Лицето иво "то"-тонев трябва да се измете от герена по най-бързия начин, ако искате да не свършим като "ония".
Никой не може да ме убеди , че отборът ни не е в схема за спортни залагания .
България подпише ли договора за "Южен поток" , "Газпром" влиза в клуба , а тия двамата (тара и тоньо) тва чакат .
Защо никой не търси отговорност от този човек , попитайте "шефовете" на фракциите .
Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
На мястото на Дъстли -Попадийн
На мястото на Рамос -Йорданов (и двамата са на едно ниво)
На мястото на Силва -и аз мога да играя
На мястото на Лопес -този трябваше ли изобщо да се взима ?
Реално от тия само Дъстли ставаше и то донякъде , така че не виждам какво толкова е станало . Миналата пролет рамос разиграваше циркове , дъстли и той преди всеки трансферен прозорец изнудваше Левски , за тоньовата "черешка на тортата" кво може да се каже ?
На мястото на Рамос -Йорданов (и двамата са на едно ниво)
На мястото на Силва -и аз мога да играя
На мястото на Лопес -този трябваше ли изобщо да се взима ?
Реално от тия само Дъстли ставаше и то донякъде , така че не виждам какво толкова е станало . Миналата пролет рамос разиграваше циркове , дъстли и той преди всеки трансферен прозорец изнудваше Левски , за тоньовата "черешка на тортата" кво може да се каже ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
Естествено, че не виждаш проблеми, понеже си влюбен в Сираков. Свали цветните очила, иначе ще си в постоянна заблуда.
Къде са обещаните нови футболисти? Да не би да са невидими?
А в кой да бъда "влюбен" , в локомотивската мърша или в мустакатия престъпник ?
Онзи ден на стадиона псувахте рамос , силва и лопес , а сега ревете за тях . Ебати парадокса
Онзи ден на стадиона псувахте рамос , силва и лопес , а сега ревете за тях . Ебати парадокса
Последна промяна от zlobul на 15 авг 2013 13:11, променено общо 1 път.
Nuke написа:Къде са обещаните нови футболисти? Да не би да са невидими?
Чакаме да видим какво ще стане с Бейл и Кр.Роналдо
zlobul написа:А в кой да бъда "влюбен" , в локомотивската мърша или в мустакатия престъпник ?
Лопес никой не го знае кой е и за к'во се бори. Аз никого от изброените не съм плюл, а Рамос наистина е качествен фуболист. Чакам да видя как Сираков ще доведе по-добър от него, че и без пари. После ще покани сигурно и Дядо Коледа за треньор.
Изтървахме Кавдански ,ще изтървем Макриев,ама спокойно ще вземем Путинчанин.При тази катастрофа ,която е отзад ,защо изгонихме Ели?! 10 пъти по-добре Ели и някой юноша,отколкото Везалов,Старокин и Пл.Димов.Може би тримата вземат по-малко ?!?
Vilisar написа:Изтървахме Кавдански ,ще изтървем Макриев,ама спокойно ще вземем Путинчанин.При тази катастрофа ,която е отзад ,защо изгонихме Ели?! 10 пъти по-добре Ели и някой юноша,отколкото Везалов,Старокин и Пл.Димов.Може би тримата вземат по-малко ?!?
Кавдански щеше да ни излезе без пари. Ние разполагаме само с 1 централен защитник, но не взехме юношата на Левски, а гоним дивото. Не мога да проумея логиката на Синята Легенда Сираков.
Nuke написа:zlobul написа:А в кой да бъда "влюбен" , в локомотивската мърша или в мустакатия престъпник ?
Лопес никой не го знае кой е и за к'во се бори. Аз никого от изброените не съм плюл, а Рамос наистина е качествен фуболист. Чакам да видя как Сираков ще доведе по-добър от него, че и без пари. После ще покани сигурно и Дядо Коледа за треньор.
И аз не съм плюл,обаче какво му е толкова качественото на Рамос?! Асистенции,пробиви ,центрирания, голове ,помощ на бека?! Честно казано от този никаква полза,а заплата колкото на 2-3 български футболисти.По-добре налагане на Пл.Илиев или някой друг малък,поне има надежда за някакво развитие