leski написа:Мои простотии ?..Изказване на на Иво Тонев ?..
Което ние не можем да прочетем и тук на помощ идваш ти,така ли?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
leski написа:Мои простотии ?..Изказване на на Иво Тонев ?..
blue avalanche написа:leski написа:Мои простотии ?..Изказване на на Иво Тонев ?..
Което ние не можем да прочетем и тук на помощ идваш ти,така ли?
leski написа:SANSIRO7 написа:"Тонев: Финансови проблеми мъчат Левски, парите на ВТБ ще погасяват дългове"
Селекция а?!
...Както се казва, чакаме едни пари, които ще дойдат. Парите вече идват, но сега например отидоха за погасяване на стари дългове за съжаление.
Само ще кажа, че тимът не се контролира от банки и не са верни тези спекулации по медиите. Вярно е обаче, че имаме заем за погасяване към една банка. В момента ситуацията е пожарна, виждате всички...
...Имам една сума пари, с която разполагам като годишен бюджет, и съм дотам. За мое съжаление в начелото трябва да се погасяват дългове, вместо да се инвестира напред. Затова при мен има малко напрежение и съм изключително предпазлив, когато взимаме нови футболисти. Става дума за неизплатени 2 заплати на футболистите, дължими пари на холандския Цволе за Сьорд Арс и т.н...
Иво Тонев
29 януари 2012
![]()
![]()
Old_death написа:leski написа:SANSIRO7 написа:"Тонев: Финансови проблеми мъчат Левски, парите на ВТБ ще погасяват дългове"
Селекция а?!
...Както се казва, чакаме едни пари, които ще дойдат. Парите вече идват, но сега например отидоха за погасяване на стари дългове за съжаление.
Само ще кажа, че тимът не се контролира от банки и не са верни тези спекулации по медиите. Вярно е обаче, че имаме заем за погасяване към една банка. В момента ситуацията е пожарна, виждате всички...
...Имам една сума пари, с която разполагам като годишен бюджет, и съм дотам. За мое съжаление в начелото трябва да се погасяват дългове, вместо да се инвестира напред. Затова при мен има малко напрежение и съм изключително предпазлив, когато взимаме нови футболисти. Става дума за неизплатени 2 заплати на футболистите, дължими пари на холандския Цволе за Сьорд Арс и т.н...
Иво Тонев
29 януари 2012
![]()
![]()
Е не си прав!Белите лястовици нямат дългове!Дълговете са приоритет на ЦСКА. Другите живеят на кредит!Колко красиво е завоалирано всичко!

Old_death написа:leski написа:SANSIRO7 написа:"Тонев: Финансови проблеми мъчат Левски, парите на ВТБ ще погасяват дългове"
Селекция а?!
Иво Тонев
29 януари 2012
![]()
![]()
Е не си прав!Белите лястовици нямат дългове!Дълговете са приоритет на ЦСКА. Другите живеят на кредит!Колко красиво е завоалирано всичко!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Old_death написа:leski написа:...Както се казва, чакаме едни пари, които ще дойдат. Парите вече идват, но сега например отидоха за погасяване на стари дългове за съжаление.
Иво Тонев
29 януари 2012
![]()
![]()
Нека се радват!!! Това е, нека се радват, че Тодор е натрупал дългове и сега други ще ги плащат!!! А Тодор ще си отива в История именно заради тези кредити, които няма как да погаси той самият!!!
Щом се радват, че Тодор си тръгва това си е тяхна работа, виж ГА не се радва човека щото явно май друго ги предусеща нещата!!! Мечтата на всички Левски е на път да се осъществи лятото Тара да се махне!!! Щом и красноармейците искат нека и те се радват на това, това си е техен избор!!!
Всички, или малко по-точно казано почти всички отбори имат дългове. Друг е въпросът, че някои от отборите се опитват коректно да си погасят дълговете и да си изчистят задълженията, докато други отбори явно имат различни приоритети.
messi7 написа:Eй, Ралица, много ги харесваш тез новите кариоки.Няма лошо, дано днес се представят добре.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта