Кольо.
Митьо Пищова не "дрънди" манекенки. Той ги пори кат рибии, пълни ги кат агнИтаааа, храни ги с кИфтетаааа, кИбабчитаааа, къпи ги в Жакузитууууу

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:POPCORN написа:значи на фифи перото, на левскар_90 и на тоя блуе-авланче ли какъв е какво им обръщате внимание бе?На тях не трябва да се отговаря!Те вчера бяха повече то смешни с миньор той тука има повече мнениея от мача им с миньор!Тръгнал да се габарка с ЦСКА!Палаячовци!Цяла седмица говориха как няма да се играе мача , сега ги няма никакви да се извиният.Типично за сините фенчета!А тия тримата има сигурно още 2-3ма които не съм изброил въобще не им обръщайте внимание!Те са комплексари и дразните!
"Те вчера бяха повече то смешни с миньор..."
А вие,с Литекс,сериозни ли бяхте?
"Цяла седмица говориха как няма да се играе мача..."
Че той игра ли се?
Значи в здравия,супер надъхания спектакъл,който ни представихте вчера-всичко на всичко-едно голово положение.А ние,"палячовците",срещу същия този Литекс,на същия този стадион-поне 4-5 голови положения.Кой сега е "палячо"?
BOKA_PALRMO написа:То си е все едно да пратим Мито Пищова посланик във Ватикана да обяснява на Ратцингер как дрънди манекенки.
Кольо.
Митьо Пищова не "дрънди" манекенки. Той ги пори кат рибии, пълни ги кат агнИтаааа, храни ги с кИфтетаааа, кИбабчитаааа, къпи ги в Жакузитууууу
Yanev написа:Коментара ми за мача е : Делев е един въздух под налягане,пияница,който може само да вкара на Сливен от засада ..
vaskonti написа:blue avalanche написа:POPCORN написа:значи на фифи перото, на левскар_90 и на тоя блуе-авланче ли какъв е какво им обръщате внимание бе?На тях не трябва да се отговаря!Те вчера бяха повече то смешни с миньор той тука има повече мнениея от мача им с миньор!Тръгнал да се габарка с ЦСКА!Палаячовци!Цяла седмица говориха как няма да се играе мача , сега ги няма никакви да се извиният.Типично за сините фенчета!А тия тримата има сигурно още 2-3ма които не съм изброил въобще не им обръщайте внимание!Те са комплексари и дразните!
Че той игра ли се?
Значи в здравия,супер надъхания спектакъл,който ни представихте вчера-всичко на всичко-едно голово положение.А ние,"палячовците",срещу същия този Литекс,на същия този стадион-поне 4-5 голови положения.Кой сега е "палячо"?
И като имахте 5 положения как свърши мачът? Кой викаш е палячо?
Ти успя ли да измислиш начин да вкараш равния резултат в теорията за уговорки между ЦСКА и Литекс? Интересно ми е да чуя версията ти каква е уговорката в момента?
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
vaskonti написа:blue avalanche написа:POPCORN написа:значи на фифи перото, на левскар_90 и на тоя блуе-авланче ли какъв е какво им обръщате внимание бе?На тях не трябва да се отговаря!Те вчера бяха повече то смешни с миньор той тука има повече мнениея от мача им с миньор!Тръгнал да се габарка с ЦСКА!Палаячовци!Цяла седмица говориха как няма да се играе мача , сега ги няма никакви да се извиният.Типично за сините фенчета!А тия тримата има сигурно още 2-3ма които не съм изброил въобще не им обръщайте внимание!Те са комплексари и дразните!
Че той игра ли се?
Ти успя ли да измислиш начин да вкараш равния резултат в теорията за уговорки между ЦСКА и Литекс? Интересно ми е да чуя версията ти каква е уговорката в момента?
blue avalanche написа:vaskonti написа:blue avalanche написа:"Те вчера бяха повече то смешни с миньор..."
Че той игра ли се?
"И като имахте 5 положения как свърши мачът? Кой викаш е палячо?"
Не,бе...Щото вие сте направили суперздравия,супернадъхан,супердерби мач с Литекс,ама с едно-едничко чисто положение-нещо не се връзва.Пък,ние,смешните палячовци имахме много повече положения от вас-непалячовците.И,понеже питаш как завърши нашият мач-ТОЧНО както и вашия-ХИКС!
"Интересно ми е да чуя версията ти каква е уговорката в момента?"
Ако Левски беше спечелил в Перник,Литекс щеше да си вземе 3-те точки.Ако Левски беше загубил в Перник,ЦСКА щеше да бие.Капиш?
Долно уйно написа:Споделям си мнението като независим.
Очаквах адски много повече от ЦСКА, но определено разочароваха.
Ловеч си личи, че бяха изморени, а и след контузията на Янев стана ясно, че ще гледат да не загубят мача, отколкото да го спечелят.
Ловеч играха с 17 годишно момче за плеймейкър, то се справи добре, но за подобни мачове се искат бойци които са врели и кипели.
Предполагам ще се съгласите, че няма как да сравняваме Маркиньос с Руменов, нали, и към кой тежат везните?
Ловеч окуцяха от към вътрешни халфове и това няма как да не се отрази на играта им, но пък прави чест на Любослав Пенев, че не се страхува да пуска млади момчета от Академията им за да се калявят в битката.
Снощи на терена ако бяха Сандриньо и Янев, този мач нямаше да свърши 0:0, можеше да е 1:1, 2:2 и всякакви други резултати, но не и 0:0
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта