Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Валери Божинов???

Мнениеот Santiago Munezz » 23 яну 2011 00:37

4akala написа:Какво става със смятания преди години за един от най-големите таланти на българския футбол В.Божинов?Питам себе си и останалите какво мислите?
Лично според мен формата му драстично падна след престоят му в Манчестър Сити,където нямаше късмет и се контузи в един от първите си мачове.Сега и в Парма гледам не може да намери себе си от доста време.Не съм чул да е контузен,а и вече мисля 3-4 кръга не попада дори в групата за мачовете.Крайно време е да се вземе в ръце и да почнем да четем за неговите изяви на терена,а не с Н.Лозанова.Къде се били снимали,кое място посетили,екскурзийки т'ва -онова.Няма нищо лошо в това разбира се,но все пак той е футболист,а от доста време не го показва,а се изявява в съвсем друга светлина.

И какво общо си има Божинов със Левски та си го написал това тук? :?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот PFC Litex » 23 яну 2011 00:52

Santiago Munezz написа:
PFC Litex написа:
Santiago Munezz написа:На лагера в Кипър ще бъдат изпробвани няколко футболиста,...........

от коя дата ви е лагера в Кипър?

Еми на 4-ти февруари май заминавахме за Кипър.
Да и сега знам какво ще попиташ..........но точно за това в горното ми мнение съм казал,че дори на лагера в Кипър да привлечем даден футболист той няма да направи пълноценна подготовка и точно за началото на първенството когато програмата ни е доста тежка няма да е в час. ;)

Не, не знаеш какво ще питам, щом почва в началото на февруари, просто днешни коментари дават много светлина около случващото се в момента при вас, но ще си ги запазя за лична консумация.
Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 23 яну 2011 01:34

PFC Litex написа:Не, не знаеш какво ще питам, щом почва в началото на февруари, просто днешни коментари дават много светлина около случващото се в момента при вас, но ще си ги запазя за лична консумация.

Какви коментари?От някакви форуми ли или от някакви хора свързани с отбора? :?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 яну 2011 01:40

PFC Litex написа:Не, не знаеш какво ще питам, щом почва в началото на февруари, просто днешни коментари дават много светлина около случващото се в момента при вас, но ще си ги запазя за лична консумация.

Каква светлина дават, ще разкриеш ли за какво става въпрос ? Явно е някаква секретна информация, щом феновете не сме разбрали :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 яну 2011 10:09

Vailo написа:доста ниски оценки за Щърков/след супер мач срещу Спортинг/ и изключително завишени за Иванов/нямаше мач без фрапантна грешка/

+1
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 яну 2011 13:46

Santiago Munezz написа:

Какви коментари?От някакви форуми ли или от някакви хора свързани с отбора? :?

Не, нито форуми, нито хора свързани с отборът ви, навържи хронологията от 10.01 до днес и ще разбереш какво имам в предвид. Ще ти дам един коз, селекцията ви както се казва в момента мина на втора цедка, защо не е трудно да разбереш.
Достатъчно да гледаш само видеа на интервюта без да четеш журналистически писаници.
Изображение

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 23 яну 2011 13:59

^
Я обясни теорията си, че само търсим под вола теле.

Аз смятам, че Гонзо е имал съвсем ясна идея за трансферите през зимата - Димов, Карвальо, Илиев и едно крило. Това са четири играча. Не малко за зимния трансферен прозорец, при условие, че от напусналите, само Балтанов е играл малко повече (4-5 мача).

Това, че леко изтърва козите с трансфера на Карвальо - той сам си е виновен и ще си понесе отговорността. Макар, че не ми харесва много позицията на Левски и начина по който действаха.

Сега остава да чакаме, дали ще видим "истинският" Левски на пролет. Както обещаваше Гонзо.
Мен това повече ме интересува от трансферите, защото - през зимния трансферен прозорец се кърпят дупки. Няма много време за пробване на играчи от чужбина, с които евентуално да направят удар (Мюлдер, Грийн, Дембеле).
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 яну 2011 14:18

Ще ви дам коз от думи на Гонзо:

На лагера в Александруполис ще дойде футболист на проба........
От вчера: В Кипър ще дойде нов на проби.....

Лагера в Кипър ще е след затваряне на трансферния прозорец което значи, че отново ще е свободен агент, а добри такива през зимата има много по малко

Значи нещо някъде се е скъсало в предварителни планове и се прибягва към вариант две.

Нападателя кой ще привлечем ще е ЧУЖДЕНЕЦ КОЙТО НЕ ИГРАЕ в българското първенство и бум след 2-3 се появи Каравальо

Ясен Петров задавате ли си въпроса защо е със забрана за всякакви интервю с журналисти и той като треньор да сподели как вижда отбора към този момента? Днес вече е 13-тият ден от подготовката и освен едно напудрено интервю в сайта на Левски, както го определи Томислав Русев, друго до момента няма.

Има още много неща, но ще ги оставя на вас да ги навържете, пускайте си само видео материали за да слушате и само да прецените, подредете хронологията и ще ви се появят много въпросителни ;)

Находки като Грийн (тъй като и той е свободен агент са 1 към 10)

Тежкият цикъл мачове на Левски са в началото, което навежда към мисълта, че ще са изиграни с отбора от миналата година без никаква разлика и промяна в него.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 яну 2011 14:21

PFC Litex, може да намерят свободен агент, но може и да не е свободен агент. Трансферният прозорец няма да е затворен, така че ръководството ще прецени какъв футболист да вземе - дали да плаща трансферна сума за някой играч, или да вземе добър футболист, който е свободен агент.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 яну 2011 14:36

Tommi написа:PFC Litex, може да намерят свободен агент, но може и да не е свободен агент. Трансферният прозорец няма да е затворен, така че ръководството ще прецени какъв футболист да вземе - дали да плаща трансферна сума за някой играч, или да вземе добър футболист, който е свободен агент.

Трансферният прозорец затваря на 31.01.2011 или пропускаш този факт, а лагерът ви в Кипър е от 03.02.2011, след като затвори прозореца само свободни агенти могат да бъдат привличани, а през зимните трансферни прозорци е по-трудно с тях, тъй като такива качествени почти няма. ;)
Изображение

Върни се в “Архив”