9 кръг ЦСКА - Славия 15.10.2010 - 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: 9 кръг ЦСКА - Славия 15.10.2010 - 16:00

Мнениеот Кашчей » 15 окт 2011 20:10

Teo написа:
gogo_cska написа:Ужасен мач,много неприятна и тежка загуба за нас,дано Г-н Радуканов съумее да вдигне духа на моимчетата,не трябва да се случва ситуацията от пролетта на 2009.Вярвам в този отбор.Честито на всички фенове на Славия, с мъка си признавам,че бяхте по-добрия отбор.Само ЦСКА!!!

Но определено съдията повлия на мача, имаше доста грешки, но като цяло Славия си дойдоха за 3-те точки, нашите да се стягат!

Съдията повлия, защото не победихте, нали?Когато побеждавахте, след явно ощетяване на съперниците ви тогава всичко си беше ОК!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 окт 2011 20:11

ЕМИЛ написа:
Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:задължителни?Ми ти много добре знаеш, че всички мачове за ЦСКА и Левски ас задължителни?За какви задължителни мачове ми говориш?В момента е 6 точки разликата както преди мача.Утре не се знае какво ще става, може пак да сте си 6 точки...тогава пак ли ще се радваш,че Славия са ни били?

Как да ти обясня, че вие сте ни конкурент и всяка загубена точка ме радва? Опитвам за трети път да ти го обясна, все по-елементарно, а ти дори не даваш признаци, че ще го проумееш...

ми не му обяснявай.Какъв конкурент са ни ЦСКА ? Та ние си ги бием когато си искаме.

Емиле стегни се, да не ви направим пак 3-ка

Потребителски аватар
rosen_ganchev
Контакти:

Мнениеот rosen_ganchev » 15 окт 2011 20:11

ЕМИЛ написа:
Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:задължителни?Ми ти много добре знаеш, че всички мачове за ЦСКА и Левски ас задължителни?За какви задължителни мачове ми говориш?В момента е 6 точки разликата както преди мача.Утре не се знае какво ще става, може пак да сте си 6 точки...тогава пак ли ще се радваш,че Славия са ни били?

Как да ти обясня, че вие сте ни конкурент и всяка загубена точка ме радва? Опитвам за трети път да ти го обясна, все по-елементарно, а ти дори не даваш признаци, че ще го проумееш...

ми не му обяснявай.Какъв конкурент са ни ЦСКА ? Та ние си ги бием когато си искаме.

Емилчо а ако обичаш мойто момче излез и затвори вратата от външната и страна а ? к;во ше кажеж,каде сега и ти трагна да даваш акъл,човек дава това що има :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 окт 2011 20:11

ЕМИЛ написа:
Rivaldo10 написа:

биеш си камбаните ти това..утре като ви бият пак ще се скриеш :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 окт 2011 20:12

POPCORN написа:
Пуканка, имам усещането, че и графика да ти начертае Ривалдо пак няма да го разбереш :mrgreen:

абе не ме занимавай пък точно ти бе...пиши си каквито искаш щуртии във форума на ЦСКА мен не ме закчай..нямам жлеание да общувам с тебе!сега нема да може да спиш цяла вечер, защот оЦСКА са паднали!

Много си зле, Пуканка, явно си прегорял!То бива, бива, ама такава грандоманщина не е полезна за никого!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 15 окт 2011 20:13

Viktor4o написа:Нека уточним сега кои са причините за загубата на червената харизма (както знаем те не могат да паднат просто с игра) :
1.Бойкот
2.Съдията
3.Тото
4.Венци Стефанов, емирът на Кувейт и озоновия слой
5.Предишните 4 заедно

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Спокойно бе веселяк след 20 години може да измислиш друга смешка когато Славия бият пак
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 окт 2011 20:13

Черноморец утре взима мача, пускайте тото, 1х е мача!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 15 окт 2011 20:13

POPCORN написа:
Rivaldo10 написа:

а утре ако паднете, ще те боли ли ,че ЦСКА са паднали днеска?

А ти ще се радваш ли, ако Левски загуби утре в Бургас? Честно отговори.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 окт 2011 20:14

Кашчей написа:
POPCORN написа:
Пуканка, имам усещането, че и графика да ти начертае Ривалдо пак няма да го разбереш :mrgreen:

абе не ме занимавай пък точно ти бе...пиши си каквито искаш щуртии във форума на ЦСКА мен не ме закчай..нямам жлеание да общувам с тебе!сега нема да може да спиш цяла вечер, защот оЦСКА са паднали!

Много си зле, Пуканка, явно си прегорял!То бива, бива, ама такава грандоманщина не е полезна за никого!

казвам ти ,че не искам да общувам с тебе бе...просто ме дразниш...грандоманщина е да имаш мнение ли..нямам желание да общувам с тебе , защото те знам каква мишка си..влизаш като падне ЦСКА и почваш да се заяждаш...като бие си по тих от водата!шак ти казвма като човек, че нямам желание да правя каквото ида е с тебе....жив и здрав!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 15 окт 2011 20:21

Angoff написа:Лудогорец - Славия 6-0
ЦСКА - Славия 0-2

Смърди та се нетрае !

Прав си. Направо да закриват А група. Днеска има такива резултати и толко пари и ....... е му ма
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Върни се в “Архив”