Янис Зику- перла в короната на ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Re: Официално! Янис Зику е продаден

Мнениеот WARrior » 23 дек 2011 23:06

daniel875 написа:Вместо да се ядете, помислете логично кой ще прибере парите. Защо си мисля, че те ще отидат на сметката на Бекали? Ще стане същата работа, както беше с Елиот Гранден. Реално тогава не прибрахте нито лев, защото го взехте без пари преди това. Честито!

Какво общо има Зику с Бекали :lol:
Пълни смехории :!:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 дек 2011 23:59

WARrior написа:
daniel875 написа:Вместо да се ядете, помислете логично кой ще прибере парите. Защо си мисля, че те ще отидат на сметката на Бекали? Ще стане същата работа, както беше с Елиот Гранден. Реално тогава не прибрахте нито лев, защото го взехте без пари преди това. Честито!

Какво общо има Зику с Бекали :lol:
Пълни смехории :!:

" Какво общо има Зику с Бекали"
Ами,например това,че му е агент! :oops:
Не те чувам да се смееш...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 дек 2011 00:05

Тва е една от малкото добри новини за ЦСКА тея дни. Добре е и за бюджета ни тима и за състава. Знаете какво ми беше мнението за Зику. Каквото и добро да се случва в ЦСКА обаче, аз винаги се съмнявам. И всъщност какво значи добра новина. Добри новини ще има чак след като Титан си пръждоста задниците от Армията. Сега ми е все едно кво става в клуба, защото знам, че ако ще и Платини за 5 млн да го продадем, пак е все тая.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 24 дек 2011 00:17

danko_sot написа:Тва е една от малкото добри новини за ЦСКА тея дни. Добре е и за бюджета ни тима и за състава. Знаете какво ми беше мнението за Зику. Каквото и добро да се случва в ЦСКА обаче, аз винаги се съмнявам. И всъщност какво значи добра новина. Добри новини ще има чак след като Титан си пръждоста задниците от Армията. Сега ми е все едно кво става в клуба, защото знам, че ако ще и Платини за 5 млн да го продадем, пак е все тая.

Какво му е доброто като си продават най-добрия. Каквито и да са парите, футболът е игра, а не пазар. Собствениците на отборите ни само мислят как да изкарат някой лев, а футбола хич не ги интересува.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 24 дек 2011 00:45

Браво на Цска,щом успяха да продадат играч,дето не се знае допингиран ли е или не.Да не говорим,че тази торба най се нуждаеше от фетбърнърите на д-р Крайнов,така че да му мислят корейците,те може би и затова титаните така скоропостижно го шитнаха и може да се окаже,че е за доста по-малко от обявеното :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 дек 2011 10:17

Devian написа:Браво на Цска,щом успяха да продадат играч,дето не се знае допингиран ли е или не.Да не говорим,че тази торба най се нуждаеше от фетбърнърите на д-р Крайнов,така че да му мислят корейците,те може би и затова титаните така скоропостижно го шитнаха и може да се окаже,че е за доста по-малко от обявеното :roll:

"Зику подписа с корейци, пише на първа страница вестник „7 дни спорт” Голмайсторът на ЦСКА Янис Зику подписа 4-годишен договор с южнокорейския Поханг. „Червените” ще вземат от трансфера на румънеца сумата в размер на 700 000 долара."
Позна!В Корея ще хрупа женшен и ще пие кръв от костенурки! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 дек 2011 18:28

И вие сте едни какви 700 000 долара ,за 10 $ го продадоха .То и до оня ден никой нямаше интерес за Платини ама сега като "можело" да изгърми с допинг е имало оферта за 750 000 евро според тия същите медии.Видиш ли дърваря Арш ще бъде трансфериран нека къде да е ,а в Холандия и то за повече пари отколкото е бил купен благодарение на страхотната му игра и качества.Цитирането на "7дни спорт" и "Стандарт" в подфорума на ЦСКА си е чиста проба провокация по ясни причини.Моля модераторите да започнат да обръщат малко внимание при цитирането на гореспоменатите медии.
Весели Празници !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 24 дек 2011 19:43

megan fox написа:2.3 милиона ЛЕВА... Много малко ми се вижда.

Ако е вярно успех му желая и жалко за ЦСКА, титаните сега ще изпапкат и тия пари...

Е ти колко искаш да вземат за 28-годишен играч, играл в Румъния и нашето първенство? Направи един сезон тук, вкара доста и го продават разбира се. Тук думата "обиграване" не присъства никъде. Видят ли, че от един играч излиза нещо и веднага на пазара да го спазарим за повече пари, отколкото сме дали за него.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 дек 2011 19:49

ndrangheta написа:Ако някой има информация да каже, но май това е първият трансфер на играч от България в Южна Корея (било то и чужденец).
Явно добре си е преценил нещата, защото континент не се сменя лесно:)

Локо София продаде Дерек Асамоа в същият отбор в който отива Зику
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 25 дек 2011 19:29

Асамоа беше продаден за 800 000 долара по информации на пресата.ЦСКА може да вземе наистина 700 000 долара, но това не значи че го е продал за толкова.Единствената информация от първоизточник е интервю на Гърнето в което той каза цифрата 1400 000 евро. Както и да е желая му успех за разлика от много други чужденци игра много ефективно и е с голяма заслуга за победите над Левски и Литекс.

Върни се в “Архив”