Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честита титла на всички левскари
Честита и от мен и идва времето на Баку!Мачкай лавинааааа!
Re: Достанич:-Нямам морално право....
Въпрос на добър PR...............трябваше някак да измие очите на феновете, за да им спечели доверието. Постъпката е правилно продиктувана и отразена....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
- Бижутера
- Контакти:
Re: Достанич:-Нямам морално право....
shammi написа:Въпрос на добър PR...............трябваше някак да измие очите на феновете, за да им спечели доверието. Постъпката е правилно продиктувана и отразена....
За кво да ги мие бе?
Да не е паднал?
От както Ратко е поел Левски не сме допуснали гол, въпреки,че играхме с два гадни отбора...аман от разбирачи като тебе

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Red_champions
Re: Харесвали Ви играта на Левски?
На терена имаше два слаби отбора,които играха точно 5 минути футбол.Левски показаха,че знаят какво да правят и как да бият без да се напъват.голът беше смешен,но е гол,и при това го вкара един от най-симпатичните за мен футболисти Бардон.Левски беше по-малко слабият отбор и заслужено спечели.Обаче това с пускането на Гаджев беше голяма глупост.Така,по мое мнение,той е най-добрият в отбора,а някъде четох,че може да отсъства 4 месеца,което е неприятно.Дано се въстнанови бързо.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Жалко за Гаджев.От ЦСКА съм,но и на мен ми е симпатичен и мисля ,че можеше да помогне на национала.
Re: Как е Гаджев?
По-песимистичните прогнози са аут между 4 и 6 месеца. Оптимистичните - поне месец. Всичко трябва да стане ясно днес. Момчета все още ли мислите, че Алекс (Кривия) се оправдаваше с лошия терен на В.Левски? Видяхте ли що за нива беше? Тия боклуци не го ли подържат тоя терен или какво... Не казвам, че това беше причината за контузията на Владо, но терена подаде под крака му. Вижда се на повторенията.
110 години любов!
Така, така... пак толкова "капацитети", че чак ще ме заболи главата.
Първо до онзи момък, който носи ника berkamp: Как можеш да кажеш, че Топчо бил слаб... та той беше един от малкото хора на терена, които знаеше през цялото време какво да прави с топката, а и без нея. И това, че журналята са болни мозъци и обявиха Бардон за MVP си е техен кахър. За мен точно Топузаков трябваше да бъде награден.
Пак до теб. Няма ли сме нападател. Е то единствените хубави неща в напдение тръгнаха от Жоро Христов. То и той подаде за гола. По- скоро проблема е, че Бардон не е във форма и там се губи една линия от играта ни... да се надяваме, че Дарко ще е готов за сряда, а за Владо може само да съжаляваме...
Вече чисто за мача... вие в седемте издания на турнира някога да сте гледали супер ниво на футбола???
Това е мач, преди откриването на шампионата, един вид чиста контрола. Та дори мачовете между "Левски" и цска си бяха без заряд, без напрежение. Вчера даже си имаше такова, чак тръгнаха да се бият по едно време :D
А колкото до играта на "Левски". Вие мислите ли си, че Генев, Бензукан, Лусио, Тиберканин и Ники ще са титуляри в сряда... това ни е втората формация. А щом и с нея успяваме да бием, значи не е чак толкова зле положението. Не, че има някаква толкова смислена игра, даже напротив. Дано в сряда се вдигнат и направят мач, като хората и да ги наплескаме тези азери. Хайде стига толкоз и само "Левски"!!!
Първо до онзи момък, който носи ника berkamp: Как можеш да кажеш, че Топчо бил слаб... та той беше един от малкото хора на терена, които знаеше през цялото време какво да прави с топката, а и без нея. И това, че журналята са болни мозъци и обявиха Бардон за MVP си е техен кахър. За мен точно Топузаков трябваше да бъде награден.
Пак до теб. Няма ли сме нападател. Е то единствените хубави неща в напдение тръгнаха от Жоро Христов. То и той подаде за гола. По- скоро проблема е, че Бардон не е във форма и там се губи една линия от играта ни... да се надяваме, че Дарко ще е готов за сряда, а за Владо може само да съжаляваме...
Вече чисто за мача... вие в седемте издания на турнира някога да сте гледали супер ниво на футбола???
Това е мач, преди откриването на шампионата, един вид чиста контрола. Та дори мачовете между "Левски" и цска си бяха без заряд, без напрежение. Вчера даже си имаше такова, чак тръгнаха да се бият по едно време :D
А колкото до играта на "Левски". Вие мислите ли си, че Генев, Бензукан, Лусио, Тиберканин и Ники ще са титуляри в сряда... това ни е втората формация. А щом и с нея успяваме да бием, значи не е чак толкова зле положението. Не, че има някаква толкова смислена игра, даже напротив. Дано в сряда се вдигнат и направят мач, като хората и да ги наплескаме тези азери. Хайде стига толкоз и само "Левски"!!!

futbolqga написа:MuroCSKA написа:lucio написа:Еб. . тоя слаб и нещастен Левски , който ниама кой да го бие
Хахаххахаха, е кой да ви бие бе? Санта Клаус(Джулия) или мерси Баку??? Или Латекса, начело с хасковския бостанджия??? Забавен си. Интересно Гришата до кога ще го държи тоя смешник???
За тоя "Латекс", който ви направи смешни ли говориш?!?Дааа, наистина са слабо отборче, ама пак си имат 1-2 абоната, които да си бият ...
Иначе като гледам какъв беше съставът ни, наистина съм доволен от играта.Като играем с всички титуляри мисля че играта ни ще е на доста добро ниво.Чакаме Баку и всички на стадиона!
Стига бе БАТ3,всички отбори миналия сезон станах за смях след като децата на ЦСКА едва не стана шампион.

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
- Бижутера
- Контакти:
Re: Kога и къде...?
hopla написа:Дали ще продават билети на Леге,и кога ги пускат в продажба,за мача реванш срещу Баку...?
е ги пуснат в началото на седмицата,иначе ще има за всички споко.иначе ще ги продават на тодорини кукли 47, до фенмагазина

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Удоджи детето на цска :D Машадо също :D влобще тъмната гама преобладава...Зе Руй Силва Маркес Маркиньос... 9 човека селекция на полусезона...децата на цска :D :D :D...