Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Харесвали Ви играта на Левски?
Еб. . тоя слаб и нещастен Левски , който ниама кой да го бие 

- danchovalev
- Контакти:
Има още доста труд да се положи, за да заиграем наистина добре... това, че в 1вите 4 мача от сезона не сме допуснали гол, а сме отбелязали 10 нищо не означава, вече започваме да играем Сряда-Събота, а с тази игра не виждам как този цикъл ще продължи повече от 2 до 4 седмици...
"Ако спечеля - печели цял народ..."
Re: Честита титла на всички левскари
Вярно е-простащината ходи по хората, не по дърветата.Не знам дали някога ще измислите нещо наистина умно, но за вашия отбор, а не да повтаряте, като папагали едно и също.
Между другото, самата идея да се направи подобен клип е повече от малоумна, защото показва доста ниско равнище на култура.
Между другото, самата идея да се направи подобен клип е повече от малоумна, защото показва доста ниско равнище на култура.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- vankata_BG
- Контакти:
Сладур!
Правиш ли разлика между титла и купа?
[/quote]
ами я обясни , че ми стана интересно !!![/quote]
Титлата е, когато спечелиш някой шампионат-Вътрешно първенство, Европейско или Световно, или Олимипиада.Като спечелиш някакъв турнир, между 2..4 отбора, печелиш купа, но не и титла.Дори в ЕКТ се печели купа, а не титла, защото по неговата логика, в България трябва да има 3 титли, а е само една-Шампионската.[/quote]
ммммммммддддддааааааааа
ако ти следвам логиката /в която м/у другото сам си противоречиш / , ми идват наум няколко извода :
да започнем с ЕКТ или по точно с ШЛ /турнир нали така , не е шампионат / ,
в такъв случей Барселона не е действащият Европейски клубен шампион , а носител на някаква купа
Манчестър Ю - не е действащият Световен клубен шампион , а носител на някаква купа /пак турнир/
Испания - не е Европейски шампион т.к. Европейското първенство е турнир
Италия - не е Световен шампион т.к. Световното първенство е турнир
Така приятелю , не се заяждам просто се опитвам да наредя пъзела
Затова ще ти кажа и моята логика по въпроса !!!
Според мен , автора на темата е прав като казва титла / въпреки че никой не предава кой знае какво значение на този мач / !!!
Във всяко едно спортно съревнование било то турнир или шампионат ,крайният попедител в него има правото да носи титлата "шампион" или "носител на еди коя си купа " / в случея "носител на Суперкупата на България"/ , т.е. титлата е званието което всеки отбор или спортист носи пред името си за определен период от време след спечелването на даден турнир или шампионат.
т.е.
Барса е Европейски клубен шампион т.к. отбора е спечелил турнира даващ му правото да носи тази титла.
по същата логика ,
Ман Ю е Световен клубен шампион
Испания - Европейски шампион
Италия - Световен шампион
и т.н.
Надявам се да си ме разбрал правилно !!!

Правиш ли разлика между титла и купа?

ами я обясни , че ми стана интересно !!![/quote]
Титлата е, когато спечелиш някой шампионат-Вътрешно първенство, Европейско или Световно, или Олимипиада.Като спечелиш някакъв турнир, между 2..4 отбора, печелиш купа, но не и титла.Дори в ЕКТ се печели купа, а не титла, защото по неговата логика, в България трябва да има 3 титли, а е само една-Шампионската.[/quote]
ммммммммддддддааааааааа
ако ти следвам логиката /в която м/у другото сам си противоречиш / , ми идват наум няколко извода :
да започнем с ЕКТ или по точно с ШЛ /турнир нали така , не е шампионат / ,
в такъв случей Барселона не е действащият Европейски клубен шампион , а носител на някаква купа

Манчестър Ю - не е действащият Световен клубен шампион , а носител на някаква купа /пак турнир/

Испания - не е Европейски шампион т.к. Европейското първенство е турнир

Италия - не е Световен шампион т.к. Световното първенство е турнир

Така приятелю , не се заяждам просто се опитвам да наредя пъзела

Затова ще ти кажа и моята логика по въпроса !!!
Според мен , автора на темата е прав като казва титла / въпреки че никой не предава кой знае какво значение на този мач / !!!
Във всяко едно спортно съревнование било то турнир или шампионат ,крайният попедител в него има правото да носи титлата "шампион" или "носител на еди коя си купа " / в случея "носител на Суперкупата на България"/ , т.е. титлата е званието което всеки отбор или спортист носи пред името си за определен период от време след спечелването на даден турнир или шампионат.
т.е.
Барса е Европейски клубен шампион т.к. отбора е спечелил турнира даващ му правото да носи тази титла.
по същата логика ,
Ман Ю е Световен клубен шампион
Испания - Европейски шампион
Италия - Световен шампион
и т.н.
Надявам се да си ме разбрал правилно !!!
Честита купа на всички и дано оттук нататък започне нашият европоход в ШЛ.
Успех на Левски и всички левскари
Успех на Левски и всички левскари
Re: Игра точен резултат : Левски - Литекс
futbolqga написа:Левски - Литекс 1:0
Чакам си десетте хиляди

lucio написа:Еб. . тоя слаб и нещастен Левски , който ниама кой да го бие
Хахаххахаха, е кой да ви бие бе? Санта Клаус(Джулия) или мерси Баку??? Или Латекса, начело с хасковския бостанджия??? Забавен си. Интересно Гришата до кога ще го държи тоя смешник???
Re: МЪРИ ПРЕКАЛЯВАШ!!
Точно Мърс със самовлюбеното си поведение изтърва много добри футболисти! Попов не му даде шанс 1 път да играе беше се влюбил в Зетя и Домо...
а сега Попето му е капитан! Така че да не се прави на откривател.
Иначе винаги ще бъде в сърцата ни след онези 14 мача
и 7 точки
а сега Попето му е капитан! Така че да не се прави на откривател.
Иначе винаги ще бъде в сърцата ни след онези 14 мача

- Lord_Dexter
- Контакти:
brossy написа:Като гледам другите отбори в БГ,да.Най-добрия отбор в България

Ако не добър отбор поне имате чувство за хумор...
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
Re: феновете на мача
Добра атмосфера, но не знам дали СЗ са критерия в този сектор... правят си каквото искат...бият когото искат а ушев си подпира на палката...
Левскари София Запад ли са критерия ни?
Левскари София Запад ли са критерия ни?