Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот blue avalanche » 05 юли 2011 15:09

Аз не знам дали Иво е "тролей",но защитата ни е на 2-ро място по най-малко допуснати голове!
Що се отнася до Радуканов,ако ги бяхме изтрещяли в 16-я кръг(както трябваше да стане),сега никой нямаше да си спомня за "преводача".Тъй че...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 юли 2011 15:27

Гонзо се гаври с Щърков, оставя го извън групата за Австрия

Главният мениджър на Левски Георги Иванов се е изгаврил с Калин Щърков, като последният няма да пътува със сините за лагера в Австрия. Бранителят се завърна на "Герена" след като изкара пролетния полусезон под наем във Видима. Тимът от Севлиево обаче приключи мачовете си твърде късно и впоследствие Щърков змаина за море. Гонзо обаче го отзова и го включи в основната група. След две тренировки обаче Щърков дал фира, тъй като не бил подготвен за физическите занимания, а както е известно в Левски наблягат именно на тях в последните няколко седмици.

В крайна сметка Гонзо решил, че Щърков не е готов за лагера в Австрия и бранителят няма да пътува с тима. Футболистът днес има среща с мениджъра си Емил Данчев и е много вероятно отново да се раздели със сините. По-рано днес Левски официализира трансфера на Орлин Старокин, който също се подвизава като ляв бек.

Интерес към Щърков има от Ботев и е твърде възможно той да продължи кариерата си именно при канарчетата.

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 05 юли 2011 15:30

scooool написа:Галин Иванов или Писаров са хората,който искам да видя,след Телкийски не сме имали свестен играч от дясно.Най-добър беше Кабат жалко,че игра толкова малко за нас.

Кабат беше беше плеймейкър,а не крило! ;)
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юли 2011 15:42

tevez написа:Гонзо се гаври с Щърков, оставя го извън групата за Австрия
Тимът от Севлиево обаче приключи мачовете си твърде късно и впоследствие Щърков замина за море. Гонзо обаче го отзова и го включи в основната група. След две тренировки обаче Щърков дал фира, тъй като не бил подготвен за физическите занимания, а както е известно в Левски наблягат именно на тях в последните няколко седмици.
Интерес към Щърков има от Ботев и е твърде възможно той да продължи кариерата си именно при канарчетата.

По-скоро Щърков сам се е "изгаврил" с желанието си да играе пак в Левски.Поведението му не ми прилича като на футболист,решен на всичко да се докаже в отбора!И,според автора,какво,ТОЧНО,трябваше да направи Гонзо в този случай?

NAKEV
Контакти:

Re: Качествени ли са новите попълнения в Левски

Мнениеот NAKEV » 05 юли 2011 15:56

Thsmith написа:
NAKEV написа:Абе момче.....какви ги говориш....та най добрият от първото полувреме беше именно Старокин.Тошко Христов направо бледнееше пред него по крилото.

покажи ми едно усшено отиграване на старокин, момче. Пък тогава да говорим. Защото освен да се блъскаше в играчите на локо след като пуска глуповато топката до тях търсейки фал 4-5 пъти при опит да играе 1 вс 1 (естествено винаги неуспешно) друго не направи. Ако си се загледал при дългите топки на Локо сф колко бързо му топеше метри аванс дясното им крило... просто нямам думи. най-добрия бил...[/quote

Май сме гледали различни мачове с теб......аз бях очарован от играта на Старокин....Райков.......Иван Цветков.......и холандеца ми допадна и му стискам искрено палци да ни поведе към победите този сезон.За Старокин се надявам да убеди с игрите си такива фенове като теб/навярно не го одобряваш понеже е юноша на панчаревци/....а и за това че на моменти изоставаше от дясното крило/бързака Писаров/това също не е кой знае какъв повод за притеснение защото това момче от Локо си беше да го вземе Гонзо в Левски а не сега да се чудят как да закърпят положението с Батков.........та Писаров цял сезон си правеше каквото си поискаше с защитата на тези срещу него.А уж Батков се имал с Гигов......айде бе!

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 05 юли 2011 16:15

siniq_fen написа:
zlatan написа:някой знае ли дали Щърков ще пътува за Австрия.
Знае ли се цялата група за втория лагер,ако някой знае нека пише моля.

Доколкото разбрах Щърков ще патува, за цялата група още няма информация.
Турбоген, съгласен съм, но поне като взехме Старокин не рискувахме да намерим новия Видович. :)

Видович не е виновен че го пожелаха в Левски......на мен ми изглежда свястно момче......причината е Мъри Стоилов който "уж"милее за любимия Левски.....е така и като си отиде и група от феновете нападаха Вуцов/наш Мъри стоеше безучастен и се подхилваше скришом/.......с този факт на мен лично ми стана кофти защото Мъри можеше поне да опита да поуспокои феновете.......като плюеш по тренера е все едно да плюеш по Левски......то това не като тук в форума да си чешеме езиците........това си беше грозна гледка която е типична за другарите от Панчарево......жалко че отидохме до тяхното ниво....да плюем и крещим по теньор и човек който е Левскар от както майка го е родила/по щях да приема нещата ако примерно беше дошъл някой като Тройчо....или Ради Здравков/но за Вуцата ми стана болно......че то Гибона е по заслужил за такива хули и пцувни заради изневярата му с Левски.......нека тези .....хората на Мъри да ходят и да крещят по Гиби.......та думата ми беше че не прави чест на треньор като Стоилов да ни прави такива курвенски номера.....ма той верно че се учи от Наско!

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 05 юли 2011 16:26

Thsmith написа:
bigbonusprize написа:
zlatan написа:az съм изключително доволен от новината за Старокин,той ще бъде новия Вагнер-помнете ми думите.

И аз така си мисля. Ще ми се защитният вал да е изграден изцяло от българи. Когато Левски има силна бг защита и националният я има!!!

от защитната ни четворка в момента имаме 1 играч който знае за какво е на терена.... и това е Дъсти :lol:
Иначе според мен старокин ще е нещо като втория Видович, а не Вагнер...

==
Между другото това много ми напомня на миналата година... 2/3 ти от пишещите тук и не само в този форум се радваха на иво ивонов и разправяха как е новия Томашич. Бил национал, бил защитник № 1на А група, щели сме да мачкаме с него и оправял всички проблеми в защитата... Точно след 5 кръга всичко живо го плюеше и говореше какъв лош трансфер е направил Гонзо. Как иво бил тролей и не ставал за нищо. Сега вървим към дежавю

Е от такива като тебе разбирачи Иво дълго не можа да влезе в час..........но в края на първенството показа стабилност и вместо да го уважаваме за старанието му ние пак и пак ще му напомняме онзи миг.......на теб като те гледам май по ти харесват рендета като Гошо Марков......Илиян Стоянов......и в най ново време Веско Минев.......това ако са играчи от класа пак е добре..........не може да плюем по Иво Иванов вечно........който не е играл....то той не е и сгрешил.На мен ми харесват с Милиев а относно това че хвалиш предимно Мюлдер ще ти припомня положенията сам срещу вратаря на Литекс и то няколко пъти когато достигна и се изака в най важните моменти а мача си беше наш.....според мен той игра силно в началото като дойде и после след като си доведе и семейството.....и нещата не изглеждаха толкова розови колкото ти ми ги описваш.....дори Данчо Милиев беше по постоянен от Дъсти....сега дано да е по добър че ме дразнеше доста често с отиграванията си.

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 05 юли 2011 16:31

south_division написа:Проблема не е да намерим втория Вагнер, втория Томашич или който щете, проблема е да намерим първия Мъри. Защото преди него и Пелето беше отписан и Мечо беше вечната разерва и Боримиров не можеше да си намери място при Гочето Василев. Всичко онова наречено "синя приказка" беше творение на Мъри. Никак не е маловажен треньора в един клуб , аз Гонзо много го харесвам, голям левскар и голям мъжкар е и вярвам, че иска да постигне много с Левски, но не е дорасъл. Мъри преди да стане треньор беше и в Барселона, беше и във Валенсия.
Същия пример е сега в ЦСКА, не знам до къде ще стигне , но Радуканов пое отбора, сплоти го, въведе нестандартни тренировки, промени облика, за един сезон създаде 5-6 национала. Забравения Бандаловски смени на десния бек Манолев от ПСВ, коренна разлика в Платини Нелсън и т.н

Абе момче........та ти сбъдна мечтата на Радуканов......какво ми го сравняваш с Мъри като той е на цели 11 точки зад Левски.....а за литексо да не споменавам на каква разлика отиде той и тези дето ги бил сплотил......айде моля ти се ходи си при панчаревци да си правиш сравненията.......кога са в подем.....се да са си трети!Пожелавам им го от сърце и на Радуканов...и на Титан....и на чичо Пеньо!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 05 юли 2011 16:33

Няма да се разберем така със Старокин :twisted: Става, играе г/д момчето, но някой малко по-бърз футболист като го набара, както Писаров и го разминава както си иска. В Черноморец добре си играеха с две защитни линии - защитна и защитно-халфова(не, че има такова определение, но аз така си ги определям), но в Левски няма как стилът да е сходен и това трябва да му е ясно и на Старокин. А Писаров ми е правил впечатление винаги. Май във Видима игра, Берое, поне доколкото се сещам и се чудя защо не му е обърнато внимание. Винаги е бил от най-добрите в отборите, в които съм го гледал, раздавал се е. Не казвам, че Локо София е лош отбор, но се чудя как другите не са му обърнали внимание... Не че е супер класа, но сравнен с тия, на които "не им беше даден шанс" - Слори, Матондо и човек, на който беше даден шанс - Младенов, то май е по-подходящ....

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 юли 2011 16:52

Според мен Старокин ще се представи добре. Но искам в отбора да остане и Видович, защото не е лош футболист, просто му трябва малко повече време. А, както очаквам, че треньорският щаб ще сменя схемата по никое време, Видович може да е полезен и в халфовата линия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”