Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Enravota
Контакти:

Re: Kога и къде...?

Мнениеот Enravota » 02 авг 2009 12:41

MuroCSKA написа:
Бижутера написа:
hopla написа:Дали ще продават билети на Леге,и кога ги пускат в продажба,за мача реванш срещу Баку...?

е ги пуснат в началото на седмицата,иначе ще има за всички споко.иначе ще ги продават на тодорини кукли 47, до фенмагазина :)

Много ясно, че ще имa за всички. Да не очакваш да ги изкупите за няколко часа? :D

Знам че доста антибългари ще купят за сектора за гости. Гледай там да не свършат. Виждали сме го това и преди

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Достанич:-Нямам морално право....

Мнениеот groti » 02 авг 2009 12:46

shammi написа:Въпрос на добър PR...............трябваше някак да измие очите на феновете, за да им спечели доверието. Постъпката е правилно продиктувана и отразена....

+1
Прави това ,което Велев не правеше.Мазни се на феновете. Всъшност не ми пука,дали ще се мазни или не и дали ми е приятен или не. Не харесвам лицемерието,не го харесвам като треньор,но след като вече е в Левски аз няма да си изразявам личното мнение на стадиона.
110 години любов!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 02 авг 2009 13:08

Martines написа:Postupkaya na Radko-piratko e prah v ochite na fenovete,kakva po-dobra vuzmojnost da se podmaje i da se napravi na muj..........ako ne beshe go napravil dosta hoa shtiaa da se nastroqt sreshtu nego........tova si e moe mnenie,dano da ne e taka!

Изобщо не съм съгласен! Защо да се подмазва на феновете? Да не би да е падал много, че го е страх да не почнат да го псуват? Срещу Баку играхме сравнително добре, макар че не отбелязахме гол, но сега имаме предимство, защото сме домакини. Спечели ни Суперкупата срещу Литекс, а и те сега изобщо не са слаб отбор, а и начело им е Мъри.. Какво повече да се иска от него? Просто човека не е лакома свиня, която иска да вземе всичко възможно. Смята, че още не е заслужил медал в Левски, тъй като е от много скоро в отбора. Не че се подмазва, а е умерен. Другите треньори с удоволствие щяха да си вземат медала и да се хвалят как за 1 мач са успяли да оправят отбора и да спечелят суперкупата..
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Харесвали Ви играта на Левски?

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2009 13:08

KZL_KZL написа:Интересно ,аз ли съм гледал друг мач или никога през живота си не съм гледал как се играе футбол,но от това,което пишете ще помисли човек ,че се играл някакъв супер футбол.Нима със сините очила не видяхте селския манталитет на футболисти и съдия.Лежане по терена за какво ли не,Урсула бие аутове по 1 мин,съдията се прави на луд и не му прави забележка(все пак осмели се да му даде жълт картон).По едно време се скриха и децата ,които подават топката.Това май и по селата не го правят вече:)))А какви фалове даваше!!!!!Като този при който Гаджев се контузи.Сандринио дишаше неправилно в този момент!За капак,понеже играта беше много бърза и данамична,Пастата свири 30 сек по рано!!!!Тези мечешки услуги и сините ви очила на вас и сините журналисти са виновни за изцепките ви в Европа......Там пак си уреждате съдийски аванти,ама като тези на Пастата не успявате!

Абе ти болен ли си ... или какво :?: Беше ли на стадиона .... а :!: :?: За неправилно дишане ли Гаджев сега ще пропусне сиг половината шампионат :?: :?: :?: Децата дето дават топката не са ресор на Левски- все пак не Левски организира тоя мач. Аз лично бях на стадиона и мога да ти кажа че мача свърши в 22:21 по часовника на таблото, а би трябвало да е в 22:15. Гледайте си циганското отборче и си духаите ..... кавали мръсни :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2009 13:09

cskar_forever написа:Каква игра,Мъри отново се нагъзи на говедата.ПЪЛЕН ЦИРК. :mrgreen:

Нали вас ви гъзи ... за това ви боли.... ама вазелина скъп, няма как :lol: :lol: :lol:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

kroko1914
Контакти:

Мнениеот kroko1914 » 02 авг 2009 13:12

+1
Прави това ,което Велев не правеше.Мазни се на феновете. Всъшност не ми пука,дали ще се мазни или не и дали ми е приятен или не. Не харесвам лицемерието,не го харесвам като треньор,но след като вече е в Левски аз няма да си изразявам личното мнение на стадиона.

Е ти представяш ли си какво си е помислил като е дошъл в Левски. Видял , че предишния тренер станал шампион, бил цска,на два пъти Литекс, бие Сант Жулия с 9:0 общо и го сменят по най-гадния начин. Много ясно, че ще се опита да спечели феновете!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

А СЕГА СЕ ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК НА ГАДЖЕВ ЗА СРЯДА!

Мнениеот zlatan » 02 авг 2009 13:13

Ако дарко не се оправи за сряда страхът се настанява трайно в моето съзнание ,в средата остава сърмов а другия халф дано да е дарко.при лошо развитие не виждам друг негов заместник.мама му стара и късмет трябваше ли точно влади да се контузи.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: А СЕГА СЕ ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК НА ГАДЖЕВ ЗА СРЯДА!

Мнениеот ЕМИЛ » 02 авг 2009 13:15

Спокойно.
Треньора ще измисли нещо.
Само без паника

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2009 13:15

BGarmy написа:Стига бе БАТ3,всички отбори миналия сезон станах за смях след като децата на ЦСКА едва не стана шампион. :lol:

Кви деца бе ... ай стига глупости .... Ние имахме повече юноши в отбора, отколкото вие някога сте имали .... деца :lol: Кой ви е дете ... Руи Мигел, Ходжата, Данчо тъча, Пифа, Котев, Минев, Маркиньос, Янчев, Електричката ..... да ти имам разбирането за деца

Volov_Forever
Контакти:

Мнениеот Volov_Forever » 02 авг 2009 13:15

UltraBlue написа:
KZL_KZL написа:Интересно ,аз ли съм гледал друг мач или никога през живота си не съм гледал как се играе футбол,но от това,което пишете ще помисли човек ,че се играл някакъв супер футбол.Нима със сините очила не видяхте селския манталитет на футболисти и съдия.Лежане по терена за какво ли не,Урсула бие аутове по 1 мин,съдията се прави на луд и не му прави забележка(все пак осмели се да му даде жълт картон).По едно време се скриха и децата ,които подават топката.Това май и по селата не го правят вече:)))А какви фалове даваше!!!!!Като този при който Гаджев се контузи.Сандринио дишаше неправилно в този момент!За капак,понеже играта беше много бърза и данамична,Пастата свири 30 сек по рано!!!!Тези мечешки услуги и сините ви очила на вас и сините журналисти са виновни за изцепките ви в Европа......Там пак си уреждате съдийски аванти,ама като тези на Пастата не успявате!

Абе ти болен ли си ... или какво :?: Беше ли на стадиона .... а :!: :?: За неправилно дишане ли Гаджев сега ще пропусне сиг половината шампионат :?: :?: :?: Децата дето дават топката не са ресор на Левски- все пак не Левски организира тоя мач. Аз лично бях на стадиона и мога да ти кажа че мача свърши в 22:21 по часовника на таблото, а би трябвало да е в 22:15. Гледайте си циганското отборче и си духаите ..... кавали мръсни :evil:

Ау мале ти си бил много тъп бе :lol: Ами мача като е почнал с 6 минути по-късно е нормално да свърши с 6 минути по-късно :lol:

ПП.Бас фащам ,че сега левскарчетата ще почнат да псуват :)

Върни се в “Архив”