуснаха доста повече.

Този отбор на Челси, който той наследи, си беше перфектно работеща машина. Единственото, което той трябваше да направи е да не и пречи и горе-долу успя. Лош късмет в ШЛ, че попадна на създателя на машината :lol:

Именно, а можеше да продължи възхода на Челси, а той ни вкара в криза идиота. Тогава точно Абрамович си беше мениджър, а Карло си беше послушен, затова си живуркаше в Челси. Доминацията не се дължеше на него, а на Моуриньо и Гус Хидинк. Те му оставиха готов отбор. Даже още ме е яд, че Гус не поостана още малко. Това е втория мениджър селд Моу, който ме беше изключително яд, че ни напуска.

Все пак по-голям малоумник от АВБ не сме имали. Дори Рафата имаше някои сполучливи действия, колкото и да ми е трудно да си го призная, а Свирчо го подкрепях докрая...
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 08 яну 2014 22:03

Говорите смешни неща за един от Великаните на футболната история...

Карло Анчелоти / отличия като треньор /

Ювентус

Купа Интертото (1): 1999

Милан

Купа на Италия (1): 2002/03
Серия А (1): 2003/04
Суперкупа на Италия 2004
Шампионска лига (2) 2002-03, 2006-07
Суперкупа на УЕФА (2): 2003, 2007

Челси

Английска висша лига (1): 2009/10
ФА Къп (1): 2009/10
Къмюнити Шийлд (1): 2009

Пари Сен Жермен

Лига 1 (1): 2012/13
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Върни се в “Архив”