Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Мнениеот plovdivram » 13 яну 2012 08:30

Ooooo Sky1 и ти ли се "появи"!!! :mrgreen: Сега след като единя ми направи "портрет" сега ти "дисекция" на живота ми и какво правя с него ли ще ми правиш?!! :mrgreen: Нали ти беше 'дето ме обявяваше и за едва ли не "малоумник" в една друга тема.... :mrgreen: А... и там точно като venomcho се опитваше да кажеш, че не съм искрен в нещата, които говоря... Така беше нали?!! :mrgreen: Ама наистина сте като ЕДИН майна... Така обаче никой не обясни каква е причината и откъде идва всичката тази "ИДЕЯ" да бъде "охарактеризиран"!!! :mrgreen: Всичко това ми напомня за финала на "Криворазбрана цивилизация" майна... в който имаше един дуел със саби между двама от героите и в разгара на двубоя изведнъж се заформи един "АБСУРДЕН" диалог :mrgreen:, който сложи "точка" на двубоя... този диалог беше следния (за да е по-разбираемо ще ти ги представя героите, като ЕДИНЯ и ДРУГИЯ :mrgreen: ):
Значи... ако не си го гледал - представи си люта битка между двама мъжа /доколкото може да има такава в една комедия :mrgreen: / и в сублимния момент изведнъж единят се обръща на страни и казва:

единя: - А, виж едно мацИ!!!
другия пита: - 'де го?
единя сочи на една страна и вика: - Его!!!
при, което другия се обръща към посоката, на където гледа единя и в този момент този единя намушква другия с репликата:
- МУШ!!!
а другия казва КУЛТУВОТО: - ВЪХ, УБИМЪ!!!
Изображение

sankt pauli
Контакти:

Мнениеот sankt pauli » 13 яну 2012 09:04

Може ли някой фен на Сдружение Ботев 2010 да ми отговори кратко и ясно, без обиди и определения, на следните въпроси:
1. През 1917 година каква е ситуацията около "техния" Ботев и отбор на име Бай Ганьо?
2. През 1945 година Ботев и Шипка обединяват ли се, вливат ли се или се сливат? Ако отговора е Шипка се влива в Ботев, защо отбора не продължава да се нарича Ботев, а БШ45?
3. През 1949 година Ботев и Народна Войска обединяват ли се, вливат ли се или се сливат? Вярно ли е, че от пролетта на 1949 до края на същата няма отбор Ботев или какъвто и да е подобен, родствен или т.н. Защо един новооснован отбор има претенции да е наследник на БШ45? Защо този новооснован отбор, даже не участвал в първенството на Б група (откъдето единствено може да получи правото да участва в А група), а участвал в няколко срещи между военни отбори, придобива правото да играе в А група на следващата година?
4. През 1967 година Ботев, Спартак и Академик обединяват ли се, вливат ли се или се сливат?
5. Защо през 1990 година, Ботев единствен си "присвоява" активите на АФД Тракия? Според автора на темата, не трябва ли да си ги поделят със Спартак и Академик?
6. Защо НОВОУЧРЕДЕНОТО сдружение Ботев има притенции да е наследник на отбора Ботев Пловдив и как след като същият отбор беше изключен от структурите на БФС, може някой да ни убеди, че не става въпрос за преименувания от Металик Сопот на Ботев Пловдив отбор, а за онзи, изключения от структурите на БФС, като изведнъж започна участие от В група с лиценза на Металик Сопот, а не както си му е реда от Б областна?

Моля само отговори без обиди определения или сравнения с други отбори. Мерси.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 13 яну 2012 10:00

plovdivram написа:Абе.... :mrgreen: .... кой заключи онази тема за дербито от 98/99-та бе майна... та неможах да се доискажа... димек да отговоря на Раула да не реш, че съм се покрил... сега ще го направя тук... та и botevforever да може да ми отговори и той - това ли бе "страшната" тема?!
Raoul_Duke
Рам, ти нали си по статистиката, я дай повече инфо за въпросния мач и как видиш ли секунди след включването на камерите, нЕкви корави ладове влизат и разбиват около 300-та роми в гостуващия сектор

Иначе конкретно на въпроса ти... На този мач аз влезнах някъде около 5 или 6-тата минута след началото му, заедно с Коцето Думанов... Лично аз незнам да е имало някаква разпра в сектора ни... това обаче което си спомням е, че това беше може би първият мач в Пловдив, в който феновете използваха пиротехника различна от единственото до момента - миниум и бял бронз!!!

Рам, абе майна, можеше да разкажеш за въпросното дерби от 98-ма, къде-къде по интерсна случка от това кога си влезнал на стадиона и с кой си бил :lol: Например "свинската" история е достойна да остане за поколенията :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=1YNmF8G-cyQ :mrgreen: :lol:

Само се чудя, това зурлесто добиче с червено-черна (ако не се лъжа) дрешка дали е от свинефермата на мосю Бонев :lol: :lol:

sankt pauli написа:Може ли някой фен ...

Не, не може.
1-во, защото не си пишеш от другия ник, Невестулчо
и
2-ро, защото е всеизвестно, че фенската маса на Санкт Паули е предимно съставена от гейове, лесбийки и др. "различни" елементи, а ние с такива не общуваме!

Така че ходи да висиш в Независимия, че току-виж ти се отдала възможност да откраднеш още някоя яка идейка за "оригиналните" ти дизайни на тениски и още по-"оригиналните" ти песни :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 13 яну 2012 10:45

Raoul_Duke
Рам, абе майна, можеше да разкажеш за въпросното дерби от 98-ма, къде-къде по интерсна случка от това кога си влезнал на стадиона и с кой си бил Например "свинската" история е достойна да остане за поколенията http://www.youtube.com/watch?v=1YNmF8G-cyQ

Само се чудя, това зурлесто добиче с червено-черна (ако не се лъжа) дрешка дали е от свинефермата на мосю Бонев

:mrgreen: ... Пропуснал съм я тази "история" майна... нали ти казах, че влезнах около 5,6 минута... :mrgreen: ама ти побърза да не изпуснеш ПОВОДА да го рекламираш ... добре се справяте!!! :mrgreen: На ЗАБАВНОТО неможе да се каже, че НЕ Е такова майна!!!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 13 яну 2012 11:44

sankt pauli написа:Защо НОВОУЧРЕДЕНОТО сдружение Ботев има притенции да е наследник на отбора Ботев Пловдив

на предишната страница
plovdivram написа: На всичкото отгоре имате притенции ДОРИ за "тънкост" в "бъзиците"

ахахха ама те наистина са от едно училище всичките :mrgreen:

само като видя ник, регистриран от началото на януари покрай "ония" темички и с 5 мнения...

sankt pauli
Контакти:

Мнениеот sankt pauli » 13 яну 2012 13:05

Мерси на двата "капацитета" от жълтите, не съм очаквал нищо друго. Надявам се на неутралните фенове в България е станало ясно що за "селски бекове" са феновете на сдружението. И да ме извиняват момчетата и момичетата родени и израснали или живящи по селата. "Селски бек" е диагноза, състояние на духа, а не произход. Затова на папагалите в град Пловдив им викат още селяни. В безсилието си се опитват от 20 години да втълпят на хората, че феновете на Локомотив са само цигани, но всеки бил на Лаута и на Кънчова поляна, знае къде са повече... так където просят пепси и безплатни билети.

...защото е всеизвестно, че фенската маса на Санкт Паули е предимно съставена от гейове, лесбийки и др. "различни" елементи, а ние с такива не общуваме!

Знам, по селата гейове и лесбийки са рядкост, затова няма как и да общуваш с такива. И повярвай ми, когато пораснеш, ще разбереш, че няма нищо по хубаво от
"различни" елементи

но като кандидат за мозъчен байпас не очаквам и да можеш да го разбереш.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 13 яну 2012 13:16

sankt pauli написа: няма нищо по хубаво от
"различни" елементи

Извинявай мозъчен доноре, не знаех, че си с "лява" ориентация. Щом няма "нищо по-хубаво" от това, ти пожелавам цял живот да продължаваш да се наслаждаваш на мъжка (или каквато там ти харесва) компания :mrgreen:
Колкто до "селянията", не нашите легенди са се занимавали със свиневъдство и не наши "загорели" фенове са подарявали прасета на съдиите :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=1YNmF8G-cyQ
"Циганията" също е състояние на духа! Когато например тръгнеш да нагъваш баклава, харизана от турските ти собственици!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

sankt pauli
Контакти:

Мнениеот sankt pauli » 13 яну 2012 13:26

Raoul_Duke написа:
sankt pauli написа: няма нищо по хубаво от
"различни" елементи

Извинявай мозъчен доноре,не знаех, че си с "лява" ориентация. Щом няма "нищо по-хубаво" от това, ти пожелавам цял живот да продължаваш да се наслаждаваш на мъжка (или каквато там ти харесва) компания :mrgreen:
Колкто до "селянията", не нашите легенди са се занимавали със свиневъдство и не наши "загорели" фенове са подарявали прасета на съдиите :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=1YNmF8G-cyQ
"Циганията" също е състояние на духа! Когато например тръгнеш да нагъваш баклава, харизана от турските ти собственици!

Хаха, едно е да се занимаваш/да си собственик на свинезавод, друго е да работиш в него като "вашите" легенди Панчо Раков и Митето Младенов, нали.

не знаех, че си с "лява" ориентация.

Не съм, но на кой му пука.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 13 яну 2012 14:04

sankt pauli написа:
не знаех, че си с "лява" ориентация.

Не съм, но на кой му пука.

ми...на никой :mrgreen:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 13 яну 2012 14:06

venomcho
ахахха ама те наистина са от едно училище всичките

ейййй... :mrgreen: то човек да не излезе за малко бе майна :mrgreen: ... и venomcho се "позабавлявал' майна!!! :mrgreen:

Пичове.... за да СПРЕМ с т'ва БЕЗУМНО въртене в един и същ "кръг" майна... то... ако искате да се върнем малко към СЪЩНОСТТА на дискусията... Венъма, в лична кореспонденция ми подхвърли, че има потенциал да води такава, така че нека насочим внимание към това, което всъщност е темата... Какво ще кажете?!! Венъм, какво ще кажеш?!! ;) Освен да се забавляваш можеш ли да участваш и по същество... все пак темата е пусната от botevforever... т.е. не от "циганите"...
Изображение

Върни се в “Архив”