Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Re: Гаджалов и Аргиров в Ботев ?!

Мнениеот botevforever » 10 дек 2010 21:12

Имаме невралгичен пост-дефанзивен халф.Гуджев играе добре,но мисля,че ще е по-полезен като ляв външен халф.Ако евентуално Гаджалов се завърне в "гнездото" може да се опита с Байрев като дефанзивен халф.Това е мнение на обикновен привърженик.А треньорът и пом.са най-наясно с това кой и на какъв пост им е необходим.САМО БОТЕВ!!!Относно това,че едикой си не бил за ''В'',дори и за "Б''-"БОТЕВ" не е нито "В",нито "Б"-"БОТЕВ" Е РЕЛИГИЯ и да играеш в "Ботев" е чест за всеки юноша на отбора!
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

birata1912
Контакти:

Мнениеот birata1912 » 10 дек 2010 22:53

според мен Гаджалов е добре да се вьрне на колежа!стига ве4е с тези дребнави мнения,защото играл в локото защото еди си кво!!!щом бакала преценя 4е е нужен зна4и е!трябват ни футболисти за вси4ки постове

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 11 дек 2010 11:54

Много бих се радвал Коцето Гаджалов наистина да се върне при нас!За Аргиров нямам наблюдения ,но Гаджалов има качества за всеки водещ отбор у нас , а за един полусезон във В и един сезон в Б ще си натрупа И необходимата игрова практика.Дано да се върне!Необходима ни е здрава конкуренция за всеки един пост, за да станем истински стойностен отбор!

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 11 дек 2010 14:40

rump_shaker написа:Вижте сега. Първо се дразня като наричате Гаджалов продажник. Момчето трябваше да спре с футбола ли като се разпадна Ботев на селския? Второ Гаджалов е много добър и перспективен защитник и ако някой си мисли че може да бъде резерва на Рахов и Байрев щестоко се лъже. Нищо против Рахов и Владо, дори много ме кефят двамата но Гаджалов според мен е по-добър от тях. И по важното е по-поливалентен от двамта което е бонус за тима като цяло. Незнам дали ще дойде но ако дойде ще е титуляр.

В момента да ви кажа, се чудя кой от двамта ни защитници е по-добър или по слаб. Немога да преценя но Владо специално ми направи изключително впечетление в няколко мача, особено онзи в Димитровград, където дясното им крило счупи кръста на левият ни бек и Владо трябваше 10тина пъти да се намесва решително.

На всички ни е ясно че тези неща ги решава Бакала но личното ми мнение е че Гаджала НЯМА място в отбора.Шейкъре не съм съгласен с теб че той е щял да спре с футбола.Да не мислиш че наште съграждани бяха отправили оферта само на него-много от онези момчета при селския имаха оферта от лаута и колко отидоха там?Лично аз за себе си съм убеден че Бакала няма да го вземе но ако все пак Гаджала заиграе в Ботев-бих го аплодирал заради отбора.

п.п. Попитай Васко Кочев как му се играе СЕГА в Ботев а когато го канеха в началото от Калиакра да дойде при нас-парите бяха преди клуба. :(
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Трансферите в клуба

Мнениеот rump_shaker » 12 дек 2010 15:00

Ясно е че много друго отбори го искаха. Ветрно че малко пресилено се изказах но не мисля че е кой знае какво предателство. Може да е искал човека да си остане в Пловдив. Да не забравяме, че много футболисти в този град са обличалиу почти всички фанлеки. Дори Коцето Видолов който ни е клубна легенда! Немисля че трябва така бързо да зачетркваме някой.

Усещате ли как се получава парадокс. На 50 процента от тука твърдим че Локото не ни били най-големия враг, ами Левски и следващият момент 100 процента сме зад Наско Курдов, и почти никой зад Гаджалов който 1 година е играл при Локото.... нали уж не ни били дразнител ? :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 13 дек 2010 11:49

rump_shaker написа:Усещате ли как се получава парадокс. На 50 процента от тука твърдим че Локото не ни били най-големия враг, ами Левски и следващият момент 100 процента сме зад Наско Курдов, и почти никой зад Гаджалов който 1 година е играл при Локото.... нали уж не ни били дразнител ? :)

Напротив, няма никакъв парадокс. Наско си е левскарче, от тяхната школа е излезнал и никога не е твърдял нещо друго. Това, че остана възхитен от най-великата публика в България само му прави чест! Докато Гаджалов както си е наш и изведнъж бум... отива точно при черните. Също като ония двете бръмтии Яшар и Каламбура.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 13 дек 2010 15:38

Това си е доста странен парадоск , приемаме говежди юноши тук Донев , Курдов и тем подобни , но не искаме наши играчи минали през Локо ... поздравление след 10 години селския успя , вече сме комплексарчета като буферите.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 13 дек 2010 16:59

stanislav89 написа:Това си е доста странен парадоск , приемаме говежди юноши тук Донев , Курдов и тем подобни , но не искаме наши играчи минали през Локо ... поздравление след 10 години селския успя , вече сме комплексарчета като буферите.

Комплексите винаги са персонални и който си ги има да си ги носи докато не му увре главата. :twisted: В крайна сметка повечето от писалите във форума нямат нищо против връщането на играча, а другите явно са си по-крайни и агресивни.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Шведи искат звезда на Ботев (Пд)

Мнениеот bnborisov » 17 дек 2010 22:54

Елитният шведски Калмар се интересува от капитана и плеймейкър на Ботев (Пд) Николай Манчев, научи "7 дни спорт". Шведите вече са изпратили своето предложение до мениджъра на халфа. Ако приеме офертата, Манчев може да си тръгне от стадион "Христо Ботев", където се завърна, след като се раздели по взаимно съгласие с ЦСКА, без да бъде плащана трансферна сума. През зимата на 2007 г. Манчев бе на проби в същия скандинавски отбор. Тогава контузия провали преминаването му в Калмар и през лятото на същата година той се озова в Ботев заедно с съотборника си в Марица Георги Христов. Очаква се техничарят да не бърза с отговора си към шведския клуб. Според запознати Манчев искал първо да разговаря с новите босове на Ботев, за да разбере какви са дългосрочните планове на клуба.
Илиян Радков

BultraStyle
Контакти:

Re: Шведи искат звезда на Ботев (Пд)

Мнениеот BultraStyle » 17 дек 2010 23:23

То и Наско Курдов чака Ц.В. да си приказват ,ама среща йок .

Върни се в “Архив”