Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот scooool » 28 май 2011 08:36

По предния коментар Старокин е ляв бек !!!! спокойно.Башлиев,Цветков и Христов изглеждат добри опции + Галин Иванов и Дяков мисля,че ще изглеждаме доста добре.Това е цвета които може да се обере в България.Много ми се иска Гарра да остане това ще е най-добрия трансфер на Гонзо и Батков ако го направят.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 май 2011 09:05

scooool написа:По предния коментар Старокин е ляв бек !!!! спокойно.Башлиев,Цветков и Христов изглеждат добри опции + Галин Иванов и Дяков мисля,че ще изглеждаме доста добре.Това е цвета които може да се обере в България.Много ми се иска Гарра да остане това ще е най-добрия трансфер на Гонзо и Батков ако го направят.

Нали разбираш, че Гарра ако остане, няма как да вземете всички, които си изброил. Да, тези футболисти са едно от най-добрите, които можете да вземете с малко средства в България, но от тях трябва да стане отбор за около месец-месец и половина. Защото ЛЕ чука на вратата, а Левски ще бъде с цял нов отбор (по думите на Борат). Как ще се сработят за 1 месец (някои може да дойдат в последния момент дори), ей тва не ми е ясно...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 09:21

mistreated написа:
scooool написа:По предния коментар Старокин е ляв бек !!!! спокойно.Башлиев,Цветков и Христов изглеждат добри опции + Галин Иванов и Дяков мисля,че ще изглеждаме доста добре.Това е цвета които може да се обере в България.Много ми се иска Гарра да остане това ще е най-добрия трансфер на Гонзо и Батков ако го направят.

Нали разбираш, че Гарра ако остане, няма как да вземете всички, които си изброил. Да, тези футболисти са едно от най-добрите, които можете да вземете с малко средства в България, но от тях трябва да стане отбор за около месец-месец и половина. Защото ЛЕ чука на вратата, а Левски ще бъде с цял нов отбор (по думите на Борат). Как ще се сработят за 1 месец (някои може да дойдат в последния момент дори), ей тва не ми е ясно...

Така,както се сработиха миналото лято,умник!С Младенов,Дембеле,Грийн,Иванов,Мюлдер...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 май 2011 10:04

mistreated написа:

Естествено ,че ако Гарра остане няма как да бъде направена сериозна селекция. На този етап продажбата му изглежда сигурна доколкото може да има нещо сигурно на този етап ;) . Иначе от изброените футболисти с изключение на Ив. Цветков,който е много опитен футболист играл на различни позиции , всички останали са флангови футболисти и аклиматизацията им в отбора не е чак толкова трудно. Много по-трудно е да се аклиматизират футболисти от централната ос а тя до централния нападател остава ( засега непроменена) особено ако Тасевски остане. За мен е задължително Левски да вземат още един централен защитник - примерно Мбемба, Т.Дяков, Ал.Александров или Хайри са много добри алтернативи. Обикновено по-трудно става аклиматизацията на играчи по централната ос- вратар- централни защитници - вътрешни халфове. Разбира се големия проблем е намирането на качествен таран, но това ще бъде предизвикателство за новия треньор :) .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 май 2011 10:13

Още като футболист, Гонзо неведнъж казва, че в "Левски" трябва българите да са с предимство, а чужденците, които играят да са много по-качествени. Ако са верни слуховете за селекцията, то това значи, че е последователен в приказките си и аз съм съгласен да видя 8-9, ако ще 10 българи+1 чужденец, но класа. Няма български футболист с качествата на Жо или Дембеле примерно.
Желая успех на Гонзо!
Той е показал, че е коректен спрямо клуба и му вярвам!
И съм убеден, че ще спази обещанието си и ако не станем шампиони, ще си тръгне.
А аз пък да ви кажа, ако играем на осминафинал в ЛЕ всяка година съм съгласен да не ставаме шампиони.
Всеки успех на наш отбор в ШЛ, ще е плод на късмет.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 май 2011 10:37

blue avalanche написа:
mistreated написа:

Така,както се сработиха миналото лято,умник!С Младенов,Дембеле,Грийн,Иванов,Мюлдер...

Станахте ли шампиони с тези 4 нови бе, УМНИК?! Ами сега като са 9 (както казва Борат)? Йовов и Дембеле ви бяха най-добрите играчи цяла пролет, сега кой ще ги замени? Защото удар, като Дембеле се прави веднъж на 10 години, ако не вярваш - питай Коко Динев за Огунсото и другите мангали, дето накупи.
И не на последно място - за да направиш добър отбор с толкова много нови играчи ти трябва добър и опитен треньор. Нещо, с което явно не разполагате.
УМНИК!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 28 май 2011 10:56

Много мнения съм изчел, особено тук. Много хора смятат, че българските футболисти не прилягат на класата на Левски. Е, тук съм на много различно мнение. Просто трябва да се вземат точните хора. Хубаво е, че се оглеждаме във футболисти, които са направили впечатление с играта си, знаят какво е Левски за България и най-малкото ще играят на 100%, дори само за трансфер в чужд отбор. Повечето наемници гледат само да си вземат парите, примерите са много. Изключвам наистина сериозните професионалисти като холандците, които освен, че взимат парите, играят, както и момчета като Жо. Те обаче са много малко на брой. С какво Тодор Христов е по-слаб от Матондо или Чепилов от Слори? Не са никаква супер класа, но определено са по-изгодни за нас, а това, че ще се раздават много повече е ясно. Цветков със сигурност не е по-лош от Дарко и със сигурност Дарко не тича много повече от него, ако не и обратното. Много съм доволен, че Минев си тръгна, въпреки че последните мачове игра наистина добре и пак, въпреки това не ни трябват хора, които нагнетяват обстановката. Не е полезно това за отбора. Видович е много зле и Щърков не е по-лош от него. Ето, пак българин. Не го харесвам Батков, но ми хареса нещо, което каза и то беше за късата резервна скамейка. Сега остава само да я позапълни, но не само колкото да се отчете, че е взел играчи... Много хора са песимисти, но ако направим такава селекция, за която се говори, помнете, че ще е за добро. Така и така Гонзо редеше състава тази година и слушам много от вас, че това бил най-добрият отбор в България. Не, това бяха няколко най-добри играчи по постове, но отбор без крила и със слаба защита. ФАКТ! Не обърнахме много внимание на защитата, защото Гарра вкарваше много, но проблемът там си остава. Сега, с повече момчета, по-голяма конкуренция и взаимозаменяемост на всеки пост, отборът има по-голям шанс да е отбор, а не само индивидуалности. Гонзо си беше треньор и миналата година, но реално не можеше той да влезе крило и да центрира или да премине противник, нещо, което на Слори, Матондо и Младенов им беше много трудно, като последният май още не го е и правил........ Ще завърша с това, че по-добре да не вземаме чужденци ако не са доказани, отколкото да вземем само фигуранти. Трудно ще се съгласи доказан играч да дойде, но ето че имаме няколко примера за такива.

Потребителски аватар
Wonderworker
Контакти:

Мнениеот Wonderworker » 28 май 2011 11:50

Примерно предложение за централен нападател
Марко Марковски. Играе за Докса Драма от втора лига на Гърция
32 мача - 18 гола
Date of birth: 26.05.1986
Place of birth: Belgrad
Height: 1,90
Nationality: Serbia
Position: Striker - Centre Forward
Foot: both
Market value: 750.000 €
Player's agent: Sport Manager

More info about Marko Markovski
Contract until: 30.06.2011

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 12:31

mistreated написа:
blue avalanche написа:
mistreated написа:

Станахте ли шампиони с тези 4 нови бе, УМНИК?! Ами сега като са 9 (както казва Борат)? Йовов и Дембеле ви бяха най-добрите играчи цяла пролет, сега кой ще ги замени? Защото удар, като Дембеле се прави веднъж на 10 години, ако не вярваш - питай Коко Динев за Огунсото и другите мангали, дето накупи.
И не на последно място - за да направиш добър отбор с толкова много нови играчи ти трябва добър и опитен треньор. Нещо, с което явно не разполагате.
УМНИК!

" Защото ЛЕ чука на вратата, а Левски ще бъде с цял нов отбор ..."
Това за шампионата ли си го писал бе,УМНИК?
"...с тези 4 нови..."
"...Младенов,Дембеле,Грийн,Иванов,Мюлдер..."-4???Я,иди в началното училище и се научи да броиш...
"... питай Коко Динев за Огунсото и другите мангали, дето накупи."
Какво ме интересуват Динев и Огунсото? :o :o :o
Не си мъчи мозъчето с какво разполагаме и с какво-не.Изобщо,не си мъчи мозъчето какво ще прави Левски.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 28 май 2011 12:45

Нали разбираш, че Гарра ако остане, няма как да вземете всички, които си изброил. Да, тези футболисти са едно от най-добрите, които можете да вземете с малко средства в България, но от тях трябва да стане отбор за около месец-месец и половина. Защото ЛЕ чука на вратата, а Левски ще бъде с цял нов отбор (по думите на Борат). Как ще се сработят за 1 месец (някои може да дойдат в последния момент дори), ей тва не ми е яснo

Аз не мисля,че изброените струват много пари.Продажба на Дарко ще реши проблема Гарра каза,че тук се чувства като у дома си мисля,че им даде голям коз.

Върни се в “Архив”