Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Santiago Munezz » 22 яну 2011 18:46

На лагера в Кипър ще бъдат изпробвани няколко футболиста,които играят на поста външен халф.Крило ще привлечем друг е въпроса обаче,че той няма да е направил пълноценна подготовка и в първите няколко мача,които са от много важно значение едва ли ще е в час.Лошо,че Де Карвальо се контузи иначе той щеше според мен да пасне идеално по десния фланг.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 22 яну 2011 18:48

santi_santi написа:До момента за мен селекцията е чисто и просто отбиване на номера,хвърляне на прах в очите на феновете.За мен това не е подсилване на състава а кърпене на дупки,какво имам впредвид Пламен Илиев кадърен вратар ще се наложи за 2-ри избор евентуално,Даниел Димов опорен халф,което предполага местенето на като пешки на Грийн в защита и Йовов когато е здрав къде по крилото,къде зад нападателя а и след последната случка с Базил,може и нападател да играе.Същевременно само 2-ма централни защитници,единият от които направи разочероващ полусезон, и резерва юноша за който не знам мисля че все още не се е възтановил от контузия.Никакви алтернативи по крилата,на Жо и Младенов,както и на Гарра.И вместо да се кара и нервничи Гонзо по медиите за Базил да вземе да се сети за какво е назначен!!!

А ти кой предлагаш да вземем на мястото на Димов (визирам българин).За десният халф Гонзо каза че ще се присъедини в Кипър.За защитата там имаме трима Иванов,милев и Гриин.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

mariaraia
Контакти:

Мнениеот mariaraia » 22 яну 2011 19:18

10 за Дембеле И Грийн .Уникален играч е холандецът не знам какво не му харесват някой.

Blue_Girl
Контакти:

Re: "Дори и Гарра да остане Левски ще привлече класен нападател"

Мнениеот Blue_Girl » 22 яну 2011 20:03

Гара Дембеле написа:ЕЕ мама му стара веее. Закво те е тоя нападател, след като Сър Гарра остава. Аз пък неща да пръскат пари за анонимници, ИМАМЕ си ИСА и Чаворски, от школата идва и Жак Коен, искам играчи закърмени със синята идея !! Престанете деца, престанете с постоянните си трансферни желания.

Сър Гарра и покрай него ще се учат Иса, Чаворски и Коен. НЕ НИ ТРЯБВА НАПАДАТЕЛ, имаме си достатъчно класни !!!

+1
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 яну 2011 21:50

Santiago Munezz написа:На лагера в Кипър ще бъдат изпробвани няколко футболиста,...........

от коя дата ви е лагера в Кипър?
Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 22 яну 2011 21:51

Надявах се още в началото на подготовката да се направят тия трансфери но уви пак ще има такива които ще са прекарали 2 седмици с отбора преди мачовете.Дано поне си заслужават.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 22 яну 2011 21:59

PFC Litex написа:
Santiago Munezz написа:На лагера в Кипър ще бъдат изпробвани няколко футболиста,...........

от коя дата ви е лагера в Кипър?

Еми на 4-ти февруари май заминавахме за Кипър.
Да и сега знам какво ще попиташ..........но точно за това в горното ми мнение съм казал,че дори на лагера в Кипър да привлечем даден футболист той няма да направи пълноценна подготовка и точно за началото на първенството когато програмата ни е доста тежка няма да е в час. ;)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 22 яну 2011 22:15

доста ниски оценки за Щърков/след супер мач срещу Спортинг/ и изключително завишени за Иванов/нямаше мач без фрапантна грешка/

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 22 яну 2011 23:04

Neron написа:Надявах се още в началото на подготовката да се направят тия трансфери но уви пак ще има такива които ще са прекарали 2 седмици с отбора преди мачовете.Дано поне си заслужават.

Нероне щи са карам, какъв е тоя анонимник на аватара ти, я бързо връщай аватара с бъдещата звезда на световния футбол Сър Гарра Дембеле :)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

4akala
Контакти:

Валери Божинов???

Мнениеот 4akala » 22 яну 2011 23:09

Какво става със смятания преди години за един от най-големите таланти на българския футбол В.Божинов?Питам себе си и останалите какво мислите?
Лично според мен формата му драстично падна след престоят му в Манчестър Сити,където нямаше късмет и се контузи в един от първите си мачове.Сега и в Парма гледам не може да намери себе си от доста време.Не съм чул да е контузен,а и вече мисля 3-4 кръга не попада дори в групата за мачовете.Крайно време е да се вземе в ръце и да почнем да четем за неговите изяви на терена,а не с Н.Лозанова.Къде се били снимали,кое място посетили,екскурзийки т'ва -онова.Няма нищо лошо в това разбира се,но все пак той е футболист,а от доста време не го показва,а се изявява в съвсем друга светлина.

Върни се в “Архив”