ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот wolf » 07 дек 2011 15:33

Mourinio написа:
wolf написа:Прочистването е двуостър нож, от една страна - ок ще налагаме юноши /къде ли съм го чувал преди/ и от друга Генов ще има още една причина да ни докара един вагон кретени от Пловдив начело с тоталното недоразумение Акалски. А за спекулациите - каквото стане, Черно море го е имало и след много по-тежки осакатявания на отбора.

Чак пък тотално недоразумение, добър вратар си беше преди трансфера в Левски :lol:

По-добър от това което е Денчев? Не мерси, пък и както каза някой преди това топлата връзка става прекалено голяма. Стигат ни досегашните некадърници, трябва да вземем човек от Пирин там поне винаги има какво да се прибере.
но той имал действащ договор с клуб от родината си и това е била основната пречка той да дойде в морската столица още през юли.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 дек 2011 16:53

Черно море привлича от Южна Америка

Ръководството на Черно море е набелязало трима южноамериканци за зимната селекция. Става въпрос за ляв и десен външен полузащитник, както и нападател. До голяма степен привличането и на тримата ще зависи от евентуалната продажба на Ермес Паломино, за да се отвори място и за трети чужденец. Ако Паломино не бъде продаден на "Тича” ще акостират само двама от южноамериканците - вероятно външните полузащитници. В същото време варненци със сигурност ще привлекат и вратар, тъй като Илко Пиргов почти сигурно ще премине в Литекс.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 дек 2011 18:24

Росен Колев иска с Черно море в Лига Европа
Източник: http://www.ole-bg.com 17:19 / 07.12.2011

Защитникът на "Черно море“ Росен Колев смята, че напролет имат реални шансове да се класират в топ 4 и да играят в Лига Европа. "Разполагаме с добър отбор и колектив. Вярвам, че можем да завършим сред първите четири отбора и да играем в Лига Европа. Това е и моята лична цел. Усещам любовта на феновете и се радвам, че играя за този тим , каза за "Народно дело“ Колев. Последният не смята, че програмата им през втория полусезон е по-трудна. "Програмата ще е такава, каквато си я направим ние. Надявам се да съберем повече точки напролет“, допълни Колев. Бранителят вярва също, че младежкият национален отбор на България ще се пребори за второто място в групата с Шотландия и Австрия и ще отиде на бараж за финалите на европейското първенство. "Разполагаме с балансиран и обигран състав, който може да печели мачове и да се развива в правилната посока“, убеден е Колев.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 дек 2011 18:47

Ами просто качествата на Писаров са нищо в сравнение с очакваното крило от Бразилия?!?!Замисли ли се за това?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 дек 2011 19:00

ShooterMan написа:Ами просто качествата на Писаров са нищо в сравнение с очакваното крило от Бразилия?!?!Замисли ли се за това?

Кой да се замисли? Аз просто поствам някаква информация без коментар.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 07 дек 2011 20:48

Parmalat, колега, я кажи от къде вадиш тази топ-съкрет информаия бре? Тук във Варна никой нищо не е чул, а ти направо ни подреди атомното нападение :D

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 дек 2011 22:01

Не говорех на теб Зеления!А на коментар,че Генов с лека ръка се отказал от великия,невероятен Писаров.Впрочем сбогом на Илко Пиргов.Знам,че има невероятни поддръжници,но аз неведнъж съм заявявал,че не оспорвам хъса,сърцето и някои невероятни мачове...както и друго-изключително рисков вратар.Сега може пак да има ред сополи и сълзи какъв играч заминал(както и след Танко Дяков),но аз считам този трансфер за добър.Петър Денчев отдавна заслужаваше да пази,а поне половината от и без това малкото голове в нашата врата влитаха по вина на Пиргов.Считам,че есента в защитата ни той беше слабото звено,дори в мачове които биехме редовно ми попадаше сред разочарованията след серия от глупави излизания,увисвания и т.н. които бяха негов патент.Мисля,че той достигна тавана си за Черно Море и му пожелавам успех.Може би никога вратар няма да направи мач като неговия на Филипс Арена,когато буквално спаси поне 7-8 чисти гола.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 дек 2011 22:15

cristely написа:Parmalat, колега, я кажи от къде вадиш тази топ-съкрет информаия бре? Тук във Варна никой нищо не е чул, а ти направо ни подреди атомното нападение :D

Звънна ми едно телефонче и ми каза тъй 3-ма черни идват в Черно Море от Латинска Америка.ТИМ ги отвлякоха от Бразилските джунгли ще ги правят футболисти .Сега ги учат какво е топка и подписват.

Аз му викам хубу ама аз не съм фен на Черно Море, а на Черноморец и мен това не ме топли.И си викам я да пусна новината тука,а те гонгаджийте веднага я копираха от мен.Ще ги съдя за авторски права. :mrgreen:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 дек 2011 22:21

Вратарят на Черно море Илко Пиргов премина официално в Литекс. Новината бе потвърдена от официалният сайт на "моряците".

Ето пълният текст на съобщението:
"Преговорите между ръководствата на ПФК „Черно Море“ и ПФК „Литекс“ около трансфера на вратаря Илко Пиргов приключиха успешо и той бе продаден на ловчанлии. Досегашния страж на „моряците“ изрази своята благодарност към ръководството на варненския клуб, че е проявило разбиране относно неговото желание да смени обстановката и за това, че му бе даден шанс след престоя му в Румъния, отново да се докаже в родното първенство. Илко Пиргов също благодари на феновете на „Черно Море“ за оказаната подкрепа за 3-годишния си престой на ст. „Тича“, където бе с основен принос за 3-то място на отбора и участието в турнира Лига Европа."
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Архив”