Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Само не ми е ясно докога ще търпим Старокин?! Не проумявам
Vilisar написа:Nuke написа:zlobul написа:А в кой да бъда "влюбен" , в локомотивската мърша или в мустакатия престъпник ?
Онзи ден на стадиона псувахте рамос , силва и лопес , а сега ревете за тях . Ебати парадокса
Лопес никой не го знае кой е и за к'во се бори. Аз никого от изброените не съм плюл, а Рамос наистина е качествен фуболист. Чакам да видя как Сираков ще доведе по-добър от него, че и без пари. После ще покани сигурно и Дядо Коледа за треньор.
И аз не съм плюл,обаче какво му е толкова качественото на Рамос?! Асистенции,пробиви ,центрирания, голове ,помощ на бека?! Честно казано от този никаква полза,а заплата колкото на 2-3 български футболисти.По-добре налагане на Пл.Илиев или някой друг малък,поне има надежда за някакво развитие
Амнезия ли имаш? Точно асистенции, голове и пробиви. Свали си мачовете на Левски и ги изгледай пак.
Nuke написа:Vilisar написа:Nuke написа:zlobul написа:А в кой да бъда "влюбен" , в локомотивската мърша или в мустакатия престъпник ?
Онзи ден на стадиона псувахте рамос , силва и лопес , а сега ревете за тях . Ебати парадокса
Лопес никой не го знае кой е и за к'во се бори. Аз никого от изброените не съм плюл, а Рамос наистина е качествен фуболист. Чакам да видя как Сираков ще доведе по-добър от него, че и без пари. После ще покани сигурно и Дядо Коледа за треньор.
И аз не съм плюл,обаче какво му е толкова качественото на Рамос?! Асистенции,пробиви ,центрирания, голове ,помощ на бека?! Честно казано от този никаква полза,а заплата колкото на 2-3 български футболисти.По-добре налагане на Пл.Илиев или някой друг малък,поне има надежда за някакво развитие
Амнезия ли имаш? Точно асистенции, голове и пробиви. Свали си мачовете на Левски и ги изгледай пак.
Не искам да споря,но определено не споделям мнението ти.Така или иначе смятам ,че кадровите проблеми са ни много.много по-сериозно ,отколото присъствието на Рамос.Нямаме вратар,трябват ни поне 2ма централни защитници,опорен халф,плеймейкър,поне още един нападател и това е най-основното.
П.П Рамос 42мача-6 гола.Играе дясно крило-десен нападател
Ил.Йорданов 33 мача - 5 гола.Не виждам достатъчно разлика за скъпоструващ чужденец
Хубаво, значи рецептата е тази.. Махаме всички футболисти и закриваме отбора. Шансът за титла се увеличава неимоверно. Дори не е толкова важно дали са качествени футболистите ни, а поне да ги имаме, защото не виждам как можем да бием отбор, който разполага с пълен комплект футболисти, играейки срещу него с един цз, един нападател и 8 халфа.
Ква титла бе момче , сезона свърши след последният съдийски сигнал в Павлодар , а можеше да не се стигне изобщо до това .Действията бяха прости:
веднага след отпадането от Сараево миналата година , трябваше да обявят сезона за "оздравителен" , да ама НЕ , тоньо продължи със съсипването . Накрая сам видя , че от него нищо не става и реши да се поскрие , така че да не обере гнева на "неплатените" фенове.
ПП: Иртиш беше едно последствие от некадърието на тара-тоньо (освен , ако не са целяли да се случва точно това )
веднага след отпадането от Сараево миналата година , трябваше да обявят сезона за "оздравителен" , да ама НЕ , тоньо продължи със съсипването . Накрая сам видя , че от него нищо не става и реши да се поскрие , така че да не обере гнева на "неплатените" фенове.
ПП: Иртиш беше едно последствие от некадърието на тара-тоньо (освен , ако не са целяли да се случва точно това )
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Нарича се ирония, момче. 
Nuke написа:Нарича се ирония, момче.
Сигурен съм , че нито един фен не знае , какво прави тоя дългокос мухъл в Левски . Как така веднага след напускането на Локомотив СФ стана председател на УС на Левски и почна да го раздава "светая-светих" , да назначава , да уволнява , да селектира ....абе трагедия .
Защо сега никой не го бара , при положение , че е един от основните виновници за случващото се
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
zlobul написа:Ква титла бе момче , сезона свърши след последният съдийски сигнал в Павлодар , а можеше да не се стигне изобщо до това .Действията бяха прости:
Левски да сеоткаже от титлата след 4 кръга ?! това е катастрофа.Не мога да си го представя.Иначе общо взето си прав
Нормално е в такъв момент нервите ни да са опънати. Истината е, че нямаме пари и проспахме последните години, в които да развием школата. Аз не знам какво толкова ще ни липсва Рамос. За мен той е най - слабия ни играч от година. Не че няма качества. Напротив, има ги но нищо не показва. Проваля всяка атака минала през него. Е, предпочитам Йорданов, който има по-малко качества, но поне опитва и се бори. Лошото е, че селекцията е зациклила жестоко. Щом ще взимаме оня египтянин на проби какво да говорим. Топката е в полето на насо фейса. Хайде да го видим. Борат дори не желая да го коментирам
110 години любов!