Ooooo Sky1 и ти ли се "появи"!!!

Сега след като единя ми направи "портрет" сега ти "дисекция" на живота ми и какво правя с него ли ще ми правиш?!!

Нали ти беше 'дето ме обявяваше и за едва ли не "малоумник" в една друга тема....

А... и там точно като venomcho се опитваше да кажеш, че не съм искрен в нещата, които говоря... Така беше нали?!!

Ама наистина сте като ЕДИН майна... Така обаче никой не обясни каква е причината и откъде идва всичката тази "ИДЕЯ" да бъде "охарактеризиран"!!!

Всичко това ми напомня за финала на "Криворазбрана цивилизация" майна... в който имаше един дуел със саби между двама от героите и в разгара на двубоя изведнъж се заформи един "АБСУРДЕН" диалог

, който сложи "точка" на двубоя... този диалог беше следния (за да е по-разбираемо ще ти ги представя героите, като ЕДИНЯ и ДРУГИЯ

):
Значи... ако не си го гледал - представи си люта битка между двама мъжа /доколкото може да има такава в една комедия

/ и в сублимния момент изведнъж единят се обръща на страни и казва:
единя:
- А, виж едно мацИ!!!другия пита:
- 'де го?единя сочи на една страна и вика:
- Его!!!при, което другия се обръща към посоката, на където гледа единя и в този момент този единя намушква другия с репликата:
- МУШ!!!
а другия казва КУЛТУВОТО: - ВЪХ, УБИМЪ!!!