Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот badboy95 » 30 апр 2014 19:27

daduradam написа:
badboy95 написа:
daduradam написа:
badboy95 написа:Аз го разбирам това, но не смяташ ли, че светът като цяло е преживял достатъчно и много от хората не заслужават да изживеят живота си под един диктаторски режим. А и ако трябва да говорим специфично за България, ние си имаме предостатъчно житейски опит и култура, това което ни липсва е силно образование и ценностна система, които, за мен, от десетки години нарочно биват отслабвани от политическата класа и тяхното обкръжение.
Не виждам с какво този коментар е свързан с дискусията между мен и колегата... :roll:

Г-н Критицизъм, какъв вашият успех в училище, какви са вашите интереси и амбиции в живота, че си позволявате да критикувате :? Всичкият хейт, който редовно изливате приляга ли на ценностната ви система ?
Аман от лицемери...

Какъв хейт съм изливал и изобщо за какво говориш?!?!?!??!????????????????????????????? :lol: :lol: :lol:

Дано сега ти стане по-лесно :oops:

И как точно го квалифицира това като "хейт"? :?
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 апр 2014 19:42

За да не Ви липсвам колеги пет дни: 8-)
http://youtu.be/QvuQLH4zazk
На всички весели празници ! Бъдете живи и здрави!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 30 апр 2014 19:54

Мерси, ето и за теб един :oops:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=M9F_wCfZMxw[/youtube]
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 апр 2014 21:30

daduradam написа:Мерси, ето и за теб един :oops:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=M9F_wCfZMxw[/youtube]

Благодарско,да попитаме този :shock:
http://youtu.be/r3h2PIo0tt0
Последна промяна от FLANKER на 30 апр 2014 21:32, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 апр 2014 21:31

Пичове нека е с добро ! Помолих ви ! Руската армия няма аналог в момента!
Изображение

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 30 апр 2014 21:40

FLANKER написа:Пичове нека е с добро ! Помолих ви ! Руската армия няма аналог в момента!

Понякога е по-важно да имаш предимство с ума си, приятелю. ;) А и мисля, че вече дискутирахме колко опасно може да се окаже това, дори за самата Русия.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 апр 2014 21:47

FLANKER написа:Пичове нека е с добро ! Помолих ви ! Руската армия няма аналог в момента!

Колега, на 9 май в 10 часа, знаеш, няколко стройни момчета изнасят на един площад едно знаме. Онова, същото знаме. Овехтяло от годините, но безценно за тях. Защото е оцветено с кръвта на 27 милиона жертви. Цената на победата е страшна, и те бяха единствените, които можеха да я платят. Нямаше кой друг. Ще гледаме, живи здрави, ще видим след знамето какво ще прелети и мине покрай площада. Струва ми се, таз година ще има нови неща..
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 апр 2014 21:48

Споко де, изгониха военния министър в Украйна заради Крим. Сега гонят министъра на украинското МВР защото не се справял с бандите вършееши в страната след Майдана. И не се визира Източна Украйна. Съдят и ръководители на "АЛФА", защото не искали да гърмят източните "терористи".
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 апр 2014 21:55

sin4ec написа:

Колега, на 9 май в 10 часа, знаеш, няколко стройни момчета изнасят на един площад едно знаме. Онова, същото знаме. Овехтяло от годините, но безценно за тях. Защото е оцветено с кръвта на 27 милиона жертви. Цената на победата е страшна, и те бяха единствените, които можеха да я платят. Нямаше кой друг. Ще гледаме, живи здрави, ще видим след знамето какво ще прелети и мине покрай площада. Струва ми се, таз година ще има нови неща..

Кажи им го на тях Синчец!Може да им дойде веществото(сивото)! Аз съм пас!
П.П.За Петорка напред: Изключително съм отвратен от САЩ!!!!
П.П.Отивам да порна една бира на Безбог!
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 апр 2014 21:58

sin4ec написа:

Ту-95?Или това е старо?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”