BLUE CHAMPIONS написа:Монтана си изигра ролята на реаниматор. Това ми е мнението! Съжалявам ако не се харесва това на цесекарите, но не нарушава правилата за да бъде изтривано!
Както реанимираха вас миналата седмица ли?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BLUE CHAMPIONS написа:Монтана си изигра ролята на реаниматор. Това ми е мнението! Съжалявам ако не се харесва това на цесекарите, но не нарушава правилата за да бъде изтривано!
mistreated написа:BLUE CHAMPIONS написа:Монтана си изигра ролята на реаниматор. Това ми е мнението! Съжалявам ако не се харесва това на цесекарите, но не нарушава правилата за да бъде изтривано!
BLUE CHAMPIONS написа:mistreated написа:BLUE CHAMPIONS написа:Монтана си изигра ролята на реаниматор. Това ми е мнението! Съжалявам ако не се харесва това на цесекарите, но не нарушава правилата за да бъде изтривано!
Ако играха така,както играха срещу нас щяха да ви бият със сигурност
vaskonti написа:BLUE CHAMPIONS написа:Монтана си изигра ролята на реаниматор. Това ми е мнението! Съжалявам ако не се харесва това на цесекарите, но не нарушава правилата за да бъде изтривано!
Е какъв е проблемът? Нещо нереално ли се случи? Сигурно за теб е доста изненадващо, че ЦСКА е по-силен от Монтана?
vaskonti написа:BLUE CHAMPIONS написа: Както реанимираха вас миналата седмица ли?
BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа:BLUE CHAMPIONS написа:Монтана си изигра ролята на реаниматор. Това ми е мнението! Съжалявам ако не се харесва това на цесекарите, но не нарушава правилата за да бъде изтривано!
Е какъв е проблемът? Нещо нереално ли се случи? Сигурно за теб е доста изненадващо, че ЦСКА е по-силен от Монтана?
Няма никакъв проблем освен,че имаме слаба А група с 16 отбора, която има голяма златна среда и предпоставки за корупция. Това е големия проблем
mistreated написа:vaskonti написа:BLUE CHAMPIONS написа:Ако играха така,както играха срещу нас щяха да ви бият със сигурност
Ако ЦСКА играеха така, както вие играхте срещу Монтана, наистина щяхме да паднем.
Явно всичко зависеше само и единствено от Монтана в този мач... Няма такова малоумно "мислене", като вашето, честно.
BLUE CHAMPIONS написа:mistreated написа:BLUE CHAMPIONS написа:Монтана си изигра ролята на реаниматор. Това ми е мнението! Съжалявам ако не се харесва това на цесекарите, но не нарушава правилата за да бъде изтривано!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта