Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Re: Барселона - Арсенал, реванш в ШЛ 08.03.2011 21:45

Мнениеот luddeN » 09 мар 2011 00:16

Сектор-Б написа:
DmG написа:Жалка победа със съдията .... Сладка да ви е ....
Червен картон след ПЪРВО разпращане на топката - ГО НЯМА ВЪВ футбола . До сега когато трябваше да вадят Барца от калта .... Честита ви жалка победа !!!!

Искам юнайтед!!! Гледат ми се прегазени "дяволчета"! :lol:

A не не толкова слаб отбор не бива да играе с Барса. Искам Реал или Интер ( дано да продължат).
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 09 мар 2011 00:17

Madridist написа:Футболът е игра. Смисълът на една игра е да се спечели от този,който покаже повече качества и умения. Заслужено каталунците продължават напред. Честито ;)

Мерси! Много пъти сме ставали свидетели и на обратното - по-слабият отбор да излиза краен победител и тази вечер пак можеше да стане така, ако например Бентнер беше вкарал в края ;)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 09 мар 2011 00:17

L_Messi написа:
Червен картон след ПЪРВО разпращане на топката - ГО НЯМА ВЪВ футбола . До сега когато трябваше да вадят Барца от калта .... Честита ви жалка победа !!!!

Това не е директен червен картон бе, човек! Ван Перси вече имаше един жълт, а щом имаш жълт картон трябва да внимаваш, а не да се правиш на интересен...

Няма значение бре човек , как може да се изгони играч за ПЪРВОООООООО разпращане на топката , това го няма във футбола , това не се е случвало във 13 годинината на това правило за разпращането !!!!!!

Сектор-Б

Мнениеот Сектор-Б » 09 мар 2011 00:17

Ами цент. защ. отсъстваха и Барса решиха да не позволят да има удари към вратата им! :lol:
Frankie Lampard написа:Бием ли Копенхаген няма да пиша повече...

Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 09 мар 2011 00:18

daniel875 написа:Ти май не разбра, че този мач беше манипулиран. Това е. Ето защо не си и отделих време да го гледам. Беше ми ясно какво ще се случи.
Жалко за играта! Всичко е мръсотия. Хареса ми мача между Шахтьор и Рома. Той беше в пъти по - чист, по - честен от този, който се коментира.

С вашите теории за конспирация защо не се затворите у вас си и гледайте черен екран по цял ден, та да се чувствате сигурни и удовлетворени ?
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
efocskan
Контакти:

Мнениеот efocskan » 09 мар 2011 00:18

аз чакам в следващият кръг челси за да разгромим тези безхаберници според мен това ще е най лесния противник на четвърт финала ще напълним кошницата на каската
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 09 мар 2011 00:19

efocskan написа:аз чакам в следващият кръг челси за да разгромим тези безхаберници според мен това ще е най лесния противник на четвърт финала ще напълним кошницата на каската

Спрете се с провокациите и обидите!!! :evil:
Изображение
[rimg]http://prikachi.com/users/megan_fox/24m.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/46/3855046n.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/864/3854864z.jpg[/rimg]
KРАЛ КАРЛЕС :!:
[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]

Сектор-Б

Мнениеот Сектор-Б » 09 мар 2011 00:19

luddeN написа:
Сектор-Б написа:

Искам юнайтед!!! Гледат ми се прегазени "дяволчета"! :lol:

A не не толкова слаб отбор не бива да играе с Барса. Искам Реал или Интер ( дано да продължат).

Аз много искам юнд. Бях си пожелал и Арсенал преди жребия. Интер вероятно ще отпаднат , а Реал ако вземат да елиминират Лион им пожелавам Челси. :)
Frankie Lampard написа:Бием ли Копенхаген няма да пиша повече...

Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 мар 2011 00:20

Честно казано, Барселона не са нещо кой знае какво. Много зависи кои отбори ще се класират в следващите дни. И както сега се радват над победата на Арсенал, в следващия кръг може да ронят горчиви сълзи ако се паднат например с Реал или Байерн. Защото и двата отбора са много силни и при продължаване, а и имат добри резултати първите срещи, са много по - могъщи от Барса. Нищо, че Реал загуби с 0:5 за първенство. Мач с мач, нали знаете, не си прилича. Много е важно как се играе срещу Меси. При по - твърда игра той нищо не може да направи.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 09 мар 2011 00:20

Честита победа на всички фенове на Барселона!!!Много инфарктен мач. Радвам се, че крайния резултат бе в наша полза. Такова смачкване на фаворит за спечелване на Премиършип говори достатъчно. Определено съдията повлия на мача, но не бих казал, че е подпрял Барса. Никой не споменава за дузпата от първото полувреме. Франки щеше да види поне 4 дуззпи на това положение, ако вместо Меси беше Дрогба. Определено РВП беше попресилено изгонен, но впредвид удара срещу Алвеш, картона му беше просто позабавен. Ясно, че феновете на Арсенал пак ще виждат заговор и т.н., но държането на футболистите им в края на мача показва само едно. ПО-ДОБРИЯТ ОТБОР ПОБЕДИ И ЗАСЛУЖЕНО ПРОДЪЛЖАВА НАПРЕД. :) :) :) ЧЕСТИТО и доскоро.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Върни се в “Архив”