Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- santiliana
Re: Тодор Батков - официална тема
[offtopic]патки,патки- то май само това му остана на Батков
[/offtopic]

-
sostenere написа:Само един въпрос ми е още чуден, какво стана с аферата Казан, ей Богу ?
Хубав въпрос !
- bigbonusprize
- Контакти:
Иди го разбери, лъже ли, истина ли говори...
спортал:
спортал:
Собственикът на Левски Тодор Батков разкри скандални подробности около трансфера на Гара Дембеле във Фрайбург. Синият бос заяви днес на "Герена", че човек, който е ял бял хляб от Левски, се е опитал да провали сделката с германците. "Няма да му казвам името. Само ще кажа, че е бивш футболист на Левски и доскорошен директор, който е ял бял хляб от клуба. Той се опита да провали трансфера, като искаше да смъкне цената за Дембеле", разкри Батков. На въпрос дали визира Даниел Боримиров, Батков отказа да отговори.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
Е, кой друг да визира ?
Естествено, че говори за Боримиров ...
Въпроса е, дали Дани в действителност е мизерствал ...
Има не-малко сезони и връзки зад гърба си по немско ... а и знае перфектно езика.
Не искам да вярвам, че тази история е истина ...
Естествено, че говори за Боримиров ...
Въпроса е, дали Дани в действителност е мизерствал ...
Има не-малко сезони и връзки зад гърба си по немско ... а и знае перфектно езика.
Не искам да вярвам, че тази история е истина ...
- BLUE CHAMPIONS
bigbonusprize написа:Иди го разбери, лъже ли, истина ли говори...
спортал:Собственикът на Левски Тодор Батков разкри скандални подробности около трансфера на Гара Дембеле във Фрайбург. Синият бос заяви днес на "Герена", че човек, който е ял бял хляб от Левски, се е опитал да провали сделката с германците. "Няма да му казвам името. Само ще кажа, че е бивш футболист на Левски и доскорошен директор, който е ял бял хляб от клуба. Той се опита да провали трансфера, като искаше да смъкне цената за Дембеле", разкри Батков. На въпрос дали визира Даниел Боримиров, Батков отказа да отговори.
Хмм, той достатъчно факти е дал,няма нужда да му казва името,само незнам какво още има Борето да дели с Левски??,ако иска да сменя Батков,да вади 20млн и да сяда на креслото,отдавна тръби Батков,че продава. Хубава работа ама циганска работа
[offtopic]
[/offtopic]

- BLUE CHAMPIONS
Контрата на Боримиров:
Това ли ти е мълчанието бе Боре?! Пак казвам хубава работа,ама циганска работа,голямо лайно излезе!
"Ще го кажа така - убий глупака с мълчание.
Не искам да коментирам този човек, той отдавна е приключил за мен. Наговори толкова глупости по мой адрес. Явно напрежението и безпаричието, което го мъчи, се отразяват зле. Да спре да говори по мой адрес, а да каже защо не е платил на момчетата премиите от Лига Европа и ги мъчи толкова време. Не случайно с този човек отборът не върви. Как да правиш отбор и политика с такъв като него? Никак не се учудвам, че клубът няма успехи в последно време.
Как да проваля трансфера? Няма логика. Двата клуба се разбират за цената, а Гара не искаше да подпише. Аз какво мога да направя, какъв съм аз? Моля, не ми замесвайте името! Батков изрече една лъжа, сигурен съм, че тя няма да му е последната", коментира синята легенда пред нашата медия.
Това ли ти е мълчанието бе Боре?! Пак казвам хубава работа,ама циганска работа,голямо лайно излезе!
[offtopic]
[/offtopic]

"Боримиров е много точен човек. С него по този повод се чух само веднъж и го попитах що за футболист е Гара Дембеле. Той ми каза, че е доста добър и със сигурност ще свърши работа на Фрайбург. Това беше. Повече не съм го чувал и той няма нищо общо с този трансфер. Относно цената на играча мога да кажа, че е добра и сигурно Левски е доволен от парите", коментира Дуфнер.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
- blue avalanche
- Контакти:
Avenger написа:"Боримиров е много точен човек. С него по този повод се чух само веднъж и го попитах що за футболист е Гара Дембеле. Той ми каза, че е доста добър и със сигурност ще свърши работа на Фрайбург. Това беше. Повече не съм го чувал и той няма нищо общо с този трансфер. Относно цената на играча мога да кажа, че е добра и сигурно Левски е доволен от парите", коментира Дуфнер.
Нали не очакваш Дуфнер да каже нещо друго?По скоро-да каже "другото"?
blue avalanche написа:Avenger написа:"Боримиров е много точен човек. С него по този повод се чух само веднъж и го попитах що за футболист е Гара Дембеле. Той ми каза, че е доста добър и със сигурност ще свърши работа на Фрайбург. Това беше. Повече не съм го чувал и той няма нищо общо с този трансфер. Относно цената на играча мога да кажа, че е добра и сигурно Левски е доволен от парите", коментира Дуфнер.
Нали не очакваш Дуфнер да каже нещо друго?По скоро-да каже "другото"?
Просто споделям и това инфо иначе като цяло тези истории от няколко години насам хич не ми харесват, но уви не спират тези нападки и от 2те страни. Не знам само как един адвокат уж номер 1 за не знам коя година и Борката, толкова години прекарал в Германия, могат да се изказват така на публично място и то не само веднъж, никаква култура, а за речника да не говорим....както и да е
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
-
- Контакти:
Батков ако не нападне някой и ли не завърти някоя интрижка в свое интервю все едно не е дал интервю и не е застанал пред микрофоните!!