Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот blue avalanche » 29 яну 2012 11:48

leski написа:Мои простотии ?..Изказване на на Иво Тонев ?.. :(

Което ние не можем да прочетем и тук на помощ идваш ти,така ли?

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 29 яну 2012 11:50

blue avalanche написа:
leski написа:Мои простотии ?..Изказване на на Иво Тонев ?.. :(

Което ние не можем да прочетем и тук на помощ идваш ти,така ли?

,,Приятел в нужда се познава !,, :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 яну 2012 11:58

leski написа:
SANSIRO7 написа:"Тонев: Финансови проблеми мъчат Левски, парите на ВТБ ще погасяват дългове"

Селекция а?!

...Както се казва, чакаме едни пари, които ще дойдат. Парите вече идват, но сега например отидоха за погасяване на стари дългове за съжаление.
Само ще кажа, че тимът не се контролира от банки и не са верни тези спекулации по медиите. Вярно е обаче, че имаме заем за погасяване към една банка. В момента ситуацията е пожарна, виждате всички...
...Имам една сума пари, с която разполагам като годишен бюджет, и съм дотам. За мое съжаление в начелото трябва да се погасяват дългове, вместо да се инвестира напред. Затова при мен има малко напрежение и съм изключително предпазлив, когато взимаме нови футболисти. Става дума за неизплатени 2 заплати на футболистите, дължими пари на холандския Цволе за Сьорд Арс и т.н...

Иво Тонев
29 януари 2012

:) :) :)

Е не си прав!Белите лястовици нямат дългове!Дълговете са приоритет на ЦСКА. Другите живеят на кредит!Колко красиво е завоалирано всичко!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 29 яну 2012 12:12

Old_death написа:
leski написа:
SANSIRO7 написа:"Тонев: Финансови проблеми мъчат Левски, парите на ВТБ ще погасяват дългове"

Селекция а?!

...Както се казва, чакаме едни пари, които ще дойдат. Парите вече идват, но сега например отидоха за погасяване на стари дългове за съжаление.
Само ще кажа, че тимът не се контролира от банки и не са верни тези спекулации по медиите. Вярно е обаче, че имаме заем за погасяване към една банка. В момента ситуацията е пожарна, виждате всички...
...Имам една сума пари, с която разполагам като годишен бюджет, и съм дотам. За мое съжаление в начелото трябва да се погасяват дългове, вместо да се инвестира напред. Затова при мен има малко напрежение и съм изключително предпазлив, когато взимаме нови футболисти. Става дума за неизплатени 2 заплати на футболистите, дължими пари на холандския Цволе за Сьорд Арс и т.н...

Иво Тонев
29 януари 2012

Е не си прав!Белите лястовици нямат дългове!Дълговете са приоритет на ЦСКА. Другите живеят на кредит!Колко красиво е завоалирано всичко!

Аз не мога да разбера защо се радвате, че Левски имал да връща заем? :) Като именно тези заеми са в основата на предстоящото напускане на Тара лятото!!! На всеки разбиращ поне малко от футбол му е ясно, че Тара вреди 100% на Левски като му източва парите и на практика го издържа. Всеки един фен на ЦСКА трябва да желае оставането на Батков като президент в Левски а не обратното!!! Защото трябва да ви е ясно, че едва ли нови хора ръководещи Левски ще действат като него!!!

Вместо да ви е яд, че в Левски идват нови хора с пари за сметка на Батков без пари!!!
:mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 яну 2012 12:20

за сега май договора с банката е най- сигурен :roll:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 29 яну 2012 12:25

Eй, Ралица, много ги харесваш тез новите кариоки. :) Няма лошо, дано днес се представят добре. 8-)
Изображение

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 яну 2012 12:27

Old_death написа:
leski написа:

Селекция а?!

Иво Тонев
29 януари 2012

Всички, или малко по-точно казано почти всички отбори имат дългове. Друг е въпросът, че някои от отборите се опитват коректно да си погасят дълговете и да си изчистят задълженията, докато други отбори явно имат различни приоритети.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 29 яну 2012 12:37

TristaNNN написа:
Old_death написа:
leski написа:...Както се казва, чакаме едни пари, които ще дойдат. Парите вече идват, но сега например отидоха за погасяване на стари дългове за съжаление.

Иво Тонев
29 януари 2012

Нека се радват!!! Това е, нека се радват, че Тодор е натрупал дългове и сега други ще ги плащат!!! А Тодор ще си отива в История именно заради тези кредити, които няма как да погаси той самият!!!
Щом се радват, че Тодор си тръгва това си е тяхна работа, виж ГА не се радва човека щото явно май друго ги предусеща нещата!!! Мечтата на всички Левски е на път да се осъществи лятото Тара да се махне!!! Щом и красноармейците искат нека и те се радват на това, това си е техен избор!!!

Всички, или малко по-точно казано почти всички отбори имат дългове. Друг е въпросът, че някои от отборите се опитват коректно да си погасят дълговете и да си изчистят задълженията, докато други отбори явно имат различни приоритети.

Нека се радват!!! Това е, нека се радват, че Тодор е натрупал дългове и сега други ще го плащат!!! А Тодор ще си ходи в Историята именно заради тези кредити, които няма как да погаси той самият!!!
Щом се радват, че Тодор си тръгва това си е тяхна работа, виж ГА не се радва човека, щото явно май някак по-друг начин ги предусеща нещата!!! Мечтата на всички от Левски е на път да се осъществи лятото Тара да се махне!!! Щом и красноармейците искат нека и те се радват на това, това си е техен избор!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 29 яну 2012 13:12

Всяка зло ,за добро .Спомняте ли си периода ,когато в Левски нямаше селекция и максимум по един играч се взимаше на прозорец (времето на Мъри Стоилов ) .По-лесно се изгражда колектив с малко нови попълнения ,отколкото както правеше Гонзо с по 5-10 трансфера на прозорец.Сега ,който иска да плюе ,който иска да лае ,който иска да хапе ,нищо няма да променим ,остава да се надяваме в края на полусезона да сме първи и да задържим Ники Костов ,който според мен е доста грамотен треньор .

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 яну 2012 13:18

messi7 написа:Eй, Ралица, много ги харесваш тез новите кариоки. :) Няма лошо, дано днес се представят добре. 8-)

ще се представяят спокойно :п млади момчета, които ще се раздадат на макс това е ясно, дано Костов го оцени това, а не като Старокин бате охльо бохльо 100ч се прибира в защита, ми като знаеш, че бягаш като баба не се хвърляй в атака бе льольо :mrgreen: Аре улях сее :)
Точно преди 2дена казах на злобул че ще се види новина за Левски в която пише че ще има футболисти на проби :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”